HSRC

Hun FRPG
Regisztráció Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: AdamJCross, John, Lauren  
Fórum » RPG Helyek » Vulcan » A Kohó (The Forge / The Sas-A-Shar Desert) (A Vulcan-on található sivatag)
A Kohó (The Forge / The Sas-A-Shar Desert)
SeamusDátum: Kedd, 26-02-2013, 8:57:18 PM | Üzenet # 46
Bounty Hunter - Első Tiszt
Csoport: Parancsnok

Teljes név: Seamus T. Haliburton

Üzenetek: 25
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
-A többiek.... Egy másik barlangban vannak... Elvágott minket egy kőomlás. -mondtam Kirk Hadnagynak majd figyelni kezdtem ahogy a többiek a menekülési utakon törik a fejüket.
Nem vagyok egy nagyon beszédes valaki így inkább hallgattam mint aki ott sincs, amúgy se nagyon volt ötletem, tekintve, hogy az egyetlen mód abban a pillanatban, hogy visszafelé menjünk, vagy fölfelé. De az utóbbira max én vagyok képes, így az nem járható út.

Kezdtem kissé idegenként érezni magam a sok ötlettel előálló ember között, habár nem különböztem tőlük külsőre de nem is ezzel volt a gond... Ők jobban féltették az életüket...

Ép odaléptem volna, hogy egy hirtelen eszembe ötlött megoldást felhozzak, mikor Kirk hadnagyot hallottam meg, amint a dobhártyámat majd kiszakítva kiabál ránk...


 
RoseKirkDátum: Csütörtök, 28-02-2013, 4:48:27 PM | Üzenet # 47
Lodestar - Kormányos
Csoport: Hadnagy

Teljes név: Rose Kirk

Üzenetek: 54
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Karba tett kezekkel néztem Riddick-re majd megvontam a vállamat.
- Nem gond. Érthető. - Konstatáltam.
- Remek. - Tettem hozzá Haliburton parancsnoknak amolyan válaszul, mire neki kezdtek a tanácskozásnak hogy hogyan lehetne kijutni. Természetesen Scottnak is hozzá kellett szólnia, ami felért egy idős asszony pletykálásával. (Mert semmi értelmes gondolatot nem közölt csak rikácsolt) 
Próbáltam gondolkodni, de csak nem ment mert hol ez hol amaz kezdett el beszélni.... persze én sem akartam abban a forró lyukban meghalni, és ez gyorsan át is futott az agyamon, de egy percig sem vontam kétségbe azt hogy ne sikerülne kijutnunk. 
Ellentétben velem, úgy tűnt a csapatom tagjai, akik közt csak férfiak leledztek kezdtek nagyon is bepánikolni. 

Ekkor sóhajtottam és - véletlenül - pillantásom a szemem sarkában lévő kis szűk járathoz vándorolt. 
- Van egy járat a falban. - Szóltam. 
Szólhattam, mert olyan hangosan beszéltek hogy nem hogy a mellettem állóét még a sajátomat sem lehetett meghallani, pedig a közvetlen közelükben álltam. (Még azt sem mondhattam hogy hat méterrel arrább voltam.) 
- Igen, de van egy járat a falban. - Fordultam Scotthoz, de az annyira okos volt hogy folytatta a kiskanállal ásás legújabb fejezetét.
- Jó... befogná, kérem?... - De nem, ezért kissé idegesen el is kiáltottam magamat. - VAN EGY LYUK A FALBAN! ... OTT! - Az irányába mutattam, majd tartottam egy légvételnyi szünetet.
- Talán nem kellene odamenni és megnézni?


 
LaurenDátum: Péntek, 01-03-2013, 9:12:10 PM | Üzenet # 48
Lodestar - Első tiszt
Csoport: Moderátor

Üzenetek: 426
Kitüntetések: 3
Hírnév: 0
Állapot: Offline
John - Rico

A kapitány és a hadnagy elindultak a lövések irányába, csak épp záporozó lövedék áradat nélkül most már... Keresték a helyet ahonnan az ellen lőtt rájuk de semmit nem találtak. Mintha senki sem lett volna ott... Értetlenül álltak a barlang szelek által, hónapok alatt tükör simára fújt homokos talajt bámulva, mikor észrevették, hogy a falban nyílások vannak. Nyílások, melyekből automata fegyverzet nézett vissza rájuk. Valamit jól őrizhetnek idelent... gondolhatták magukban, mikor lépéseket hallottak a barlangban visszhangozni. Mivel mást nem tudtak tenni és a célszemélyt is el kellett kapni, elindultak a hang irányába, de még előtte kilőtték a falba ágyazott fegyvereket.

Riddick - Seamus - Rose

Rose hangjára mindenki felfigyelt és pillantásuk rögtön a lyukban lévő járat felé terelődött. Elég nagy volt, bár sötét, azonban hűvös levegő jött belőle, így elég furcsa, hogy nem vették észre.
Mivel más lehetőségük nem volt, így a most már 6 fős csapat elindult felfedezni, mi is található a barlangban.
A levegő odabent tele volt porral, meleg volt és szárasság, sötét, de a járat végén egy apró fény pont volt látható... Talán a menekülés, talán a halál jelzőfényét látták, de már más lehetőségük nem volt, így csak mentek a fény felé...

John -> Rico -> Riddick -> Seamus -> Rose -> Lauren





"Ne packázz velem... Én vagyok a mesélő"
"When the vi'lence causes silence, we must be mistaken."
Evil Wolf
Make no mistake between my personality and my attitude. My personality is who I am, my attitude depends on who You are.
 
JohnDátum: Péntek, 01-03-2013, 9:31:38 PM | Üzenet # 49
Lodestar - Kapitány
Csoport: Adminisztrátorok

Teljes név: John Porter

Üzenetek: 219
Kitüntetések: 4
Hírnév: 1
Állapot: Offline
Mivel a kötés végül is nem volt olyan jó mint az igazi picit elkezdett meglazulni meg átitatódni a véremmel, így hát a jobb kezemmel erősen oda szorítottam. De legalább a bal karomat újra elkezdtem érezni és már mozgatni is tudtam, igaz még a phaser pisztolyomat nem tudtam volna vele megtartani.
Ahogy haladtunk tovább eléggé megdöbbentő látvány tárult elénk...

- Nem is egy hadsereg volt... Csupán egy erős védelmi rendszer lövöldözött ránk. De vajon miért kapcsolhatott ki? -mondtam

Végül is nem számított hogy miért kapcsolt ki legalább megúsztuk a dolgot.
Ekkor lépés hangokra lettünk figyelmesek, a jobb kezemet levettem a sebről és a phaseremért nyúltam.

- Lőjük szét ezeket a vackokat, kitudja nem-e most tényleg egy ellenséges csoport tart felénk, nem tudom, hogy van vele de én nem szeretnék két tűz közé kerülni... -mondtam Rico-nak majd elkezdtem szétlőni az automata fegyvereket, mire Rico is elkezdte elintézni a maradékot. Ezek után fegyvereinket készenlétbe helyezve megindultunk óvatosan a hangok irányába...



 
RicoDátum: Szombat, 02-03-2013, 2:00:42 AM | Üzenet # 50
Lodestar - Biztonsági Főnök
Csoport: Hadnagy

Teljes név: Balázs Szászi

Üzenetek: 44
Kitüntetések: 2
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Miután elkészült a kapitány ideiglenes kötése előre nyomultunk, miköuben folyamatosan tűz alatt tarott minket az ellenség bár számukat nem tudtuk valószinűleg többen lehettek mint mi de szerencsére nem találtak el minket aztán eléggé meglepődtünk: egy elöre telepített védelmi rendszer tüzelt ránk bár nekem furcsa volt hogy egy gép hogy lehet ilyen pontatlan.
Ezután lépések zaját hallotuk  majd szétlőttük a védelmi rendszert.

-Egy gonddal kevesebb gond uram.

Majd elindultunk a hangok irányába.


Rico, nem tudni, hogy kik tartanak felénk és még nem keveredtünk velük harcba... Ennek fényében módosítottam az irományodat.         John



 
RiddickDátum: Szombat, 02-03-2013, 9:34:09 PM | Üzenet # 51
Lodestar - Tudományos Főtiszt
Csoport: Hadnagy

Teljes név: petya deki

Üzenetek: 38
Kitüntetések: 4
Hírnév: 1
Állapot: Offline
Fel figyeltem Rose hangjára és arra hogy hova mutat.
Láttam hogy kis fény szűrődik felőle és el iramodtam arra.
Vártam míg mindenki oda ér és haladtam szépen lassan tovább a poros levegőjű járatban
Még nem tudhattuk mi várhat oda bent rám de mertem remélni nem csak egy unalmas mászkálás. De még hadján szerettem volna megtudni mi volt az a dolog amit láttunk Seamussal


 
SeamusDátum: Vasárnap, 03-03-2013, 5:54:32 PM | Üzenet # 52
Bounty Hunter - Első Tiszt
Csoport: Parancsnok

Teljes név: Seamus T. Haliburton

Üzenetek: 25
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Rose Kirk hadnagy igen csak erős hanggal megáldott hölgyemény, az már szent... Már csak kontrollálnia kéne ezt az adottságát.

-Hát... nem ártana, ha megnéznénk... Nincs sok kedvem itt rostokolni tovább... -reagáltam a figyelem felkeltés után tett kérdésre...
Lassan sikerült elindulni, amint mindenki összeszedte a földre rakott táskáját, majd betuszkoltam a marine-osokat a barlangba...

A barlang sötét, poros és száraz volt... kicsi és hosszú... nem vagyok klausztrofóbiás, de nem erre szerződtettem...


 
RoseKirkDátum: Hétfő, 04-03-2013, 10:39:44 PM | Üzenet # 53
Lodestar - Kormányos
Csoport: Hadnagy

Teljes név: Rose Kirk

Üzenetek: 54
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Hát nem mondom.. ez Riddick igencsak fura szerzetnek bizonyult. 
Miután elrikkantottam magamat és minden szem rám szegeződött a járat felé mutattam. És erre? Riddick egy kukkot se szólt csak a járat fele irámodott.
Legalább Seamus szólt egy okosat ezek után, és szólt pár szót... a többiek után fordultam és kissé lemaradozva indultam el. 
- Hát persze Rose, hogyne Rose, kérlek legközelebb is legyél ugyan ilyen okos. - Motyogtam félhangosan, de igazából csak azért mert senki nem említette meg hogy szép volt...
- Gyerünk emberek, mégis mire várnak! - Kiáltottam el magamat Scottra meg Hazelnutra akik ki tudja hogy megint mire (Talán sokkapartyra) készülődtek.

A járat meg nem elég hogy kicsi és szűk még poros és levegőtlen is volt. 
Megigazítottam magamon a ruhámat ("Nem értem miért ezt vettem fel." - Gondoltam magamban) majd szépen követtem a parancsnokot akit idő közben beértem. 
Fény szűrődött be, olyan erős, napsütés szerű fény és én csak reméltem hogy az napfény és nem egy harmadik vagy esetleg negyedik lezuhant komp fényszórója.


 
LaurenDátum: Kedd, 05-03-2013, 4:37:04 PM | Üzenet # 54
Lodestar - Első tiszt
Csoport: Moderátor

Üzenetek: 426
Kitüntetések: 3
Hírnév: 0
Állapot: Offline
John - Rico

Ahogy sikeresen kiiktatták a barlang védelmét, John és Rico elindult a hang irányába. A járat amiben haladtak, egy jól kivilágított, igen csak kanyargós szakasz volt, amit nem láttak be semmilyen irányból sem. Kiváló hely lenne egy rajtaütésre, ha az ellenség meg akarná támadni őket.

Ahogy haladtak előre, beértek hirtelen egy hatalmas terembe, aminek a falait, valami matt fémmel borították be. Erős lámpák világították meg az elképesztő kialakítású helyiséget felülről és alulról egyaránt.

A falon furcsa írás volt olvasható, amiből egy kukkot se értettek, így nem is nagyon tudtak foglalkozni vele, mivel újból lövés áradat fogadta őket...
Vagy egy percen keresztül záportűzben bujdostak egy mélyedésben, mikor egy férfi hang oda kiabált...

-Kik maguk? És mit akarnak? -kérdezte jó hangosan miközben a lövedék zuhatag elapadni látszott....

Riddick - Seamus - Rose

Rose, Seamus és Riddick, a három biztonságival, lassan de biztosan haladt előre a járatban, mikor egy fényes, fém borítású helyiségbe keveredtek.
Hirtelen lövéseket hallottak, majd egy hang valaki kilétéről érdeklődött, de látszólag Róluk nem tudott senki sem, így megpróbáltak közelebb menni a hang forrásához...

John -> Rico -> Riddick -> Seamus -> Rose -> Lauren





"Ne packázz velem... Én vagyok a mesélő"
"When the vi'lence causes silence, we must be mistaken."
Evil Wolf
Make no mistake between my personality and my attitude. My personality is who I am, my attitude depends on who You are.
 
JohnDátum: Kedd, 05-03-2013, 4:53:18 PM | Üzenet # 55
Lodestar - Kapitány
Csoport: Adminisztrátorok

Teljes név: John Porter

Üzenetek: 219
Kitüntetések: 4
Hírnév: 1
Állapot: Offline
Haladtunk szépen tovább a járatban, ezen szakasza igen erősen kivilágított és kanyargós volt.

- Nem szeretném ha itt ütnének rajtunk... -mondtam miközben a phaseremet előre tartottam lövésre készen.

Szerencsére túl jutottunk a kanyargós szakaszon és egy teremben találtuk magunkat. Egyáltalán nem hasonlított az előzőhöz falai fémes borítással voltak ellátva és a fény csak úgy áradt benne föntről és lentről.

- Elképesztő. -mondtam miközben álmélkodva néztem körbe a helyiségben.

Hirtelen ismét célkeresztbe kerültünk. A lövedék zápor elől épphogy fedezékbe tudtunk ugrani ahol vártuk a kellő alkalmat, hogy a célszemélyek előbújjanak és kilőhessük őket. De hirtelen a lövések abba maradtak és egy férfi szólalt meg kérdezve, hogy kik vagyunk.

- Általában először kérdeznek és azután lőnek!!! -kiabáltam dühösen a fedezékből, majd picit megnyugodva folytattam.

- Nem akarunk bajt, tudja fáradtak vagyunk, a maguk védelmi rendszerének köszönhetően én sérült is... Úgyhogy mi lenne ha nem vesztegetnénk egymás idejét és ki ki menne a maga dolgára... -kiabáltam vissza próbálva kikerülni azt, hogy kik vagyunk mert nem tudtam kikkel állunk szemben és mit reagálnának  a kilétünkre. Pláne, hogy a küldetésünk sikere is múlhat ezen.



 
RicoDátum: Péntek, 08-03-2013, 4:01:53 PM | Üzenet # 56
Lodestar - Biztonsági Főnök
Csoport: Hadnagy

Teljes név: Balázs Szászi

Üzenetek: 44
Kitüntetések: 2
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Nos akkor irány az ismeretlen , a barlang nem belátható remélem nem most ütnek rajtunk.
Hirelen egy terembe értünk ahol számomra ismeretlen irásjelek voltak a falon , nem volt se módunk se időnk tanulmányozni őket mert hirtelen ratjtunl ütöttek a kapitány kiabált egy sort és próbált eggyezkedni támadóinkall mert igencsak vert helyzetben vóltunk.


 
RiddickDátum: Péntek, 08-03-2013, 5:00:35 PM | Üzenet # 57
Lodestar - Tudományos Főtiszt
Csoport: Hadnagy

Teljes név: petya deki

Üzenetek: 38
Kitüntetések: 4
Hírnév: 1
Állapot: Offline
A barlang egy hatalmas fém helyiségben végződött nem tudtuk egyenlőre mi ez.
Beszédet és lövéseket hallottunk.Közelebb mentünk és már jobban hallható volt az
hogy keresnek valakit. De rólunk tudomást sem vettek


 
SeamusDátum: Péntek, 08-03-2013, 5:31:55 PM | Üzenet # 58
Bounty Hunter - Első Tiszt
Csoport: Parancsnok

Teljes név: Seamus T. Haliburton

Üzenetek: 25
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Kezdett kissé elegem lenni a szűkös helyen való mászkálásból, így már alig vártam, hogy kijussunk belőle. Fáradt voltam, éhes, szomjas és már az izzadtság, Niagara-ként folyt le rólam... Egyre idegesebbé is kezdtem válni, mivel nem erre számítottam mikor felkértek, hogy rohanjak a Vulcan-ra és az első küldetésem a legénységemmel, egy sötét, poros, hol nedves, hol száraz kvancos barlangrendszerben lesz....

Elég időbe telt, de végül elértük a járat végén fénylő, éles fehéren világító valamit... Egy terem volt, amit teljes mértékben fém berakások díszítettek.. Bár lehet, nem díszítés volt.. De nem lényeges.. a fő, hogy nekem tetszett... impozáns egy kinézete volt, bár a talajt még mindig csak a homok borította....

Nem sokat gyönyörködhettem sajnos a design-ban, mivel lövések dördültek pár tíz méterre tőlünk... Gyorsan lehajoltunk, hogy ne vegyenek észre, de mint kiderült, nem minket lőttek... Egy pár hangot is hallottam... Az egyik elég ismerős volt, így előre mentem és jeleztem a többieknek, hogy jöjjenek utánam... Persze még mindig lehajolva....


 
RoseKirkDátum: Vasárnap, 10-03-2013, 7:35:11 PM | Üzenet # 59
Lodestar - Kormányos
Csoport: Hadnagy

Teljes név: Rose Kirk

Üzenetek: 54
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Akkorra már szerettem volna azt hinni hogy kis küldetésünk a szabadba vezet onnan meg majd egy csettintésre felsugárzódunk a hajóra.. valahogyan. 
De mivel se Q-k, se ilyesfajta lények nem vagyunk de még mindenhatók se ezért más történt... Már kapkodtam a levegőt mert szűk volt a hely és Scott elég jól rám mászott (Lehet csak véletlen de a csávó az iszonyatosan idegesítő kategóriában volt a kezeivel.) mikor nagy nehezen kipréselődtem a járatból.

Ami a szemeim elé tárult az egyszerűen lenyűgöző volt. 
Valamilyen technika volt a falakon, kivéve a talapzaton mondjuk az nem is volt nagy gond mivel a homok legalább puha volt így a járás könnyebben ment mintha mondjuk fémdarabokon kellett volna átkelnünk, meg az amúgy is olyan steril lett volna.. 
Körbe néztem és talán még a szám is tátva maradt (Sajnos egyik rossz szokásom volt néha ki is jött rajtam.) mikor lövésekre lettem figyelmes. 
Azt vártam vagy hittem hogy a parancsnok majd fog valami mondani, de e helyett csupán még előrébb kúsztunk, csendesen a fejünket lehúzva hogy nehogy eltaláljanak minket még véletlen se.
 "Még jó hogy phazer van nálam." Gondoltam magamban, bár lehet kissé röhejes lehetett hogy nyári tépett miniruhába rohangálok, phazerrel meg trikorderrel az oldalamon.


 
LaurenDátum: Kedd, 12-03-2013, 7:00:46 PM | Üzenet # 60
Lodestar - Első tiszt
Csoport: Moderátor

Üzenetek: 426
Kitüntetések: 3
Hírnév: 0
Állapot: Offline
2 Csapat találkozik... Mostantól egymásra is reagálhattok... Kicsit fel pörgetem a dolgokat

-És mégis kit keresnek? Ha nem mondják meg, tüzelni fogunk! -mondta érthetetlen okból, elég idegesen az idegen férfi hang... John-nak muszáj volt elmondania, hogy egy flotta tisztet keresnek, viszont a nevét nem említette...

A fickó elég ideges lett és lőni kezdett... De nem egyedül, hanem vagy 6 másik társával.. Míg ők lőttek, megpróbált elmenekülni...

Közben a megérkező csapat egy szikla mögött elbújva, majdnem a "terem" másik feléből meglátta John-t és Rico-t, de mivel tüzeltek, nem tudtak odamenni, ám Ők ketten is észrevették, hogy végre nem csak ketten vannak...

Mivel John-ék teljes tűz alatt voltak, így felmentő csapatnak kellett a férfi után eredni, aki érthetetlen okokból, pont Rose, Riddick és Seamus felé futott...

Amint megpróbált elfutni mellettük, Riddick ráugrott a férfira, amire a társai is felfigyeltek és lőni kezdtek... Riddick kapott egy nagyot a hátába, amitől összeesett... Rose és Seamus, gyorsan visszahúzták a szikla mögé, majd tüzelni kezdtek a támadókra... A férfi közben vissza indult a társai felé, hogy kiutat találjon ebből a helyzetből...

John - Rico - Riddick - Seamus - Rose - Lauren





"Ne packázz velem... Én vagyok a mesélő"
"When the vi'lence causes silence, we must be mistaken."
Evil Wolf
Make no mistake between my personality and my attitude. My personality is who I am, my attitude depends on who You are.
 
Fórum » RPG Helyek » Vulcan » A Kohó (The Forge / The Sas-A-Shar Desert) (A Vulcan-on található sivatag)
Keresés: