HSRC

Hun FRPG
Regisztráció Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
A fórum moderátora: AdamJCross, John, Lauren, Lauren(ST)  
Fórum » RPG Hajók » U.S.S. Lodestar » Gyengélkedő (Gyengélkedő)
Gyengélkedő
AdamJCrossDátum: Péntek, 18-01-2013, 6:46:45 PM | Üzenet # 1
Admin
Csoport: Adminisztrátorok

Üzenetek: 55
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
/-/



Adam Cross's DeviantART
 
JohnDátum: Péntek, 18-01-2013, 9:32:49 PM | Üzenet # 2
Lodestar - Kapitány
Csoport: Adminisztrátorok

Teljes név: John Porter

Üzenetek: 219
Kitüntetések: 4
Hírnév: 1
Állapot: Offline
Ez történt a gyengélkedőn az oldal költözés előtt:




Lauren

HozzászólásElküldve: 2013.01.13. 17:08

7-es szint, gyengélkedő. Ez az a hely, ahova az ember csak akkor akar kerülni, ha valami súlyos panasza van, vagy éppen a panaszt jelentő testrészétől szabadult meg egy véletlen baleset folytán. Kivéve.... Az orvosok, és ez által Dr. Elisabeth Howard is inkább itt volt megtalálható a munkája miatt, mint a hajó más részein.

Viszonylag nyugodt napnak indult a mai. Elisabeth most került a U.S.S. Lodestar-ra mint Főorvos. Nagy nap ez neki, hiszen a Flotta legújabb gyöngyszemén láthatja el a sebesüléseket, fejfájásokat.

Kicsit késve, -ami nem csoda, a hajó hirtelen startja miatt- lép be a gyengélkedőre. Kicsit fáradt, ami érthető, hisz egy új hajón való első nap megkezdése nem éppen a pihentető dolgok közé tartozik, kivéve ha az illető munka mániás.
Ahogy belépett, kicsit csodálkozva nézte végig a Sovereign-ek közt is, egyedinek számító gyengélkedő berendezést és színvilágot. A falak csodálásának folyamatát, egy kis törpe, Tellarita medikus szakította meg egy jelentés, a Nő kezébe nyomásával. A jelentés csupán a gyógyszer készletek és a medikusok létszámának teljességét írta le, de ez is jó volt kezdetnek, hogy jól induljon ez a nap.




Andora

HozzászólásElküldve: 2013.01.13. 17:20

Az első napom az új hajón, a Csillagflotta egyik büszke hajóján egy kicsit nehezen indult el, rögtön késésbe voltam, így hát sietve elindultam a szolgálati helyem, a gyengélkedő felé. Amikor beléptem a gyengélkedőre nagyon meglepődtem, hogy milyen jól néz ki. Még szinte be se fejeztem a csodálkozást, amikor az egyik aszisztensem megállított, hogy egy jelentést adjon át arról, hogy mennyi gyógyszer van készleten és, hogy mennyi medikusunk van. Úgytünt minden rendben van, gondoltam magamba, hogy indulásnak nem is rossz, remélem ilyen nyugis marad az első napom a hajón, bár sose lehet tudni mikor történik valami vészhelyzet.




Lauren

HozzászólásElküldve: 2013.01.14. 18:35

Hozzászólások: 16
Épp hogy Elizabeth át tudta olvasni az első jelentést, de már kapta is a következőt, majd az első napokra nem kívánt esemény következett be. Egy beteg.
-ÁÁÁÁ...ÁÁÁÁ... Segítsen!!! -esett be egy fiatal tiszt akinek az arca fele megégett, s az őt kísérő két tiszt társa.
-Doktornő! Segítsen! Épp az egyik plazma vezetéket javította, mikor azon lék keletkezett és arcon találta. Szerencsére csak pár pillanatig érte, mert ha tovább égeti, nem marad feje... -mondta kissé zavartan és kétségbeesetten az egyik, Őt kísérő zászlós.
Elizabeth-nek muszáj volt tennie valamit, hogy minél hamarabb elállíthassa ellássa a sebet és hozzá kezdhessen az izomzat regenerálásának.




Andora

HozzászólásElküldve: 2013.01.14. 18:49

Hát nem teltek el esemény nélkül az első napok se, rögtön egy égési sérültet kaptam, aki plazma vezeték javítása közbe égett meg.
Felfektettem az egyik bioágyra, és elkezdtem a vizsgálatát. Szerencsére csak rövid ideig érte a tűz arcát, így csak az arca fele égett meg. Először fájdalom csillapítót adtam neki, majd a bőrregenátor segítségével meggyógyítottam a felszíni sérüléseket, de az izomzat regenerálásához műtétre volt szükség.




Lauren

HozzászólásElküldve: 2013.01.17. 20:03

A tiszt a fájdalom csillapító ellenére ordítva ficánkolt a bioágyon.
-Valószínűleg sokkos állapotban van! -szólt oda az egyik nővér.
Ekkor a doktornő inkább a teljes altatás mellett döntött, mert nem igazán van értelme, hogy szenvedjen még többet a páciens.

Az Őt kísérő tiszteket, egy nagyobb darab ápoló, Saleen arrébb húzta és kiküldte őket a gyengélkedőről.
A doktornő, hozzá is látott az altatásnak, miután Saleen-al át tetette a fickót, a műtő ágyra.

-Kemény első nap, ugye doki? -kérdezte a nagy darab Saleen- Emlékszem az első napomra... Legszívesebben hazamentem volna inkább... -mondta kissé vigyorogva.




Andora

HozzászólásElküldve: 2013.01.17. 20:14

Sajnos a betegen a fájdalom csillapító sem segített, így is hatalmas fájdalmai voltak, így az altatás mellett döntöttem. Megkértem Saleent, hogy küldje ki a beteget kísérő tiszteket. Végül Saleenel a műtő ágyra fektettük a beteget, és elaltattam.
Nem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz lesz az első napom a hajón.



 
LaurenDátum: Hétfő, 21-01-2013, 5:15:38 PM | Üzenet # 3
Lodestar - Első tiszt
Csoport: Moderátor

Üzenetek: 426
Kitüntetések: 3
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Saleen, a Doktornő kérésére adogatta az eszközöket.
Először, egy kéreg monitorra volt szüksége a Doktornak, amit Saleen gyorsan oda is adott.
Mivel a beteg egy közepes életkorú, jó kondícióban lévő, szellemi képességeinek teljes irányítását bíró férfi volt így könnyű volt eltalálni a neki kellő frequenciát.
Következhetett, az altató hypospray... Ezt Saleen fel is töltötte, majd odaadta a doktornőnek.
Miután a férfi elaludt, pontosabban az altatás, kóma közeli állapotába került, neki kezdhetett a doki, az izmok visszaállításának.. Rutin műtétnek számított, így lényegében bárki elvégezhette volna.
.
.
.
Már 10 perce folyt a műtét, mikor egy középmagas, fiatal, szőke hajú Nő lépett be a gyengélkedőre. Rose Kirk Hadnagy volt az, ki a Vulcan Space Dock-ról szált át nemrég, ám egy rutin orvosi vizsgálaton át kell esnie.
A doktornőnek, döntenie kell, hogy ráhagyja a rutin műtétet Saleen-ra és gyorsan elvégzi a vizsgálatot, vagy váratja a Hadnagyot.

Andora-> Rose-> Andora-> Rose-> Lauren





"Ne packázz velem... Én vagyok a mesélő"
"When the vi'lence causes silence, we must be mistaken."
Evil Wolf
Make no mistake between my personality and my attitude. My personality is who I am, my attitude depends on who You are.
 
AndoraDátum: Hétfő, 21-01-2013, 5:56:14 PM | Üzenet # 4
Lodestar - Főorvos
Csoport: Hadnagy

Teljes név: Dr. Elisabeth Howard

Üzenetek: 307
Kitüntetések: 6
Hírnév: 1
Állapot: Offline
Nekifogtunk a műtétnek. Saleen volt az aszszitensem a műtétnél, ő adogatta az eszközöket amit kértem. Először kéreg monitort kértem, melynek segítségével figyelhetem a műtét során a beteg agy funkcióit. Ezután elaltattam a beteget, és neki kezdhetünk a műtétnek.
10 perc telt el körülbelül a műtétből, mikor egy hadnagy (Rose Kirk) jelent meg a gyengélkedőn, hogy egy rutin vizsgálaton essen át a szolgálatba lépés előtt.
"Át adjam a műtétet Saleenek, vagy végezzük el a műtétet, és utána vizsgáljam meg, vagy esetleg kérjek meg egy másik aszisztenst"-ezen gondolkodtam.
Az utóbbi mellett döntöttem: Megkértem a hadnagyot, hogy üljön le az egyik bioágyra, utána Lily hadnagyra (aszisztens) bíztam, hogy végezze el a rutin vizsgálatot a betegen.





"Kindness is more important than wisdom, and the recognition of this is the beginning of wisdom."
"We are all travelers in the wilderness of this world, and the best we can find in our travels is an honest friend."
"The average dog is a nicer person than the average person."
"Friend is someone who understands your past, believes in your future, and accepts you just the way you are."


Az üzenetet módosította: Andora - Kedd, 22-01-2013, 10:44:44 AM
 
RoseKirkDátum: Kedd, 22-01-2013, 2:04:11 PM | Üzenet # 5
Lodestar - Kormányos
Csoport: Hadnagy

Teljes név: Rose Kirk

Üzenetek: 54
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Nem mondom nem kedvelem azt ha várakoznom kell.. pedig a bázison töltött idő ilyen volt.
Az egyik helyi parancsnok elmesélte nekem élete storyját miközben arra vártam hogy mikor szállhatok már végre át a hajóra ahhol szolgálni fogok.
A gyerekek kezét fogtam majd a férfire néztem. ~ Ó csak fogná már be a nagy lepénylesőjét. ~ Gondoltam bosszúsan magamban.
- Jó, nagyon érdekes... és most elnézést de mennem kell. - Kaján vigyor jelent meg az arcomon majd végre átkerülhettünk az új munka illetve lakó helyünkre.
Bele se gondoltam hogy a kapitány fogja-e szeretni a gyerekeimet vagy nem.. most két kisgyerek csak nem zavar semmilyen nagy vizet egy ekkora hajón.

Annyi csomagom volt hogy nem győztem őket valahogy az új kabinunkba betömszködni.
Igaz nem volt egy kicsi kabin; szépen elfértünk benne még a kutyusom, Dom is. Mikor már elrendeztem a kiságyak felett lógó világító földgömböt és kezdtem volna kipakolni a plüssök felét (Amiből ugye hagy ne mondjam ki hogy több van mint a saját ruháim össz száma) hirtelen az egyik tiszt "ébresztett" fel a rutinból.
Valami Andóriai volt, azt akarta velem elhitetni hogy rutin orvosi vizsgálaton kell átesnem.
- Nem érne rá később? - Kérdeztem tőle az ajtóban homlokráncolva. Még csak nem is vettem át az egyenruhámat a karjaimban egy síró gyerek lógott a másik oldalon pedig a szoknyámat húzta Christal és Dom felváltva.
Hát meg vagyok én áldva....
- Nah jó de akkor ők hárman is jönnek. - Szóltam majd rendíthetetlenül elindúltam Dommal, és a két ikerkislányommal.
Mit ne mondjak az mikor a gyengélkedőre léptem be elég hangos jelenség volt: Dom csaholt izgalmában, Christal meg nevetgélt... ALexa aludt a karjaimban.
Igaz jobb mintha sírt volna torka szakadtából.
- Napot. - Szóltam szükszavúan az egyik segéd tiszthez. - Sajnálom hogy csak így beállítok a kis családommal de nemrég érkeztem meg és még arra se maradt időm hogy kipakoljak. - Leültem majd folytattam. - Remélem nem fog órákba tellni a vizsgálat mert még sok dolgom van.. és.. mint látja az egynruhám sincs még rajtam. Csak a rangjelzésem... ehh.. nah mindegy... Amúgy egészséges vagyok szóval nem lehetne ezt esetleg máskorra halasztani?




Az üzenetet módosította: RoseKirk - Kedd, 22-01-2013, 2:04:29 PM
 
AndoraDátum: Kedd, 22-01-2013, 3:37:26 PM | Üzenet # 6
Lodestar - Főorvos
Csoport: Hadnagy

Teljes név: Dr. Elisabeth Howard

Üzenetek: 307
Kitüntetések: 6
Hírnév: 1
Állapot: Offline
-Jó napot! Sajnálom, hogy megkellet zavarnunk a nyugalmát, tudom hogy most érkezett a hajóra, de a rutin vizsgálat kötelező ahhoz, hogy feltudja venni a szolgálatot , kérem üljön le az egyik bioágyra, és máris jön az egyik aszisztensem - szóltam.
-Ha egészséges, hamar kész leszünk.


Ekkor Lily meg is jött, és elkezdte a rutin vizsgálatot.
Két perc alatt kész is volt, mert teljesen egészségesnek nyilvánította a hadnagyot. Így elengedte a hadnagyot egy jelentéssel, amibe le van írva, hogy egészséges, szolgálatra kész.





"Kindness is more important than wisdom, and the recognition of this is the beginning of wisdom."
"We are all travelers in the wilderness of this world, and the best we can find in our travels is an honest friend."
"The average dog is a nicer person than the average person."
"Friend is someone who understands your past, believes in your future, and accepts you just the way you are."


Az üzenetet módosította: Andora - Kedd, 22-01-2013, 3:38:17 PM
 
RoseKirkDátum: Kedd, 22-01-2013, 8:22:05 PM | Üzenet # 7
Lodestar - Kormányos
Csoport: Hadnagy

Teljes név: Rose Kirk

Üzenetek: 54
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
- Már ülök ha nem vette volna észre. - Szóltam oda kissé nyersen mivel a doki úgy viselkedett mintha nem lett volna nyilván való az hogy ülök, mivel az előbb megtettem.
- Én meg Kirk hadnagy vagyok. És morcos. - Tettem hozzá.
De a kérdésemre még mindig nem válaszoltak.
~ Még csak válaszra se méltatnak? ~ Kérdeztem magamban miközben elkönyveltem a szituációt valahogy annak hogy átnéznek felettem.
Szó se volt erről de akkor is. Kicsit bosszantott hogy kirángatnak a kabinomból családostul aztán meg kérdezek valamit de nem válaszolnak, helyette csak leszkennelnek egy majd készleszünk-nek megfelelő válasszal.
~ No mindegy csak legyünk már túl ezen. ~
Ekkor jött a diagnózis hogy egészséges vagyok.
- Ezt magamtól is meg tudtam volna mondani. - Bosszankodtam félhangosan. - Most már elmehetek?




Az üzenetet módosította: RoseKirk - Kedd, 22-01-2013, 8:26:01 PM
 
LaurenDátum: Szerda, 23-01-2013, 9:00:10 PM | Üzenet # 8
Lodestar - Első tiszt
Csoport: Moderátor

Üzenetek: 426
Kitüntetések: 3
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Látszott, hogy mind a Doctornő, mint Kirk Hadnagy eléggé fáradtak, ami nem csoda a mostanság uralkodó helyzeteket tekintve. Szinte mindenütt alapszintű hadi készültség van a Klingon és Romulán lázadók támadásai és fenyegetései miatt.

Mivel a hadnagynak úgy tűnik, elég sietős dolga volt, így Elisabeth-nek muszáj volt gyorsan lerendeznie a vizsgálatot. Mivel azonban a hajón, nem csak Mis Kirk fog lakni, így egy alapszintű vizsgálatot, Mis Kirk gyerekein is el kell végeznie. Mostanság, nagy a veszélye a biológiai fegyverek, észrevétlen bevetésének és az azokból származó megbetegedések kockázata.

-Ki hozta be azt a kutyát? -háborodott fel Saleen, mikor végzett a műtéttel. Saleen köztudottan, utálta a kutyákat így nem szívesen látta szegény állatot a gyengélkedőn, de mivel nem tilos bevinni, így mást nem tehetett mint bosszankodott a háttérben, miközben a medikusokkal befejezték a sérült izomszövetének regenerálását.

Andora, Rose, Lauren





"Ne packázz velem... Én vagyok a mesélő"
"When the vi'lence causes silence, we must be mistaken."
Evil Wolf
Make no mistake between my personality and my attitude. My personality is who I am, my attitude depends on who You are.
 
AndoraDátum: Szerda, 23-01-2013, 9:21:49 PM | Üzenet # 9
Lodestar - Főorvos
Csoport: Hadnagy

Teljes név: Dr. Elisabeth Howard

Üzenetek: 307
Kitüntetések: 6
Hírnév: 1
Állapot: Offline
Mivel én is és Rose hadnagy is fáradtak voltunk, és a hadnagy nem nagyon ért rá, így megpróbáltam gyorsan végezni a vizsgálattal. De a gyerekeken is elkellet végezni egy vizsgálatot, a Klingonok és Romulánok támadásából származó betegségek esetleges terjedésének megakadályozása érdekében, ha esetleg fertőzöttek lennének. Ezért megkértem Lilyt, hogy őket is vizsgálja meg.

Közben mi is befejeztük a műtétet. Ekkor Saleenek feltűnt, hogy a hadnagynak van egy kutyája, amit be is hozott magával a gyengélkedőre. Mivel Saleen nem szereti a kutyákat, így nem nézte jó szemmel, de mivel nem volt tilos behozni állatot a gyengélkedőre, így nem tehetett mást, mint bosszúsan, de tudomásul vette a kutya jelenlétét.

-Aranyos gyerekei és kutyája van. Még egyszer sajnálom a kellemetlenségeket, de sajnos nem lehetett elhalasztani a vizsgálatokat, mert különben nem tud szolgálatba lépni, hiába érzi magát egészségesnek, ez a szabály, és a biztonság érdekében is el kellett végezni, nem-e hordoznak véletlenül valami fertőző betegséget, ha nem is jött még ki a betegség tünetei. - szóltam.

Mivel mindannyian egészségesek voltak, így elengedtem őket.
-Viszlát, további szép napot. -szóltam.





"Kindness is more important than wisdom, and the recognition of this is the beginning of wisdom."
"We are all travelers in the wilderness of this world, and the best we can find in our travels is an honest friend."
"The average dog is a nicer person than the average person."
"Friend is someone who understands your past, believes in your future, and accepts you just the way you are."
 
RoseKirkDátum: Csütörtök, 24-01-2013, 10:00:04 PM | Üzenet # 10
Lodestar - Kormányos
Csoport: Hadnagy

Teljes név: Rose Kirk

Üzenetek: 54
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A fülem mellett hallottam hogy valaki a kutyám miatt aggodalmaskodik de magamban ezen csak mosolyogni tudtam, mivel tudtam hogy Dom még a légynek sem ártana és a betörőt is kézen kisérné be a kabinomba.
Magamhoz öleltem az ekkor félig-meddig felkelő és pityergő lányomat miközben a másik mellém ült.
Igaz külsőleg teljesen ugyan úgy néztek ki- szőke haj, kék szem - és lehet más első ránézésre nem tudta volna megmondani hogy melyik melyik, de mivel én az anyjuk vagyok, nagyon jól meg tudom őket különböztetni.
- Köszönöm doki. - Válaszoltam neki egy halovány, nyugodtabb mosollyal az arcomon. - És örülök hogy a gyerekek is jól vannak. Tudja.. lehet hogy néha kissé hangosak de mégis csak.. ők az életem. Jah és a kutyámtól Domtól nem kell megijedni. Olyan ártalmatlan hogy legszívesebben mindenkit agyon nyaldosna. - Elnevettem magamat egy másodpercre, majd hozzátettem.
- Apropó a kutyámat nem kellene megvizsgálni? Nem mintha aggódnék érte, mert tudom hogy teljesen egészséges csak kérdeztem. Amúgy bemutatnám önnek Christal és Alexa Rendelson-Kirköket.- Mutattam be a két lányom. - Lehet ikrek és hasonlóak de higyen nekem- nem azok. - Tettem hozzá, majd felálltam.
- Szóval - Vettem egy mély lélegzetet. - Viszont látásra doki. - Biccentettem, aztán felkaptam a másik lányom is. - Gyere Dom, hazamegyünk! - Majd elindultam a kabinom felé amit már most otthonomnak hívtam hisz annyira nagy volt benne a felfordulás.
Tudtam, sok munka vár még rám vele...


 
LaurenDátum: Vasárnap, 27-01-2013, 6:46:08 PM | Üzenet # 11
Lodestar - Első tiszt
Csoport: Moderátor

Üzenetek: 426
Kitüntetések: 3
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Mivel senkinek nem volt semmi baja, így a Doktornő elengedte Rose-t és a kölköket. Mivel állatorvosláshoz nem értett, így Dom-ot nem tudta megvizsgálni. Viszont, a hajón van egy állat szakértől, lehet Ő meg tudja vizsgálni.

Elisabeth mivel épp egy műtét közben szakították félbe, így visszament a beteghez, akit közben Lily és Saleen befoltoztak, így a doktornőnek már csak ennyi dolga volt, hogy ellenőrizze, rendben vannak-e a dolgok.

Izmok működni látszanak, varratok rendben... Talán jó munkát végzett a két medikus, de ez majd kiderül, ha felébredt.

Közben, Rose készülődött összeszedni a gyerkőcöket, hogy visszaindulhasson az "otthonába", ám ekkor a Common keresztül üzentek:
Comm: *-Rose Kirk hadnagy! Jelentkezzen a hangárban!

Rose sejtette, hogy nem teázgatni hívták, így először a gyerekeket kellett letennie, vagy rábíznia valakire.

Rose -> Hangár

Andora->Lauren





"Ne packázz velem... Én vagyok a mesélő"
"When the vi'lence causes silence, we must be mistaken."
Evil Wolf
Make no mistake between my personality and my attitude. My personality is who I am, my attitude depends on who You are.
 
AndoraDátum: Vasárnap, 27-01-2013, 7:17:57 PM | Üzenet # 12
Lodestar - Főorvos
Csoport: Hadnagy

Teljes név: Dr. Elisabeth Howard

Üzenetek: 307
Kitüntetések: 6
Hírnév: 1
Állapot: Offline
-Sajnálom, de a kutyát nem tudom megvizsgálni, mert nem értek az állatgyógyászathoz, de van a hajón egy tiszt, Gil-nek hívják, aki meg tudja esetleg vizsgálni.-mondtam még Rosenak mielőtt elment, akit épp a hangárba hívtak.
'Remélem nincs gond a felderítő csapattal'-gondoltam magamba, ahogy Rose elindult a hangár felé.

Elindultam megnézni a hadnagyot, hogy hogy állnak vele a műtéttel, amit Lilyre és Saleenre kellett bíznom, amíg Rose-al foglalkoztam. Láttam, hogy épp befejezték a műtétet. Úgytünt jól sikerült a műtét, mert az izmok működtek. Még egyszer leellenőriztem az állapotát a tricorderrel is.
-Szép munkát végeztek. Most el is kezdhetjük felébreszteni a beteget.- szóltam. Így elkezdtem felébreszteni a hadnagyot.





"Kindness is more important than wisdom, and the recognition of this is the beginning of wisdom."
"We are all travelers in the wilderness of this world, and the best we can find in our travels is an honest friend."
"The average dog is a nicer person than the average person."
"Friend is someone who understands your past, believes in your future, and accepts you just the way you are."
 
LaurenDátum: Csütörtök, 31-01-2013, 7:00:04 PM | Üzenet # 13
Lodestar - Első tiszt
Csoport: Moderátor

Üzenetek: 426
Kitüntetések: 3
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Saleen és Lily bólintottak egyet, majd ketten átrakták egy bioágyra és a Doktornő elkezdhette az ébresztést.
A kéregmonitort leállította és az ébresztésre szolgáló anyagot, a hypospray-el befecskendezte a nyaka bal oldalán (a te szemszögedből jobb oldal)

A hadnagy szép lassan felébredt, aminek a doktornő nagyon megörült, hisz az első sikerrel kezelt betege a Lodestar-on, ám az ünneplést, egy hang szakította félbe az intercommból.

-Itt Simons admirális a gyengélkedőnek! Készüljenek fel, hogy pár óra múlva, sérültek érkezhetnek! -hallatszottak a nyugodt hangú admirális kissé balsejtelmes szavai.
Most az egész gyengélkedőnek a sérültek ellátására kell felkészülnie.





"Ne packázz velem... Én vagyok a mesélő"
"When the vi'lence causes silence, we must be mistaken."
Evil Wolf
Make no mistake between my personality and my attitude. My personality is who I am, my attitude depends on who You are.
 
AndoraDátum: Csütörtök, 31-01-2013, 7:38:35 PM | Üzenet # 14
Lodestar - Főorvos
Csoport: Hadnagy

Teljes név: Dr. Elisabeth Howard

Üzenetek: 307
Kitüntetések: 6
Hírnév: 1
Állapot: Offline
Asszisztenseim ahogy láttam örültek a dicséretnek. Meg is kértem őket, hogy tegyük át a beteget a műtőasztalról az egyik bioágyra, hogy megkezdhessem a betegem ébresztését.

Először is levettem róla a kéregmonitort, mert most már nincs szükség rá. Majd az egyik fecskendőbe stimuláló anyagot raktam, melynek segítségével felébreszthettem a tisztet. A nyakába fecskendeztem a gyógyszert, és vártam.
Mikor megláttam, hogy ébredezik jobb kedvem lett, mert tudtam, hogy sikeresen sikerült kezelnem az első páciensem a hajón.

Közben az intercommon keresztül Simmons admirális hívott, hogy sérültekre lehet számítani.

'Nem hangzott valami biztatóan, remélem nem esett komoly baja a felderítőcsapatnak.
Szinte még most végeztem az első betegemmel, de lehet mindjárt itt a következő.' gondoltam magamba.

Nekiálltunk felkészíteni a gyengélkedőt a sérültek fogadására.





"Kindness is more important than wisdom, and the recognition of this is the beginning of wisdom."
"We are all travelers in the wilderness of this world, and the best we can find in our travels is an honest friend."
"The average dog is a nicer person than the average person."
"Friend is someone who understands your past, believes in your future, and accepts you just the way you are."


Az üzenetet módosította: Andora - Csütörtök, 31-01-2013, 7:45:05 PM
 
LaurenDátum: Hétfő, 04-02-2013, 8:55:09 PM | Üzenet # 15
Lodestar - Első tiszt
Csoport: Moderátor

Üzenetek: 426
Kitüntetések: 3
Hírnév: 0
Állapot: Offline
-Doktornő! Rose Kirk most indult csak el a Redstone-al a bolygóra.... De mindenki azt mondja, hogy sérültek érkeznek! Van valami hír talán a felderítőkről? -kérdezte rémülten az egyik medikus mikor odalépett a Nőhöz...

Még semmi sem történt szinte, de már mindenki frászban volt, hogy a kapitányék megsérültek, vagy akár meg is haltak... Azonban az igazság az volt, hogy senki nem tudott semmit... Elisabeth-nek muszáj volt megnyugtatni a személyzetet, még mielőtt értelmetlen pánik törne ki...





"Ne packázz velem... Én vagyok a mesélő"
"When the vi'lence causes silence, we must be mistaken."
Evil Wolf
Make no mistake between my personality and my attitude. My personality is who I am, my attitude depends on who You are.
 
Fórum » RPG Hajók » U.S.S. Lodestar » Gyengélkedő (Gyengélkedő)
  • Oldal 1 / 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Keresés: