HSRC

Hun FRPG
Regisztráció Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 3 / 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
A fórum moderátora: AdamJCross, Lauren, Lauren(ST)  
Fórum » RPG Hajók » A.S.F. Bounty Hunter » Folyosó 2 (Tartalék topic)
Folyosó 2
AndoraDátum: Kedd, 11-06-2013, 7:32:41 PM | Üzenet # 31
Lodestar - Főorvos
Csoport: Hadnagy

Teljes név: Dr. Elisabeth Howard

Üzenetek: 307
Kitüntetések: 6
Hírnév: 1
Állapot: Offline
Miután mindenki túl jutott a bemutatkozáson az új hajó tisztje felé folytathattuk utunkat a hídra. Hogy ne legyen olyan unalmas a bolyongás, és hogy több dolgot tudjunk meg, a kapitány elkezdett érdeklődni, hogy kerültek ide, de a hadnagy nem volt túl beszédes.

Ahogy haladtak előttem és beszélgettek, valahogy furcsának találtam a hadnagy járását, olyan androidos szerű volt a járása. Így szépen megvártam a beszélgetésük végét, és megpróbáltam barátságosan érdeklődni, hogy mi lehet vele.
"Hadnagy, ha nem gond, hogy esetleg megkérdem, hogy esetleg történt valami a lábával? Mert innen hátulról nézve elég furcsa a járása. Esetleg valami baleset következtében régebbről?"-kérdeztem a hadnagyot.

Ezt követően a hajó is meggondolta magát, és a barátságtalan sötétségből és riadó feliratról átváltott fényesebb fokozatra. És a hajó paneljén megjelent a hajó adatai. Kiderült, hogy tényleg a a jövőből jött: 2430-ban gyártották, Vengence osztályú.
Így, hogy most már átváltott a riadó jelzés egy kicsit megnyugodtam, most már csak nem történik semmi rossz, és remélhetőleg nem sokára találkozunk a felderítő csapat másik felével is, vagyis remélhetőleg, ha ők is megúszták szerencsésen.





"Kindness is more important than wisdom, and the recognition of this is the beginning of wisdom."
"We are all travelers in the wilderness of this world, and the best we can find in our travels is an honest friend."
"The average dog is a nicer person than the average person."
"Friend is someone who understands your past, believes in your future, and accepts you just the way you are."
 
SeamusDátum: Szombat, 15-06-2013, 12:49:56 PM | Üzenet # 32
Bounty Hunter - Első Tiszt
Csoport: Parancsnok

Teljes név: Seamus T. Haliburton

Üzenetek: 25
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Ahogy beléptünk a gépházba, Kirk hadnagy és a doktornő rögtön a sebesültek ápolására indult. Látszott Kirk-ön, hogy tudja mit csinál.. Legalább van ki a dokin kívül ért is hozzá... Én sose voltam belőle igazán jó, ámbár a páciens nem halna meg, de lehet nem köszönné meg a megoldásomat.

Zero parancsnokkal szinte azonnal a főkonzolhoz léptünk, s azon tanakodtunk, hogyan is állítsuk le ezt a förmedvényt... Végül is, arra jutottunk, hogy csak kóddal lehet leállítani, viszont ehhez az első-tiszt és a kapitány kódja kell egyidejűleg. Szerencsére a parancsnok tudta a kapitány kódját, -akiről menet közben kiderült, hogy meghalt- s így már jutottunk valamire. A parancsnok elmondta a kódot szerencsémre jó a memóriám- amit a konzolhoz lépve, vele együtt elkezdtem beírni, s mikor jelet adott, lenyomtam a bevitel gombot, és pár másodperc múlva, láss csodát, a rendszer leállt és az állítólagos normál állapot jött vissza. Hátulról hallottam Kirk hadnagy ujjongását, amire felé bólintottam egyet. Végre vége....


 
Frederic_ZeroDátum: Vasárnap, 16-06-2013, 8:32:29 PM | Üzenet # 33
Bounty Hunter - Kapitány
Csoport: Kapitány

Teljes név: Freddy

Üzenetek: 13
Kitüntetések: 1
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Mihelyst kinyitottam az ajtót az idegen tisztek a flottához méltóan beszaladtak és már el is kezdték látni a legénységemet, igazából 50% esélyt adtam nekik gondolatban, mert lehet, hogy tényleg mészárolni akartak de jól döntöttem és ez jó érzés. A gépház romokban volt legalábbis nem úgy nézett ki mint amikor idekerültem.
Mikor végre bejutottam én is a másik hajó parancsnokával nekiálltunk leállítani a rossz kedvében lévő hajót. A konzolhoz lépve már tudtam hogy egy gombnyomással nem lehet kikapcsolni az önpusztító viselkedést. Ide a két kódbeírós trükk kell, mondtam magamban. Vakon is de megbízom ebben a Seamus nevű srácban, elárultam neki a parancsnoki kódomat, a kapitányét meg majd én írom be. Még szerencse, hogy egy hete megkérdeztem kíváncsiságból és ő elmondtam.
A kódot beírva a hajó működése helyre állt.
-hu..Legalább túl vagyunk ezen.-mondtam úgy előre hátha valaki választ ad. Válaszként egy ujjongás jött az  egyik tiszttől, legalább ez jól sült ki a dolog.




Ha nem olvasod el kapsz ezer forintot.
 
SamanthaDátum: Vasárnap, 16-06-2013, 8:43:12 PM | Üzenet # 34
Bounty Hunter - Kapitány
Csoport: Kapitány

Teljes név: Samantha Belean

Üzenetek: 16
Kitüntetések: 2
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Na nem lesz könnyű dolgunk ma, azt hiszem, ahogy végignéztem közbe a sok sebesült tiszten a gépházba.
De szerencsére volt segítségem, Kirk hadnagy nagyon segítőkész volt, próbált segíteni amiben csak tudott. Miközben én az egyik sérültet vizsgáltam, ő a hozzám legközelebbi sérültnek próbált segíteni. Amit elég ügyesen csinált.
Az első sérültemnek enyhe agyrázkódása volt, még Kirk hadnagy sérültjének pedig eltörött a lába.
Így mentünk végig a sérült embereken. Sajnos 2 halott tisztet találtunk, de azon kívül nagyrészt inkább könnyebb sérülések voltak, többek között törések.
Közben arra lettem figyelmes, hogy a világítás visszakapcsolt normál üzemmódra, vagyis sikerült a többieknek kikapcsolni a biztonsági rendszert.
Kirk hadnagy meg is dicsérte őket.
"Ja tényleg hadnagy, köszönöm a segítségeket."-szóltam közbe feléje.


"Live life how you want & not how the others want you to!"

"In life there aren't failures, just lessons that need to be learned!"


Az üzenetet módosította: Samantha - Vasárnap, 16-06-2013, 8:43:38 PM
 
AlanCromwellDátum: Hétfő, 17-06-2013, 6:07:27 PM | Üzenet # 35
Bounty Hunter - Hajó pszichológus
Csoport: Hadnagy

Teljes név: Alan Cromwell

Üzenetek: 188
Kitüntetések: 3
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Ahogy előre mentem a kihalt folyosón amitől még az életkedvem is elment, a kapitány kezdett érdeklődni arról hogy honnan jöttünk.. volt egy olyan kósza sejtelmem hogy ő már gondolhat valamit erről a témáról, és csupán tanubizonyságot akar kérni a saját maga igazáról de én ezt nem adhattam meg neki. 
Nem engedhettem meg saját magamnak azt hogy kivételesen én legyek a locsi-fecsi szóval úgy tettem mintha más kérdést tettek volna fel vagy csak a felét hallottam volna meg annak amit a kapitány mond felém. 
Megvontam a vállamat, és tovább mentem. 
- Hosszú történet, és nincs kedvem mesedélutánra. - Morogtam az orrom alatt. 
Idő közben a doktor mellém lépett és kérdezett valamit. Bosszantó volt hogy ennyire észre vehetővé lettem, hogy nem emberien járok, így pár szóban megadtam a válasz. Nem szerettem hazudni, így az igazat szóltam:
- Az a helyzet doktor hogy volt egy balesetem..- kezdtem bele lassan, majd a liftaknában kezdtem el felfele nézni. De nem indultam el csak felnéztem és előbb elárultam az igazat:
- .. rámszakadt egy hajó .. bennragadtam a törmelék alatt és..- Megvakartam a fejemet hogy vajon hogyan tudnám elárulni az igazat a nélkül hogy sajnáltassam magam feleslegesen. - Nos, ez vagyok én.. se kezem se lábam mégis itt vagyok... ugyebár.. - Vettem egy lélegzetet, majd felnéztem még egyszer mert kezdtem magam szánalmasnak érezni. - Orvosi csoda lehetek magának biztos.... nagyon jó.. - Tettem hozzá flegmán majd elindúltam előre. - Kövessenek! 
Kis idő múlva aztán felértünk a hídra, és pár másodperc múlva arra lettem figyelmes hogy valami baromarc beindította az egész miskulanciát, és úgy világítanak az évszámok mint a karifa. 
Így nem volt mit tenni, várhattuk a tapsot.. vagy a hadbíróságot..
De ezek közül valahogy egyik sem tűnt kecsegtetőnek.




I'm not a show man.. at all...
If I am a charming man than the other's is glitter pony's... (:

Keep me away from the sickbay!
 
LaurenDátum: Hétfő, 17-06-2013, 7:07:43 PM | Üzenet # 36
Lodestar - Első tiszt
Csoport: Moderátor

Üzenetek: 426
Kitüntetések: 3
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Lezárva

Folytatás Kedden várható...





"Ne packázz velem... Én vagyok a mesélő"
"When the vi'lence causes silence, we must be mistaken."
Evil Wolf
Make no mistake between my personality and my attitude. My personality is who I am, my attitude depends on who You are.
 
Fórum » RPG Hajók » A.S.F. Bounty Hunter » Folyosó 2 (Tartalék topic)
  • Oldal 3 / 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Keresés: