HSRC

Hun FRPG
Regisztráció Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 3 / 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
A fórum moderátora: AdamJCross, Lauren, Lauren(ST)  
Fórum » RPG Hajók » A.S.F. Bounty Hunter » Híd (Híd Deck 1)
Híd
SamanthaDátum: Csütörtök, 11-07-2013, 9:18:47 PM | Üzenet # 31
Bounty Hunter - Kapitány
Csoport: Kapitány

Teljes név: Samantha Belean

Üzenetek: 16
Kitüntetések: 2
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Miután helyet foglaltam az ülésembe hallottam, hogy a motorok már fel is zugnak, és induláshoz készülünk. Nem vesztegetjük az időt gondoltam magamban. Bár mondjuk igaz, minek is halogassuk az indulást.
Közbe be is indult teljesen a hajtómű. Egy kicsit bele is remegett a hajó. Szokatlan volt, hogy így meglehetett érezni, eddig ahol szolgáltam kb. semmit se éreztem ilyenkor, lehet csak a rezgés csillapítók voltak jobbak, bár ezt gyorsan elvetettem, hiszen ez a hajó a jövőből való, úgyhogy csak jobb lehetne benne a csillapító. Na de nembaj, nem vagyok se tengeri beteg, se hasonló, így simán elviselhető volt.

A következő pillanatban pedig már a hajóhoz vezető zsilipek is leváltak, majd a rögzítő reteszek is leváltak, és a kilátóernyőn keresztül láttam, hogy a hajó el is indult.
Következő pillanatban taps vihar tört ki a hídon, és én is csatlakoztam a tapsoláshoz.

Mikor már messzire elhagytuk a dokkot a kapitány megadta az útirányt: Cardassia Prime.
Majd az első tisztjéhez fordult, hogy megkérdezze tetszik-e neki a hajó.
Mindezt fél füllel hallgattam, mert én közbe az új gyönyörű hajón gyönyörködtem.


"Live life how you want & not how the others want you to!"

"In life there aren't failures, just lessons that need to be learned!"


Az üzenetet módosította: Samantha - Csütörtök, 11-07-2013, 9:28:47 PM
 
RogerDátum: Vasárnap, 14-07-2013, 7:03:41 PM | Üzenet # 32
Bounty Hunter - Kormányos
Csoport: Hadnagy

Teljes név: Roger Wayne

Üzenetek: 12
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A hajó enyhén szólva is furcsa volt, ilyen kormányrendszert még nem nagyon láttam de azért eligazodtam rajta de furcsa volt a flottahajók után.
A hajtóművek elindultak és az egész hajó nagy morajlások közepette beleremegett ebbe, olyan volt mintha valami ősrégi űrsikló vagy egy Saturn rakéta kilövése készülődött volna. Hiába hogy a jövőből származik a minőségi kivitelezésre nem sokat adtak legalábbis a kényelmet illetően.
Amint elhagytuk a dokkot a kapitánytól szólt is a parancs, az új útirányt illetően.
- Igenis Kapitány, új útirány a Cardassia Prime. A fényezésért pedig nem vállalok felelősséget de azért igyekszem a hajón tartani. - válaszoltam a végén elmosolyodva




Az üzenetet módosította: Roger - Vasárnap, 14-07-2013, 7:05:05 PM
 
SeamusDátum: Csütörtök, 18-07-2013, 9:39:29 PM | Üzenet # 33
Bounty Hunter - Első Tiszt
Csoport: Parancsnok

Teljes név: Seamus T. Haliburton

Üzenetek: 25
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Hamar eljött az indulás perce. A hajtóművek felbőgtek és a hajó beleremegett. Libabőrös lettem tőle, ami nálam ritka. Sokkal jobban kedveltem az olyan hajókat, ahol érezni lehet, hogy az működik, s megy. Nem csak, ha ránézek a kijelzőre, amit bárki könnyű szerrel manipulálhat... Bááár, ezt a hajót manapság még nehéz lenne manipulálni.

Látszólag a későn beérkező kormányosunk csodálkozott, hogy a hajó ilyen hangos... De, nem különösebben zavart, én élveztem...

A rögzítők leoldottak, és a hajó el is indult kifelé. Én nem követtem a tapsvihart, nem voltam sose egy feltűnően, érzelmeinek jelt adó egyén, így inkább magamban örültem, hogy végre elindultunk.
-Nekem tetszik a hajó... -válaszoltam- Visszafordulni meg nem akarok... Elvégre az első tisztje vagyok a legmodernebb és erősebb hajónak... -tettem hozzá, s látván a kapitányon, hogy mennyire örül, azért én is elmosolyodtam... Ez ritka pillanat, meg kellett volna örökíteni...


 
Lauren(ST)Dátum: Vasárnap, 28-07-2013, 7:41:21 PM | Üzenet # 34
Storyteller
Csoport: Moderátor

Teljes név: Lauren Nasel

Üzenetek: 41
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Átírás félkövérrel jelezve. Az átírás oka: A kapitány hosszú tétlensége, s jelen nem léte.

Mivel az odaérés elég sürgős volt, így a hajó a Naprendszerből kilépve, azonnal transztér meghajtásra kapcsolt. Az út így jelentősen rövidebb, mint a hagyományos hajtóművekkel, s hála a Konvolúciós-detektoroknak, a kormányzással sem kell annyira törődni. Az út így mondhatni, eseménytelen volt, s gyors.. nagyon gyors... Alig telt két órába az út, ami jócskán rövidebb mint eddig.

Nem sok teendő volt ezalatt a hídon, így mindenki a maga dolgával volt elfoglalva, ami főleg a conzolok tanulmányozása volt... Ugyan ezt már megtették holoszimulációban, de az igazi mégis csak más érzés....

Két óra múlva, el is értek a Cardassia rendszerbe. Mivel ez első sorban rejtett megfigyelési feladat, így a kapitány parancsot adott az álcázó bekapcsolására. Amint ez elhangzott, Haliburton parancsnok aktiválta is azt, majd a híd fényei, világos kék színt vettek fel.
Hátborzongató érzés volt ez a hídon tartozkodóknak, mivel az egész valami kitalált történetre emlékeztette őket... Ám de a kapitány hirtelen elájult, s a földre zuhant a székéből... Samantha rögtön reagált, s odament a kapitányhoz akiről megállapította, a gyorsan elszíneződő bőre alapján, hogy elkapott egy hosszú lefojású betegséget, így egy jó ideig nem tud szolgálatot teljesíteni, de a jó hír, hogy nem fog belehalni, ám addig új kapitány kell.

Samantha->Roger->Seamus->Samantha->Mesélő



Mesélő
 
SamanthaDátum: Szombat, 17-08-2013, 3:13:58 PM | Üzenet # 35
Bounty Hunter - Kapitány
Csoport: Kapitány

Teljes név: Samantha Belean

Üzenetek: 16
Kitüntetések: 2
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A Naprendszer lassan kellett haladnunk, mert elég nagy volt a forgalom a légtérbe, de utána rögtön transztér meghajtásra váltottunk, hogy minél hamarabb oda érjünk, mert jó lenne minél hamarabb kivizsgálni a gyanús eseteket. Alapból hosszú út lenne a Földtől a Cardassia Prime, viszont a hajó transztér meghajtásának köszönhetően jóval megrövidül az utazás ideje. De még így is kb, két óra, így elkezdtem átnézni a legénység orvosi anyagát, még úgy se sikerült, csak a főtisztek lapját átolvasni eddig. Így legalább elfoglaltam magam az úton.

Mikor végeztem vele, felnéztem, és épp akkor léptünk ki a transztérből a Cardassiai rendszerbe.
Mivel a rejtőzködő megfigyelés a feladatunk, a kapitány utasítást adott az álcázó rendszer bekapcsolására. Ami a csillagflottánál, még kevés hajón volt beszerelve, csak 2 hajón, ebből az egyik a Bounty Hunter. Az álcázó bekapcsolása után a hajó kék fénybe borult.

Ekkor a tőlem nem messze lévő kapitány hirtelen kiesett a székéből. Azt hittem elsőnek, hogy csak elszunyókált a székébe, de mikor nem mozdult meg a földön, tudtam, hogy valami nincs rendjén. Oda siettem hozzá, láttam, hogy eszméletlen, így elsiettem a hídon lévő elsősegély felszerelésért. Visszaérve megvizsgáltam tricorderrel, és kiderült, hogy Raynaud szindrómába szenved. Aminek a kéz bőrén látható lilás elszíneződés is az egyik jele. Mert a betegség következtében  nem kering rendesen a vér a végtagokban.
"Haliburton parancsok, azt hiszem egy időre önnek kellesz átvenni a parancsnokságot, mert a kapitánynak olyan súlyos betegsége van, hogy egy ideig nem fogja tudni felvenni újra a szolgálatot, de túléli."-mondtam az első tisztnek.


"Live life how you want & not how the others want you to!"

"In life there aren't failures, just lessons that need to be learned!"


Az üzenetet módosította: Samantha - Szombat, 17-08-2013, 8:38:54 PM
 
RogerDátum: Hétfő, 26-08-2013, 5:50:54 PM | Üzenet # 36
Bounty Hunter - Kormányos
Csoport: Hadnagy

Teljes név: Roger Wayne

Üzenetek: 12
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A hajót bevittem a transz térbe amivel nagyon gyorsan halaldhattunk az átlaghoz képest. Úticélunk így is 2 óra utazást igényel szóval hátradőltem székemben és próbáltam elütni ezt a hosszú és unalmas utat.
Amint a visszaszámlálás 0-hoz ért kiléptettem a Bounty Huntert a transztérből.
- Megérkeztünk. -jelentetem a nyilván valót.
Ekkor a kapitány parancsot adott az álcázó aktiválására, a hídon tartózkodók közül többen is ezt valami nagy pillanatnak tarthatták az arckifejezésekből ítélve. Ezel ellentétben én természetesnek vettem nem is törődtem vele ez sem különb mintha a pajzsot aktiváltuk volna.
Ami viszont sokkal érdekesebb volt hogy a kapitány hirtelen össze esett, rögtön vizsgálgatni kezdték.
`Még jóformán meg sem érkeztünk és máris hullunk mint a legyek` -gondoltam magamban picit mosolyra görbítve a számat. De ismét fapofát vágva újra a képernyő felé fordultam nehogy azt hidje valaki hogy a kapitány bajának örülök ennyire.


 
SeamusDátum: Kedd, 27-08-2013, 3:59:33 PM | Üzenet # 37
Bounty Hunter - Első Tiszt
Csoport: Parancsnok

Teljes név: Seamus T. Haliburton

Üzenetek: 25
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
-Transztér! -nyőgtem oda a végére az indulási parancsnak, a kapitány kiegészítve, majd a hajó rögtön váltott is. 
Gyorsan haladtunk, gyorsabban mint az eddigi flotta hajókkal amikkel utaztam. Alig két óra volt az út ami hatalmas teljesítmény az eddigi több napot akár hetet is felölelő utazással szemben. Mondjuk... nem csoda, hisz a hajó jóval fejlettebb mint a legújabb, még csak fejlesztés vagy tervezés alatt álló technikák, ámbár a hajón találtunk olyan alkatrészeket, elemeket amiket valószínűleg csak készültek beszerelni a hajóba, de erre nem volt már lehetőségük a saját idejükben.

Amint elkészül az A.I.D.A. hajógyára, valószínűleg azok is beszerelésre kerülnek. Egyenlőre, elég hogy megy a hajó, s nem lötyögnek a dolgok. Így is elég keveset tudunk róla, főleg mivel a hajóval történt események alatt, az eredeti legénység szerint, a legtöbb gépész odaveszett miközben a rendszerek és a másodlagos deflector leégtek. Sok mindent kell még megismernünk a hajón, s sok mindent kell megtanulnunk, kitapasztalnunk még...

Rövidesen meg is érkeztünk a Cardassia Prime-hoz. Zökkenőmentes utunk, egy viszonylag idegesítő huppanás jelentkezett, ám nem tudtuk még, hogy ez most normális, avagy nem.. Én csak annyit tudtam, hogy a Scitera hajókon ilyen nincs, oszt hogy a jövőben hogy oldották meg, arról fogalmam sincs.

Miután kiléptünk a transztérből, rögtön a Cardassiai főbolygót láttuk meg a kijelzőn, s mivel a feladatunk megkívánta, álcába váltottunk.
A híd kék színbe burkolózott az álca mód alatt... Meglepő fordulat volt, főleg mivel az álcát még csak önmagába próbáltuk ki, a mellék rendszerektől függetlenül.

Kezdtem, kissé élvezni az egészet, azonban a kapitány rosszul lett és ájultan esett össze...
-Csodás... Nem akarok kapitány lenni... -gondoltam magamban, majd felé léptem kettőt, s mellé térdelve megvizsgáltam a pulzusát. Volt, ámbár kissé furcsán szapora.. már amennyit az emberi biológiához értek, hiába élek köztük jó pár éve...

A szabályok szerint, nekem kellene átvennem a kapitány helyét, ámbár én sose akartam az lenni, így inkább Samantha Belean-t bíztam meg ezzel. Bíztam benne, hogy jobb kapitány lenne mint én..
-Doktornő! Maga a kapitány! Én nem igazán vagyok abba a székbe való, így nem vállalhatom.

Majd miután a doktornőt kineveztem a kapitányhelyettesnek, szóltam pár nélkülözhető tisztnek a hídon, hogy vigyék le a Kapitányt a gyengélkedőbe, s gondoskodjanak róla... Kicsit talán érzéketlennek tűnhettem vele kapcsolatban, de a feladat most fontosabb volt...

-Wayne hadnagy! Magas, geostacionárius pályára a főváros felett... Ott kezdjük a kutatást! -adtam ki a parancsot, tekintve hogy egyenlőre én ismertem a küldetés részleteit, majd átadtam az új Kapitánynak a küldetést tartalmazó padd-et... Meglátjuk legalább, hogyan teljesít a doktornő. Ha jól teljesít ezalatt a csupán megfigyelésből álló küldetés alatt, akkor közbenjárok pár ismerősömmel a kinevezéséért...


 
SamanthaDátum: Szombat, 31-08-2013, 6:45:00 PM | Üzenet # 38
Bounty Hunter - Kapitány
Csoport: Kapitány

Teljes név: Samantha Belean

Üzenetek: 16
Kitüntetések: 2
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Miután elmondtam a mondókámat, hogy kapitányi csere szükséges, Seamus parancsnok nekem adta át a kapitányságot, azt mondta, hogy szerinte nem való abba a székbe.  Egy kicsit csodálkoztam, de elfogadtam.
"Rendben uram, akkor ezennel átveszem a parancsnokságot."-mondtam válaszként.
Majd a parancsnok megkért pár tisztet, hogy vigyék le a gyengélkedőre a kapitányt, és Wayne hadnaggyal geostacionárius pályára állíttatta a hajót. Ő adta ki a parancsot, mert több dolgot ismert egyenlőre a küldetéssel kapcsolatba. Majd a kezembe adott egy paddet, amin a küldetés adatai voltak.

Elindultam a kapitányi székbe, odaérve leültem, és elkezdtem olvasni a szöveget.


"Live life how you want & not how the others want you to!"

"In life there aren't failures, just lessons that need to be learned!"


Az üzenetet módosította: Samantha - Szombat, 31-08-2013, 6:59:33 PM
 
Fórum » RPG Hajók » A.S.F. Bounty Hunter » Híd (Híd Deck 1)
  • Oldal 3 / 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Keresés: