HSRC

Hun FRPG
Regisztráció Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: AdamJCross, Lauren, Lauren(ST)  
Fórum » RPG Hajók » A.S.F. Bounty Hunter » Híd (Híd Deck 1)
Híd
Frederic_ZeroDátum: Szerda, 20-03-2013, 11:21:36 PM | Üzenet # 16
Bounty Hunter - Kapitány
Csoport: Kapitány

Teljes név: Freddy

Üzenetek: 13
Kitüntetések: 1
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A hadnagy éles hangja kizökkentett addigi egyensúlyomból, már csak ez hiányzott hogy valaki pont most kapjon ideg összeroppanást itt nekem.
-Maga nem olvasott  könyveket a tengerészekről hadnagy?- nem kaptam válasz, monjduk nem is szerettem volna kapni. Egyre csak azt láttam hogy Cromwell fel alá mászkál a hídon valamit zagyválva mindenféléről a mondatai felét értettem csak.Jaj mintha egy hatalmas bulit csatunk volna, az ember nem emlékszik semmire a történtekből ráadásul még a fejem is fáj.

Aztán megállt előttem és a kapitányért kezdett kiabálni. Nem emlékeztem túl sok mindenre de az, hogy a kapitány már nem tartozik az élők sorába az nekem szinte bizonyos,de láttam a hadnagyon hogy nem komolyan kérdezi de válaszoltam,
-Most én vagyok a kapitány és ha szeretne egy parancsot most rögtön akkor üljön le és nyugodjon meg! Nem ön az egyetlen aki a hajón van és nem tudja mi van.-Elég bunkón hangzott amit mondtam de most jelen pillanatban nem érdekelt. Közben Cromwell még több kérést vágott a fejemhez.

-Higgye el én sem emlékszem túl sok mindenre de valami olyasmi dereng hogy épp harcoltunk valakikek, aztán volt egy nagy robbanás és aztán elsötétült minden. Remélem kielégítő válasz ez a kérdésére.-mondtam és már kicsit kezd elegem lenni a hadnagy viselkedésébőől. Mintha a húgommal próbálnék társalogni.

A hadnagy hirtelen leült és megint rám vetette tekintetét értetlen tekintetét.
-Ha már úgyis olyan jól üldögél ott, akkor ellenőrizze le a rendszereket,hány halottunk van, és meddig bírjuk még energiával?!Köszönöm.-Mondatom végén sóhajtottam egy nagyot és körbenéztem.

Nincs túl sok kedvem most vitatkozni de a maradék élőnek aki a hídon végignézte a beszélgetésünket még feltettem egy kérdést:
-Valami Kérdés, hozzászólás, óhaj ,sóhaj?-nem kaptam választ-Rendben akkor remélem mindenki jól érzi magát.




Ha nem olvasod el kapsz ezer forintot.
 
LaurenDátum: Péntek, 22-03-2013, 6:34:23 PM | Üzenet # 17
Lodestar - Első tiszt
Csoport: Moderátor

Üzenetek: 426
Kitüntetések: 3
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Mindenki ideges volt és fáradt... A hídon lévőkön eluralkodott a pánik, hogy mégis mi történt...
Pár percnyi aggódás után, nagyjából mindenki egyszerre kezdte visszanyerni az emlékeit...
-Uram! Ez igaz? Tényleg megtörtént? -kérdezte aggódva az egyik tiszt a háttérben, ki az elsők közt nyerte vissza az emlékeit a visszaállítás után...

---Agyi Állapot Szinkronizáló (cerebral status synchronizer - CSS) egy adattároló a hajó központi magjában, mely az agy károsodásának esetére eltárolja a legénység minden tagjának teljes agyi állományát. (Emlékek és ezekből következő érzelmek, tapasztalatok stb)

Egy neurális interfésszel kommunikál, amely a gerinc nyaki részére van erősítve.
A 2410-es években kezdték alkalmazni, mikor a Zanek-ek már komoly fenyegetést jelentettek és gyakran esett meg, hogy az agyi sérülésből felépült beteg, minden emlékét elvesztette, így alkalmatlanná vált a munkára. Mivel a flotta nem akart több embert ily módon elveszteni, megbízást adott az A.I.D.A.-nak, hogy fejlesszen ki egy, az agyi állapot megőrzésére szolgáló eszközt. 2436-ra, már minden újonnan épült hajóba és a régiekbe elkezdvén beépíteni, megjelent ez az eszköz.---



Miután mindenki ráébredt, mi is történt, szó szerint kitört a pánik... Az egyik tiszt olyat vert a pultjára, hogy az betört... Egy másik sírva fakadt... Egy harmadik meg ordítani kezdett, hogy minden oda... A családja, az élete, a bolygója...
Erre reagálva, Zero parancsnok megállt a híd közepén és elordította magát, mire mindenki elkussolt... Még a panaszkodással elfoglalt Cromwell hadnagy is...

Most egy feladatuk volt, hogy a hajót működésbe hozzák és módot találjanak a külvilággal nem érintkezésre, hiszen ha bármit megváltoztatnak, könnyen lehet, hogy egyikük sem születik meg... Ám ezt még senki sem próbálta ki és lehet, hogy elkerülhetetlen a kapcsolatfelvétel, hiszen egy 700 méteres hajó az űrben, a Földhöz egy közeli szektorban, nem éppen könnyen figyelmet elkerülő dolog....





"Ne packázz velem... Én vagyok a mesélő"
"When the vi'lence causes silence, we must be mistaken."
Evil Wolf
Make no mistake between my personality and my attitude. My personality is who I am, my attitude depends on who You are.
 
AlanCromwellDátum: Szombat, 23-03-2013, 10:21:32 PM | Üzenet # 18
Bounty Hunter - Hajó pszichológus
Csoport: Hadnagy

Teljes név: Alan Cromwell

Üzenetek: 188
Kitüntetések: 3
Hírnév: 0
Állapot: Offline
" Remek! " - Gondoltam magamban. -  "Ennek is épp jókor jut eszébe pampogni." - Sóhajtottam egyet és hátra néztem, épp valami keresetlen szón gondoltam, Épp el is kezdtem volna valamit mondani mikor hirtelen egy szkenn sugár villant át rajtam.
Bele is pislantottam a dologba és két percig-talán három szinte szikrázott a retina-beültetésem.. de mikor lehunytam a szememet láttam mi történt velünk, felfogtam hogy mennyit mentünk vissza a múltba és... őszintén tényleg kétségbe estem.. 

Még.. meg sem születtem.. apám fel se fog ismerni ha hazamegyek.. még ő is fiatal és... én... 
A magányosság érzete futott át rajtam.. eddig sem volt egy barátom se, az egyetlen valamit is jelentő Vulkáni sem beszélt már velem, apám nélkül tényleg a depresszió mély homályába veszek azt hiszem. 
- Nem nem nem nem.. ez nem a valóság.. - Motyogtam magam elé miközben a fejemre tettem két oldalt a kezeimet. - Ez nem a valóság.. - Van egyetlen egy jónak nevezhető tulajdonságom ilyen téren: nem szoktam sírni. Csak magamban könnyezek.. és most is ezt tettem. 
Megállás nélkül mondogattam magamnak hogy ez nem a valóság, és habár az volt mégsem akartam azt elfogadni. 
Egyedül maradtam...

A csontig hatoló érzésből melyet legutóbbi "majdnem meghaltam" - akciómnál éreztem Zero parancsnok hangja billentett ki. Annyi energiája volt annak a férfinak, vagy én nem tudom megin mi baja volt de mindenki rá pillantott úgy ahogyan én is. 
Ahogyan néztem őt, ahogyan figyelmeztetett minket hogy túl kell élnünk az járt a fejemben hogy nem tudja hogy mi az az érzés amit érzek.. teljesen elveszettnek éreztem magamat. 
- Jó.. persze.. - Szóltam oda szomorú hanggal először... - Igenis.. - Úgy is akkorra lett kész épp a hajó energia-dolga, hogy meddig bírjuk még..
Jelenleg nem tudtam magammal jobbat kezdeni.. teljesen sápadt voltam, legszívesebben tettem volna valami közhasznú őrültséget, csak hogy elpárologhassak és mindenki emlékezzen rám így. úgy se vagyok fontos senkinek- vagy legalább is ezt gondoltam magamban akkor.




I'm not a show man.. at all...
If I am a charming man than the other's is glitter pony's... (:

Keep me away from the sickbay!
 
LaurenDátum: Vasárnap, 31-03-2013, 5:09:11 PM | Üzenet # 19
Lodestar - Első tiszt
Csoport: Moderátor

Üzenetek: 426
Kitüntetések: 3
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Freddy kimarad

Az egyik tiszt hangja törte meg a parancsnok által teremtett csöndet....
-Uram! Az érzékelők, ugyan minimálisan, de működnek... -mondta örömteljes hangon, amit egy elég furcsálló hangszín követett...
-Uram! Lehet gond van... -folytatta- A hajót elé nagy ívben, flotta konfigurációs hajók veszik körbe... Patrol hajó mind...
-Valószínűleg észrevettek minket... -foglalta egy olcsó poénba a nyilvánvalót a fiatal tiszt. -Valószínűleg még több hajó tart már mifelénk..

Alan Cromwell és Frederic Zero jól tudták, hogy ez nem egy kecsegtető lehetőség... Ha nem tűnnek el minél előbb onnan, nagy az esélye az időszennyezésnek.... Bár, lehet ez nem is oly nagy gond, végiggondolva a lehetséges jövőt...

Alan->Freddy->Lauren





"Ne packázz velem... Én vagyok a mesélő"
"When the vi'lence causes silence, we must be mistaken."
Evil Wolf
Make no mistake between my personality and my attitude. My personality is who I am, my attitude depends on who You are.
 
AlanCromwellDátum: Vasárnap, 31-03-2013, 5:23:29 PM | Üzenet # 20
Bounty Hunter - Hajó pszichológus
Csoport: Hadnagy

Teljes név: Alan Cromwell

Üzenetek: 188
Kitüntetések: 3
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Valami patroll hajók most meg.. és azt hiszi hogy vicces. Amikor nem az egy kicsit sem. 
Miért nem tudja befogni a száját, és értelmes kommunikálni? Nem, nem tud.. ezek az emberek a hidon.. és ez az egész helyzet.. Miért nem tudok felébredni már? Most komolyan Zero parancsnok sem szól semmit.. úgy érzem magamat mint egy hülye majom.. de ha már úgy is úgy néz rám mindenki mint egy idegroncsra akkor talán megszólalhatok..
Megfordultam Zero parancsnok felé olyan halálra várt arccal. 
-De jó patroll hajók.De jó időszennyezés. Habár úgy is mindegy szerintem nekünk ebben az állapotban. - Konstatáltam gúnyosan. Minden embertől kezdtem irtózni már hogy mindenki úgy viselkedik mint egy tehetetlen, teszetosza valaki és én hiába próbálnék meg tenni valakit akkor meg az lenne hogy hülye vagyok. 
- Akkor csak várunk? Hüm..? Ha már úgy is űr szemét vagyunk, legalább segítséget kérjünk könyörgöm. Most nem bujkálhatunk egész életünkre egy újabb fekete lyukat várva hátha majd ugrunk egy bazi nagyot most meg előre. Egyrészt. Másrészt nekem már elegem van, és semminek nem örülnék jobban mint a Földnek, egy jó panziónak, vagy bárminek ami nem emlékeztet arra ami ma történt. - Foglaltam össze az érzelmeimet egy szóval.




I'm not a show man.. at all...
If I am a charming man than the other's is glitter pony's... (:

Keep me away from the sickbay!
 
Frederic_ZeroDátum: Vasárnap, 07-04-2013, 11:42:29 PM | Üzenet # 21
Bounty Hunter - Kapitány
Csoport: Kapitány

Teljes név: Freddy

Üzenetek: 13
Kitüntetések: 1
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Őrjáratok jönnek.Lehet hogy a hajó mostani helyzetében nem nagyon ismernék fel a föderációs jeleket és ismeretlennek nyilvánítva helyben kivégeznének minket.
Hirtelen magamon éreztem egy pillantást a hadnagy pillantása volt arcáról tisztán le lehetett olvasni hogy neki már mindegy, hogy él-e vagy hal.
Egy gyors gondlat jutott eszembe hogy elhúzassuk a találkát az őrséggel nem is gondoltam végig a lehetőségeket csak kérdeztem úgy is pánik volt a hajón ideje közbelépnem.
-Valaki meg tudná mondani nekem hogy a hajtóműveket rendbe lehetne hozni mielőtt ideérnének?-gondoltam hacsak egy kicsit távolabb kerülhetnénk akkor a kommunikációt rendbe lehetne hozni ha meg próbálnák felvenni velünk a kapcsoaltot.

szerének elnézést kérni  mert nem írok...




Ha nem olvasod el kapsz ezer forintot.
 
LaurenDátum: Hétfő, 08-04-2013, 7:18:01 PM | Üzenet # 22
Lodestar - Első tiszt
Csoport: Moderátor

Üzenetek: 426
Kitüntetések: 3
Hírnév: 0
Állapot: Offline
(Kicsit belehúzunk)

A hídon kézzelfogható volt már a feszültség a parancsnok és Cromwell hadnagy között. Cromwell felvette volna a kapcsolatot most már bármi áron... Zero parancsnok inkább az utolsó lehetőségnek hagyta volna ezt...
Sokáig néztek egymással farkasszemet, mire az egyik tiszt, -aki Zero parancsnoknak hajtómű jelentést adott volna- szólalt meg.

-Parancsnok! Azt hiszem, már késő eltűzni innen... Egy hajó lép ki a szubtérből... A konfiguráció... Sovereign.
-Azonosítás mindjárt megtörténik... -mondta, miközben a túlterhelt és alig működő computer szinte vért izzadva futtatta végig az adatbázist.
-Uram! Ez a U.S.S. Lodestar!

A Frederic és Alan még egy pár pillanatig egymást bámulták, majd a parancsnok megfordult a tiszt felé és mondta volna a következő parancsot... De a tiszt újból megszólalt.
-Uram! Egy komp tart felénk a Lodestar felől!... Dokkolnak Uram! A jobb kettes dokkot kinyotották... (A hajó oldalának nagyjából közepén)

Ekkor minden, a hídon tartózkodó tisztben világossá vált, hogy az időszennyezés már megtörtént, így Zero parancsok is belátta, nincs miért bujdosni. Gyors döntés után, a parancsnok és Cromwell hadnagy elindultak a zsilip szint felé... A turbólift azonban nem működött, így az aknában található létrát kellett használniuk...

Alan->Freddy->Lauren

(Utsó hsz ide)





"Ne packázz velem... Én vagyok a mesélő"
"When the vi'lence causes silence, we must be mistaken."
Evil Wolf
Make no mistake between my personality and my attitude. My personality is who I am, my attitude depends on who You are.
 
AlanCromwellDátum: Hétfő, 08-04-2013, 8:30:44 PM | Üzenet # 23
Bounty Hunter - Hajó pszichológus
Csoport: Hadnagy

Teljes név: Alan Cromwell

Üzenetek: 188
Kitüntetések: 3
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Totojáztunk.. most totojázunk.. és.. még sokáig totojázni fogunk ha nem teszünk valamit. - Gondoltam magamban de Zero parancsnok még mindig azt hitte hogy elhúzhatunk valahova. De hova... Nem értettem mire vár, vagy mire nem, de nagyon készes voltam, a jobb szót használva totálra ki voltam készülve. Szerettem volna hasznos dolgot csinálni, szerettem volna aludni vagy valami ilyen alapvető dolog, vagy átgondolni az életem aminek már nem sok értelme volt de még mindig a hajtőművek voltak a lényegek persze. Dobolni kezdtem így a panelomon, mert nem értettem hogy nekem szólt-e a fagyos jani parancsa vagy esetleg másnak-e...
- Biztos vagyok benne hogy magának is kellene egy nagy pihenés. - Fordultam meg a férfi felé a székemben olyan erővel és olyan gyorsan ami szokatlan tőlem. - Tudja mit? ki fogom írni önt orvos által javasolt szabira... mert még mindig nem fogja fel hogy semmit nem érünk a hajtóművezéssel, de Istenem ha felfogná legalább azt amit mondok.. - Forgattam szemeim. Reakció: semmi. Gyanakvóan néztem rá, percekig azt hittem hogy vagy nincs magánál vagy nem jött be nála az agy-felélesztős trükk ami jobb mint a Kavinton. Amikor nem válaszolt már egy jóóóó hosszúúú ideje fogtam magam és megszólaltam.
- Hahó jó uram! Nem érti?! Tök mindegy elindulunk-e avagy nem, mert nincs hova mennünk egyszerűen max a roncsderbibe. - Hátra dőltem lemondóan mert egy miszter kisokos szólalt meg hátulról. - Jó persze. Miért is figyelne rám bárki. - Motyogtam idegesen, majd a lüktető homlokomra tettem a kezemet, és a bal lábamat a jobbra helyeztem.

A nagyokos hadnagy jelentése szerint már késő elhúzni mert egy Sovi-hajó lépett ki a szubtérből, és dokkoltak is.
- Hát nem totojáztak. Legalább ők nem. - Motyogtam magamnak, mert már az se érdekelt volna (És azon sem lepődtem volna meg nagyon) ha egy lebegő óriás majom lovagolja meg a Bounty Hountert.
Így felálltam, mert bizony tudtam hogy mi fog következni. A rámpán gyorsan nyikorogva a torna cipőm miatt felértem a lifthez és megérintettem annak hívóját.
- Mondtam hogy ez lesz de mintha csak a falnak beszéltem volna. - Sóhajtottam, az ajtó nyitódott én meg léptem volna ha Zero nem húz vissza. Kis hiján beestem a lift üresen tátongó aknájába.
- OHÓ! - Hátra estem, majd visszanyerve az egyensúlyomat a férfira néztem:
- Kösz.. köszönöm... - Remegő kezekkel takartam el a szemeim, majd vettem egy mély lélegzetet és erőt vettem magamon, és a gondolataimon a temérdek érzelmemen melyek egyszerre zsongtak bennem.
- Létra mi? Akkor maga megy előre, én nem akarok megint pórul járni és egy rahedli törmelék alá kerülni mint a multkor! - Duzzogtam azzal megvártam míg ő előre indul... majd kis késéssel én is követtem őt.
- Remélem nem kell sokat mászni! - Ordítottam el magamat, bár az igazakat megvallva nem tudtam úgy se elfáradni....




I'm not a show man.. at all...
If I am a charming man than the other's is glitter pony's... (:

Keep me away from the sickbay!


Az üzenetet módosította: AlanCromwell - Hétfő, 08-04-2013, 8:34:35 PM
 
Frederic_ZeroDátum: Szombat, 13-04-2013, 10:01:44 PM | Üzenet # 24
Bounty Hunter - Kapitány
Csoport: Kapitány

Teljes név: Freddy

Üzenetek: 13
Kitüntetések: 1
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Ahogy látom drága hadnagyomnak agyára ment az űrhajósdi és továbbra is hisztizik nekem egyre csak azt harsogja, hogy ő mennyire nem érzi jól magát, mint egy volt barátnőm aki éppen egy olyan hétben van. Habár egyet tudok vele érteni mindenikek a csomagja tele van ezzel a helyzettel de valaki el tudja viselni valaki nem.
Ne már megint úgy néz rám és kezdi is.
-Figyeljen hadnagy én nem úgy emlékszem hogy adtam bármiféle parancsot is arra hogy eljátssza az általános iskolást.- lassan kezd elegem leni ebből, őszintén én sem éreztem jobban magam mint ő de tudom ha én elvesztem a fejem és pánikolni kezdek itt akármi történhet-Úgyhogy ha megtenné, hogy a gondolatait megtartja magának annak mindenki nagyon örülne.-Mondatom végére érve nagyot sóhajtottam és visszanéztem rá.

A következő pillanatban mint egy méhcsípés ért a hír, hogy már itt vannak és dokkolnak is az itteniek.
-A rohadt életbe!-Mondtam hangosan. Ez nem olyan helyzet ahol elég egy két lövéssel elintézni a dolgot.
Hirtelen azt látom Cromwell épp a halál liftjébe akar besétálni. Szerintem egyértelmű hogy a turbólift nem működik.
Utána siettem és megragadtam a karját gondolkodás nélkül és rántottam rajta egy nagyot megmentve őt a sötét veremtől.
-Ez csak természetes, még szükségem van önre kérem vigyázzon ha lehetséges és remélem ettől kicsit észhez tért.-Kicsit elmosolyodtam önkénytelenül, hogy végül is sikerült valami jót is csinálnom eddig.
Arra gondoltam hogy most akkor létrán kell lemennünk de a hadnagy már rá is kérdezett.
-Úgy tűnik kénytelenek leszünk mászni.-Egy kicsit sóhajtottam majd elindultam az akna felé.




Ha nem olvasod el kapsz ezer forintot.
 
Lauren(ST)Dátum: Csütörtök, 20-06-2013, 1:27:21 PM | Üzenet # 25
Storyteller
Csoport: Moderátor

Teljes név: Lauren Nasel

Üzenetek: 41
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Ahol minden elkezdődik...

Bevezetés

...Fél évvel később.

A jövőnek vége... Mind az amit a Bounty Hunter legénysége a múltjának tekintett, soha többé nem létezik, s talán jobb is ez így. Nem túl kecsegtető jövő az, amiben a Federáció kénytelen visszahúzódni, s harcot vívni egy olyan ellenséggel, ami ellen úgy se győzedelmeskedhet. A robbanás után, az utolsó védvonal elesésével a Zanek-ek egész biztos leigázták az utolsó Federációs bolygókat is, köztük a Földet.

Fél év telt el azóta, hogy a Bounty Hunter és legénysége, ugrást véletlen, de annál szerencsésebb ugrást hajtott végre egy fekete lyukon keresztül a múltba. Noha a számukra eleinte úgy tűnhetett, hogy mindent elvesztettek, még is ott motoszkált mindenki fejében a lehetőség, hogy most talán elejét vehetik a Zanek inváziónak.
Miután a hajóra rátalált a U.S.S. Lodestar, s sikeresen lekapcsolták a hajó már-már öngyilkos hajlamát, a hajót elszállították kivizsgálásra, majd körülbelül egy hónap múlva, miután mindenkit kihallgattak, döntés született. Megalapult az AIDA.. Idő előtt, de szükség volt rá a fenyegetés megelőzése érdekében.
A Bounty Hunter mozgásképtelen roncsait elszállították a frissen meglapult szervezet hajógyárába, a Jupiter rendszer, Europa nevű holdjához, ahol megkezdődött a körülbelül öt hónapos felújítási művelet. Gőzerővel dolgoztak rajta, hogy minél hamarabb hadrendbe állhasson a hajó, s a belőle megismert technikákat felhasználhassák az elkövetkezendő hajókban. Összehívták a legjobb gépészeket, tudósokat, s 5 hónap és 2 hét alatt befejeződött a rekord idejű felújítási munka.



Dátum: 2384 Június 19
Helyszín: Daylesford hajógyár, Europa, Jupiter

Épp hogy csak befejeződött a Bounty Hunter felújítása, s még az egész hajónak "új" szaga volt, de már kapta is a feladatot. Első útja a Cadassia Prime-ra vezetett, ahol gyanús mozgásokat észleltek a járőrhajók. Senki sem volt biztos abban, hogy mi folyhat ott, de a Cadassiaiak múltbéli tevékenységeire nézve, jobb kivizsgálni az ilyen helyzeteket.
Egyetlen álcával felszerelt hajó szolgál a flottában, s az az egy is épp küldetésen van, így a Csillagflotta felkérte az AIDA-t, hogy nyújtsanak segítséget az új hajójukkal.

Ahogy erről a hajó felfrissült legénysége tudomást kapott, megkezdődött a beszállás.. Negyed órán belül a hídra érkezett az új Kapitány, Frederic Zero, majd a frissen a hajóra került első tiszt, Seamus Haliburton parancsnok, s végül az új kormányos, Roger Wayne hadnagy. Szolgálatra jelentkezett még az új Főorvos, Samantha Belean is, aki kicsit késve érkezett a hajóra, de még épp az indulás előtt.

Amint mindenki megérkezett, a kapitány kiadta a parancsot a kidokkolásra.

Freddy-> Seamus-> Samantha->Roger-> Mesélő



Mesélő


Az üzenetet módosította: Lauren(ST) - Csütörtök, 20-06-2013, 1:32:48 PM
 
Frederic_ZeroDátum: Szombat, 22-06-2013, 10:34:51 PM | Üzenet # 26
Bounty Hunter - Kapitány
Csoport: Kapitány

Teljes név: Freddy

Üzenetek: 13
Kitüntetések: 1
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Már öt hónap telt el a fekete lyukas eset óta. A világ nem olyan, mint aminek megszoktuk, mások az emberek meg amúgy minden. Hozzá lehet szokni. A jövőben történt, úgy értem, ami megtörténhet a jövőben, arról nem beszélhetünk senkinek, mintha a XX. században lennénk kész röhej. De végre felléphetek az új hajóra, aminek már én leszek a kapitánya jó kis móka lesz, de most ideje indulni.

Jó érzés végig sétálni a hajón, mint amikor kicsomagoljuk az új játékautót karácsonykor. Jó illata van, legalábbis amíg egy támadás során nem lesz vér és kosz minden de, ilyen remélem, nem történik meg egyhamar elég modern kis hajónk, van legyőzhetetlen, ha nem is majd én teszek róla.

A hídra érve mihelyst kiléptem a liftből szippantottam egyet a levegőből majd méltósággal tele körbesétáltam a hídon, a konzolokon végighúztam az ujjam aztán elfoglaltam a helyem a kapitányi székben, ami nagyon kényelmes.
Majd utánam belépett az új első tisztem Seamus mellette az új kormányos is.
- Jó napot Mr. Seamus! Foglaljon helyet itt mellettem, és önnek is Jó napot Mr Wayne. - Mikor a parancsok leült kezet fogam vele és megnéztem az időt és a doki sehol sem volt. A turbólift ajtaja kinyílt és a doki épp beesett végszóra.
- Jó napot doktor, nagyon reméltem, hogy nem fog itt maradni. - Mondtam neki kedvesen és elkezdtem nézni a kijelzőt.




Ha nem olvasod el kapsz ezer forintot.


Az üzenetet módosította: Frederic_Zero - Szombat, 22-06-2013, 10:51:52 PM
 
SeamusDátum: Szombat, 22-06-2013, 11:02:08 PM | Üzenet # 27
Bounty Hunter - Első Tiszt
Csoport: Parancsnok

Teljes név: Seamus T. Haliburton

Üzenetek: 25
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
5 hónapja, hogy megkaptam az áthelyezési parancsom, miszerint az AIDA új hajóján, a korábban a Lodestar által megtaláltatott A.S.F. Bounty Hunter-en fogok szolgálni. Kicsit ideges voltam, amiért a tudtom és megkérdezésem nélkül átraktak, de izgalmasnak is tűnt az új helyzet, hisz nem Flotta hajóról lévén szó, teljesen új környezet.

Amint a hajóra léptem, kicsit még bennem volt, hogy ez a szerelvény a múltkor foglyul ejtett minket, s órákra itt ragadtunk. Tetszett azonban benne, hogy nem hasonlított semmilyen Flotta tervezésre sem. Kabinomba gyorsan bedobtam a cuccaim, majd elindultam a hídra, hisz máris hívást kaptunk egy feladatra. Ahogy odaértem a lifthez ami felvitt, egyenruhám nélkül beléptem, s elindultam felfelé, s a hajó újonnan idevezényelt kormányosával. Nem igazán beszéltem, nem vagyok olyan így csak élveztem az utolsó nyugalmas pár másodpercet.

A lift gyors volt, de nem is lehetett érezni. Sima volt mint a nyugodt vízfelszín... Suhant mint a gondolat... De még a megérkezés jelző is jobb volt mint az előző hajómon. A liftből kilépve, én voltam a második a hídon a Kapitány után, aki ahogy kiderült, a hajó előző Első tisztje. Remélem én nem úgy kerülök majd a székébe ahogy Ő az előzőébe...

Közelebb léptem, majd köszöntött. De az a köszöntés... "Mr. Seamus"... Vajon mi baja lehet az ürgének??? Bolondgombát reggelizett vagy csak bekapott egy kiló kedélyjavítót?? Na mindegy.. Leültem mellé, egy gyors kézfogás után, majd elkezdtem átnézni a hajó állapotát. Nem sokkal később indultunk is...


 
SamanthaDátum: Vasárnap, 23-06-2013, 12:16:10 PM | Üzenet # 28
Bounty Hunter - Kapitány
Csoport: Kapitány

Teljes név: Samantha Belean

Üzenetek: 16
Kitüntetések: 2
Hírnév: 0
Állapot: Offline
2384 elején nagy örömre felajánlották a Bounty Hunter főorvosi posztját, és még parancsnok helyettesé is előléptettek. Pozíciót a hajó megtalálása során végzett kiváló munkám miatt ajánlották fel, miután kiderült, hogy a hajó orvosa meghalt.
Tudtam, hogy még sokáig eltarthat a hajó felújítása munkálata, így a Lodestaron összeszedtem a holmimat, és a macskámmal együtt visszamentem a szülőbolygómra egy kicsit.

Aztán június közepe felé sikeresen befejeződött a hajó felújítása, és visszahívtak a Bounty Hunterra.
A hajóra visszaérve az első utam a kabinomba vezetett, ahol lepakoltam, megetettem a macskát, felvettem az egyenruhámat, és elolvastam a hajó következő küldetésének a leírását-Cardassia Primera kell mennünk-, majd elindultam a hídra, hogy szolgálatra jelentkezzek.
Csak közbe kiderült, hogy egy kicsit elment az idő,  késésbe voltam, így sietnem kellett, hogy el ne késsek, vagy ha kések is, az ne legyen túl sok.

A folyosón elmentem a legközelebbi turbóliftig. Ahogy végig mentem rajta, lehetett érezni rajta, hogy felújított hajó, mert "új" szaga volt.
Belépve a turbóliftbe a hídra mentem. Mikor a hídra érkeztem rajtam kívül már mindenki a hídon volt, bár nem lepődtem meg ezen, mert én voltam egy kis késésbe.
Odaléptem a kapitányhoz, tisztelegtem és mondtam: "Dr. Samantha Belean szolgálatra jelentkezik."
A kapitány válaszként jó napot kívánt, és a kis késésre is bókolt egyet.
Ezután helyet foglaltam az egyik üres székbe.


"Live life how you want & not how the others want you to!"

"In life there aren't failures, just lessons that need to be learned!"


Az üzenetet módosította: Samantha - Vasárnap, 23-06-2013, 12:19:05 PM
 
Lauren(ST)Dátum: Szerda, 10-07-2013, 9:20:17 PM | Üzenet # 29
Storyteller
Csoport: Moderátor

Teljes név: Lauren Nasel

Üzenetek: 41
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Roger-t kihagyjuk, sorry...

A hajtóművek szép lassan erősödő morajlással hangoztatták, hogy működnek, s készen állnak az indulásra. A hajó egy pillanatra beleremegett a hajtóművek ébredésétől, majd amilyen hirtelen jött, úgy abba is maradt ez a kisebb földrengés. Nem éppen a kényelemhez hangolták a hajót.

Pár másodperccel később, a hajóhoz vezető hidak leváltak a zsilipekről, s visszahúzták őket az állomásba. A rögzítő reteszek egy apró döccenéssel a saját tehetetlenségére bocsájtották a hajót, ami szinte azon nyomban el is indul előre, ki a sötét űrbe.

Mikor a Bounty Hunter sikeresen elhagyta a dock-ot, a hídon lévő összes tiszt tapsviharba kezdett. Fél év után, az ujjá épített Bounty Hunter újra az űr tengerének habjait szelte. Senki sem sejtette, ezek után mi következik...

A kapitány mind ezek után, a Cardassia Prime-ot adta meg irányzékul, majd leült a székébe. Büszkének látszott, hogy Ő lehet a hajó kapitánya.

Samantha, mint egy kisgyerek a játékboltban, úgy nézelődött a hídon.. de ezzel valahogy minden, újonnan ide került tiszt így volt...

Freddy->  Samantha->Roger-> Seamus->Mesélő



Mesélő


Az üzenetet módosította: Lauren(ST) - Szerda, 10-07-2013, 9:20:44 PM
 
Frederic_ZeroDátum: Szerda, 10-07-2013, 10:05:39 PM | Üzenet # 30
Bounty Hunter - Kapitány
Csoport: Kapitány

Teljes név: Freddy

Üzenetek: 13
Kitüntetések: 1
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Csend volt, szinte a reteszek leválását is lehetett hallani, nagyobb biztonságban nem is érezhetném most magam. A hajó motorjának beindítása miatt létrejött fölrengés kissé megrázta az új tiszteket, de a régiek már hozzászoktak ahhoz, hogy ez a hajó minden csak nem a kényelem szimbóluma.

Felálltam és vettem egy mély levegőt a hajó friss levegőjéből, és közben szinte már éreztem, hogy a hajó már ordít a kalandvágy után, biztos nem kapott eleget, hát akkor mire várunk? Indulás.
-Roger hadnagy! Irányítsa a hajót a Cardassia Prime-hoz, és vigyázzon meg ne karcolja fényezést! Még új.- Már alig vártam ezt a pillanatot végre kapitány vagyok, ha el tudnám mondani valakinek de, ácsi itt senkim nincsen. Mindenem megvan de, semmim sincs érdekes. Ezen elmélkedtem magamban egy kicsit a székemben ülve, körbenéztem és ahogy látom mindenki oda meg vissza van az új Bounty Huntertől, de meg is értem nekem is nagyon tetszik a kicsike.
-Na parancsnok! Hogy tetszik a Bounty Hunter? Remélem igen is tetszik, mert már nem igazán fordulhatunk vissza. -Mondtam és nem is vettem észre magamon de valahogy felettébb jókedvemben  voltam. Örülök az új arcoknak, remélem nincs sok köztük aki karót nyelt.




Ha nem olvasod el kapsz ezer forintot.


Az üzenetet módosította: Frederic_Zero - Szerda, 10-07-2013, 10:11:34 PM
 
Fórum » RPG Hajók » A.S.F. Bounty Hunter » Híd (Híd Deck 1)
Keresés: