HSRC

Hun FRPG
Regisztráció Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
A fórum moderátora: AdamJCross, John, Lauren, Lauren(ST)  
Fórum » RPG Hajók » U.S.S. Lodestar » Redstone Shuttle (Type 11-es űrkomp)
Redstone Shuttle
LaurenDátum: Hétfő, 04-02-2013, 8:47:11 PM | Üzenet # 1
Lodestar - Első tiszt
Csoport: Moderátor

Üzenetek: 426
Kitüntetések: 3
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Rose Kirk hadnagy belép a kompba, majd leül a pílóta székbe, mellé Scott Almond, a többiek pedig az utasok szerepében leülnek a mögöttük lévő székekre... A zsilip becsukódott, majd a légnyomás kiegyenlítő szisszent egyet és Rose beindította a hajtóműveket, amik noha nem voltak hangosak, még is hallatszottak... A hangárkapu lassan kinyílt és megjelent a csillagokkal teleszórt űr... Az űr, melyet tisztelni kell, vagy magába szippant és soha nem térsz vissza onnan...

A komp felemelkedett, miközben egy kicsit oldalra kilengett... Ahogy a hajtóművek előre haladásra kényszerítették a hajótestet, az egy picit hátra dőlt, majd áthaladt a biztonságot jelentő erőtéren és elindult a Vulcan felé....
.
.
.
.
A komp már félúton volt, mikor a Vulcan-ról jött az adás:
Comm: *-Itt a Vulcan légi irányítás.... Hallottunk a feladatukról! Sok sikert kívánunk! -hallatszott egy idős női hang az éterből, majd az adás megszakadt, ám nem onnan szakították meg... A komp nem sokkal az adás megszakadása előtt lépett be a kohó fölötti légtérbe, ahol körülbelül azok a viszonyok uralkodtak, mint 300 évvel azelőtt, mikor Archer kapitányék itt jártak... A fények villogni kezdtek, a hajó rángatózott és minden jel arra utalt, hogy lentről valamiféle mezőt működtetnek, ami zavarja a kompot és annak rendszereit....
*-Mi történik itt? -kérdezte kissé idegesen Scott Almond, majd nyomogatni kezdte a gombokat, ám azok nem reagáltam....





"Ne packázz velem... Én vagyok a mesélő"
"When the vi'lence causes silence, we must be mistaken."
Evil Wolf
Make no mistake between my personality and my attitude. My personality is who I am, my attitude depends on who You are.
 
RoseKirkDátum: Szerda, 06-02-2013, 8:45:22 PM | Üzenet # 2
Lodestar - Kormányos
Csoport: Hadnagy

Teljes név: Rose Kirk

Üzenetek: 54
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
- Ha nyomogatja azokat nem segítenek! - Böktem oda Scottnak mert idegesített de nagyon és olyan felesleges volt mint alma a vadállatnak.
- Valami zavarja a rendszereket! - Böktem oda idegesen majd feljebb navigáltam nagy nehezen. - Minél közelebb kerülünk ehhez a helyhez annál rosszabb lesz. - Tettem hozzá.
Egyre idegesebb voltam nem beszélve arról hogy nem érettem hogy ki volt az a marha aki ilyet talált ki.
- Kapaszkodjanak! Rázós lesz!


 
LaurenDátum: Péntek, 08-02-2013, 10:22:52 PM | Üzenet # 3
Lodestar - Első tiszt
Csoport: Moderátor

Üzenetek: 426
Kitüntetések: 3
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A Nő szavaira a kompban lévő tisztek, szinte azonnal -mintha az életükért kapkodnának- fogták meg a hozzájuk legközelebb esőt, biztosnak tűnő, kapaszkodásra alkalmas kiszögellést, berendezési tárgyat.

Nem volt értelmetlen Rose figyelmeztetése, mivel a hajó gyors zuhanásba kezdett a bolygó felé.... Egyre csak gyorsult és gyorsult... Szinte biztosnak tűnt, hogy az ablakból szemmel láthatóan, egyenesen feléjük közeledő táj részei lesznek pár másodpercen belül... A komputer csak hallgatott, némán tűrte, hogy a tisztek üssék, vágják, csapkodják mint valami állatot... Ez azonban nem hozott megoldást és a komp csak zuhant a föld felé... Az egyetlen ami működött, az az egyikük trikoordere volt ami még a zuhanás kezdetén eshetett ki valakinek a tartójából és a földön hevert... Jól láthatóan mutatta azonban a magasságot, ami rémisztő sebességgel csökkent...

Az utolsó pillanatok közepette, Rose-nak eszébe jutott a légköri hajtóművek, manuális vezérlése, amit egy, az irányító konzol fül elhelyezkedő rekeszből lehetett előhúzni, mint a régi repülőkön a légmaszkot...

Amilyen gyorsan csak Rose tudta, előszedte, majd épp a végső másodperc előtt sikerült felhúznia a komp orrát és, ugyan nagy sebességgel, de nagyjából épségben kényszerleszállásképpen a homoktengerre tennie a kompot, aminek hatására, szinte mindenki kirepült az üléséből....

Amint a komp megállt, csak annyit lehetett látni, hogy a hajó kábeleiből a szikrák, a vezetékekből pedig a hűtőfolyadékok ömlenek, mint a Niagara....





"Ne packázz velem... Én vagyok a mesélő"
"When the vi'lence causes silence, we must be mistaken."
Evil Wolf
Make no mistake between my personality and my attitude. My personality is who I am, my attitude depends on who You are.
 
RoseKirkDátum: Szerda, 13-02-2013, 3:12:09 PM | Üzenet # 4
Lodestar - Kormányos
Csoport: Hadnagy

Teljes név: Rose Kirk

Üzenetek: 54
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Miután sikeresen figyelmeztettem Scottot - a férfi úgy pánikolt mint egy ötödikes - megpróbáltam egyenesbe hozni magunkat ami nem sikerült.
Tudtam hogy nem az én hibám de egyszerűen felhúzott hogy egy csillaghajót el tudok vezetni de ez a kis komp nem engedelmeskedik nekem.
Nem tudtam hova tenni, és minden porcikám a megoldást kereste. Szemeim egyik percben az egyik másik percben a másik panelon voltak de mindhiába.
A komp süllyedt mint a Titanic egyenesen lefele merőleges irányba.

Tudtam hogy ha nem tudok kitalálni hamarosan valami nagyon jó ötlettel úgy fogunk becsapódni a homokba hogy annak az állaga sem fog megmenteni minket a kínos palacsinta formációtól.
Scott már a panelt is megcsapkodta de én nem próbálkoztam utóbbival.
A régi órák talán reagáltak volna de ez egy komp- egészen más.
Végső elkeseredésemben próbáltam nem kipillantani az ablakokon és csak a zuhanás jelző folytonos idegesítő pittyegését hallottam mikor eszembe jutott valami..
A légköri hajtőművek manuális vezérlése... - nem szóltam semmit némán csináltam magamban reménykedve hogy most talán meg tudom csinálni- le fogom tudni tenni a kompot.
De egészen egyszerűen - és őszintén megvallva - pár percig a néma csendben ültem, és vártam mert nem tudtam mi lesz.
" Ha meghalunk legalább tudom hogy megpróbáltam." - Már épp lepörgött volna a szemem előtt életem regénye mikor felhúztam az orrt.
Olyan nyikorgás száguldott végig a hajón hogy azt hittem mentem felrobbanunk - de ezzel ellentétben ezek után egy pillanatnyi csend volt az semmi más ami következett.
Majd mintha leesett volna egy kő a szívemről; a hajó csattant belefúródott a homokba én pedig bevágtam a fejemet az előttem lévő panelbe.
Éreztem a fájdalmat, de magamban megállapítottam hogy legalább életben vagyok... Majd.. képszakadás..




Az üzenetet módosította: RoseKirk - Szerda, 13-02-2013, 3:12:23 PM
 
LaurenDátum: Szombat, 16-02-2013, 7:34:57 PM | Üzenet # 5
Lodestar - Első tiszt
Csoport: Moderátor

Üzenetek: 426
Kitüntetések: 3
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Rose lassan kezdett fölébredni az egyik tiszt noszogatására, majd nagy nehezen, de feltápászkodott ahogy tudott.
Nem tellett sok időbe, hogy felfogja, a komp használhatatlan... legalábbis, egy felújítás nélkül mindenképpen az.

Az egyik panelből, valami irritáló gáz szivárgott, amitől köhögni és könnyezni kezdtek. A roncsban nem maradhattak sokáig, mert az a gáz valószínűleg mérgező és mert a feladatukat is el kell végezniük. 
Hazelnut odament a komp hátsó zsilipjéhez és megpróbálta kinyitni, ám az nem reagált. Valószínűleg bedöglött a mechanika, vagy valami eltorlaszolja.

Nem sok lehetőségük maradt, így amikor Rose-nak eszébe jutott, hogy ez egy 11-es komp, aminek a tetején van egy átszálló zsilip, rögtön megörült és nekilátott kinyitni azt, ám energia nélkül, azt sem volt egyszerű mozgatni.

(Utolsó hsz ide)





"Ne packázz velem... Én vagyok a mesélő"
"When the vi'lence causes silence, we must be mistaken."
Evil Wolf
Make no mistake between my personality and my attitude. My personality is who I am, my attitude depends on who You are.
 
RoseKirkDátum: Vasárnap, 17-02-2013, 1:01:30 PM | Üzenet # 6
Lodestar - Kormányos
Csoport: Hadnagy

Teljes név: Rose Kirk

Üzenetek: 54
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Egy halk és egyre erősödő hangra ébredtem, mely a nevemet mondogatta. 
Körübelül olyan érzés volt mintha kirángattak volna valami igencsak feledhető álomból, azzal a különbséggel hogy nem álmodtam hanem a valóság volt az amit átéltem. 
Azt "álmodtam" hogy kis hiján meghaltunk én pedig csak zuhanok és megpróbálok tenni ellene valamit miközben két kézzel kapaszkodom a panelbe és a lányaimra gondolok...
Aztán felébredtem és Scott kék szempárával találkoztam össze.
- Nah.. mi lenne ha nem rángatná tovább a vállamat?.. Már így is elég jól nézek ki mondhatom.. - Motyogtam, majd felültem és vettem egy mély lélegzetet. 

Kellő képp fájt a fejem, nem beszélve arról hogy minden olyan zavarosnak tűnt körülöttem és az a szag... Hallottam a hátam mögött a többiek beszédét, meg hogy valamelyikük (asszem Hazelnut  ) próbál hatni a mechanikára hogy az végre nyitódjon. 
De nem történt semmi és többen pánikolni kezdtek a gáz-szivárgás miatt. 
- Jó.. jó, magamtól is észre vettem hogy gáz van, bár nem érünk rá humorizálni.. - Motyogtam.
Hangom nem beretörődő volt hanem fáradt ugyanakkor elég reményteljes. 
Felálltam, és gyorsan körülnéztem miközben kék szemem hol az egyik, hol a másik oldalán volt a kompnak, hátha találok valami megoldást a kijutásra..

Mikor már épp a heggesztő pisztolyon, vagy valami robbanó tölteten kezdtem gondolkodni mikor eszembe jutott valami. 
- Scott! Ne csak bámuljon segítsen is! - kiáltottam. - Ez egy 11-es típusú komp! a tetején van egy átszálló zsilip! - idegesen lesöpörtem minden törmeléket gyorsan egy pár kar mozdulattal a panelról, majd felálltam rá, és kissé szédelegve nyulkáltam felfele. 
Megpróbáltam felfeszíteni a zsilipet hogy végre ki tudjunk kecmeregni valahogy a bádogból.. 
- Jöjjön keressen egy vas csövet vagy valami! - Ordítottam rá kínomban mert nagyon súlyos volt a zsilip, scott meg csak bámult rám. 
Aztán végül is feljött egy vas cső-szerűséggel majd ketten rugaszkodtunk neki hogy nyiljon már ki a zsilip.


 
LaurenDátum: Kedd, 19-02-2013, 6:00:45 PM | Üzenet # 7
Lodestar - Első tiszt
Csoport: Moderátor

Üzenetek: 426
Kitüntetések: 3
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Nagy nehezen mind a négyen ki tudtak mászni a roncsból, ami még talán menthető lett volna, ha nem üt be a ménkű...
Hirtelen az egész komp remegni kezdett... Mindahányan ott voltak, épp hogy meg tudtak állni két lábukon, a komp tetején, hogy ne essenek le róla.

Alattuk a föld repedezni kezdett. A repedés nyomvonala körberajzolta a kompot és egy hatalmas, baljóslatú zaj kíséretében az egész zuhanni kezdett. Lévén, hogy a komp és a rajtalévők csak 5-6 métert zuhantak, nem lett bajuk, de a komp már végképp menthetetlen volt, viszont megtalálták a csapat egy részét, akikért jöttek...

Folytatás -> Kohó





"Ne packázz velem... Én vagyok a mesélő"
"When the vi'lence causes silence, we must be mistaken."
Evil Wolf
Make no mistake between my personality and my attitude. My personality is who I am, my attitude depends on who You are.
 
Fórum » RPG Hajók » U.S.S. Lodestar » Redstone Shuttle (Type 11-es űrkomp)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: