HSRC

Hun FRPG
Regisztráció Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: AdamJCross, John, Lauren, Lauren(ST)  
Fórum » RPG Hajók » U.S.S. Lodestar » Híd (Parancsnoki híd)
Híd
HyrumDátum: Szombat, 13-04-2013, 9:01:27 AM | Üzenet # 16
Lodestar - Biztonsági tiszt
Csoport: Kilépett

Teljes név: Duncan Idaho

Üzenetek: 46
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Rico biztonsági főnök úgy tűnik igen csak szórakozott fajta, vagy csak szimplán a levegőnek nézésemmel fejezi ki az új húsnak járó lenézést. Sebaj majd az idő megoldja ezt a problémát is, nem sokáig álldogálok mellette, hanem egy laza csuklómozdulattal átirányítom az adatokat Rico PADD-ra, feszes sarkon fordulással távozok, csak a munkaállomásomnál hívom elő a másodlagos adat horgászásra létrehozott felületemet.
~ A hajó burkolata 37%-ban sérült, 6%-ban megsemmisült és 57%-ban épp. Pajzsa nincs és hajtómű teljesítmény nem mérhető. Körülbelül 200 életforma található a hajón, de a burkolat erősen torzít, fegyverzete nem él, energia alig érzékelhető. – mormolom magamban a leszedett adatokat ~
Mire komolyabban átgondolom az adathalmazt a kapitány is meghozza a döntését aminek nem kicsit van western-hős illata, átszállunk, mind a főtisztek közül.
~ Éljen, éljen! *ironia* Egy John Koenig (Alfa holdbázis) leszármazottal van dolgom, aki hisz még a „parancsnokok az első sorban” ostobaság bájában. ~
Nem érzem alkalmasnak az időt, hogy újdonsült kapitányommal ellenkezek, egy viszont biztos az „Öreg” H.G. máshogy intézte volna ezt az ügyet, szem előtt tartva a taktikai előny megőrzésének szempontjait és a vezérkar óvásának szabályait. A parancsot megbakni nem jó mert szaporodik, így a parancsot követően a pult alatt lévő zsákomból az oldalamra csatolom GW-03A plazma pisztolyt és zsebre vágom az UltraVision Optic-ot is megszokásból és „babonából” a Főnix szárny kitűzőmet a galléromra pattintom a rangjelzések mellé.
A komphangár felé haladva zsákomat az egyik kadét markába nyomom.

- Vigye a szállásomra fiam, Duncan Idaho hadnagy vagyok.


Virtuális Könyvtár (MSN ID-vel elérhető SkyDrive)
 
RoseKirkDátum: Vasárnap, 14-04-2013, 8:57:32 PM | Üzenet # 17
Lodestar - Kormányos
Csoport: Hadnagy

Teljes név: Rose Kirk

Üzenetek: 54
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A hajó olyan gyorsan suhant és olyan kezelhető volt akár egy kezesbárány. 
Gyönyörűen siklottunk a szuptérben, maga volt egy álom. 
- Kész élvezet ez a hajó uram! - Pillantottam körübelül egy fél másodpercre át a vállam felett a székben ülő férfira, majd újfenn előre fordultam és arra gondoltam hogy biztosan aludnak a gyerekeim a kabinban.. de legalább a kutyus vigyáz rájuk. Szerettem volna velük tölteni egy kis időt, de más dolgom is volt és én vállaltam a fellősséget irántuk és a csillagflotta iránt is. 
Akkor azonban arra lettem figyelmes hogy közeledünk a Watran rendszer felé. Még jó hogy épp oda pillantottam. A hajó így kilépett a szuptérből és hamarosan lassítottam is. Nem igazán tudtam elképzelni hogy mi az amit a képernyőn láttam de különös volt, és nagy.. nagyon nagy. 
- Még soha nem láttam ehhez foghatót. - Mondtam halkan a csendben, majd a kapitányra néztem aki parancsba adta hogy én is menyek a csapattal akik majd átsugároznak a hajóra. Rico gyors jelentése után azonban kezdtem tartani az egésztől. 
- Igenis uram. - Mondtam ki azonban a szavakat, majd követtem a férfit s a többieket a lift felé.


 
LaurenDátum: Szerda, 17-04-2013, 8:17:09 PM | Üzenet # 18
Lodestar - Első tiszt
Csoport: Moderátor

Üzenetek: 426
Kitüntetések: 3
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Folytatás: Bounty Hunter - 2-es zsilip




"Ne packázz velem... Én vagyok a mesélő"
"When the vi'lence causes silence, we must be mistaken."
Evil Wolf
Make no mistake between my personality and my attitude. My personality is who I am, my attitude depends on who You are.
 
Lauren(ST)Dátum: Kedd, 18-06-2013, 4:30:15 PM | Üzenet # 19
Storyteller
Csoport: Moderátor

Teljes név: Lauren Nasel

Üzenetek: 41
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A terv


Bevezetés:

...Fél évvel később

Fél év telt el azóta, hogy a Lodestar először kihajózott a szárazdockból, s elindult útjára a végtelenbe... Ez az út, azonban nem sikerült túl hosszúra először, mert a legénység rögtön egy feladatott kapott, hogy fogjanak el egy bűnözőt a Vulcan-on. Ezen a küldetésen a felderítőcsapat egésze megsérült, s Seamus Haliburton Parancsnok súlyos sérülési miatt, épp hogy túlélte a kalandot. Nem sokkal az eset után, a Lodestar-t a Watran rendszerbe riasztották, ahol egy idegen hajó leledzett. Mint utólag kiderült, a hajó a jövőből érkezett... Egy olyan jövőből, amit senki sem akar megérni.

A jövőben létezett egy fél magán kézben lévő, katonai vállalat, az A.I.D.A. (Artemis Interplanetary Defence Agency) ami a folytonos fenyegetést próbálta kézben tartani kisebb-nagyobb sikerrel, ám végül a titokzatos ellenség egy végzetes balesete az Ő malmukra hajtotta a vizet aminek a számunkra már nem ismert következményei lehettek, de ami biztos, hogy nem a Federáció volt aki jól jött ki a felmerült helyzetből.

Az A.I.D.A. a mi időnkben még csak egy terv volt, egy koncepció arra, hogy miként védjük meg világunkat az esetleges, eddig ismeretlen fenyegetésektől, ám amint a jövőből érkező hírek elterjedtek, a terv kidolgozása felgyorsult, a alig pár hónapon belül megalapult, Europa Moon székhellyel, a Jupiter rendszerben. Egyenlőre a felszerelésük nagy része, a Flottától van, de már javában építik és fejlesztik a saját megoldásaikat.
Ami a talált hajót illeti, tekintve hogy az egyetlen esélyünk a felmerülő helyzet kezelésére, így újjáépítették amennyire tudták. Nem tudtak mindent felújítani, mert a technika ami benne van az még ismeretlen tudáson alapul, de mondván: "Jelenleg elég ami van. Így is sokat tudtunk meg, s már könnyebb lesz a fejlesztés." nem is nagyon foglalkoztak vele, hanem inkább a már megismert dolgokat kezdték tovább gondolni, tovább fejleszteni.

Mivel az AIDA-nak szüksége volt tisztekre az új hajóra, így sok helyről hívtak tiszteket, köztük Seamus Haliburton-t is, aki az A.S.F. Bounty Hunter néven megmaradt AIDA hajón fog, mint Első-tiszt szolgálni a továbbiakban.
Mivel azonban a Lodestar első-tiszti posztja megüresedett, így az egyik rangidős tiszt, Lauren Cross vette át a helyét a Kapitány mellett, s Parancsnoki rangra léptették elő...



Dátum: 2384 Június 18.
Helyszín: Kassae Sector

A Lodestar legénysége épp egy fontos Federációs konvoj sikeres kísérete után megérdemelt pihenéséről tért vissza, mikor egy hívást kaptak, hogy a Kassae rendszerben, Klingonok támadják és fosztják ki a szállító hajókat. Általános dolognak számított a határ relatív közelsége miatt, hogy egy-egy hajót kirabolnak, ám az utóbbi időben egy szállítmány se érkezett meg. Már pár hajót kiküldtek, de a jelentések szerint, a Klingonok 4-5 hajóval is érkeznek alkalmanként.
A csillagflotta értetlenkedve áll az előtt, mi okból támadnának meg szinte védtelen, bármit alig tartalmazó konténerhajókat 4-5 ragadozó madárral.

Ahogy a hívás befutott, szinte azonnal visszahívtak mindenkit aki még el-távon volt, s a Lodestar elindult.

A főtisztek sorra érkeztek a hídra Porter kapitánnyal az élen, majd Rose, Riddick, és végül Lauren is befutott.
Ugyan sokszor voltak már hasonló küldetésen, de még is izgatottak voltak, hogy új kalandokat élhetnek át...
Mindenki elfoglalta a helyét, aktiválta a pultját, majd mikor az összes állomás készen volt, a Kapitány kiadta a parancsot az indulásra....

John->Rose->Riddick->Lauren->Mesélő



Mesélő


Az üzenetet módosította: Lauren(ST) - Kedd, 18-06-2013, 5:34:03 PM
 
JohnDátum: Kedd, 18-06-2013, 7:10:01 PM | Üzenet # 20
Lodestar - Kapitány
Csoport: Adminisztrátorok

Teljes név: John Porter

Üzenetek: 219
Kitüntetések: 4
Hírnév: 1
Állapot: Offline
~ Már fél éve hogy a Lodestar megtette első útját, az idő repül mintha térhajtóműve lenne... -futott át az agyamon visszatérve a néhány napos el távról amit egy sikeres küldetés után kaptunk jól megérdemelten.
Nem voltunk a hajóval éppen Földközelben de a Lodestar kapitányi yachtját felavatva mégiscsak megjártam az utat viszonylag gyorsan.
Hiányzott már szülőbolygóm hiszen a flotta mellett ritkán vagyok itthon. Los Angelesi lakásimban töltöttem az időt. Los Angeles partjainak hullámait lovagoltam meg szörfdeszkámmal és a város legjobb éjszakai szórakozóhelyeire néztem be ahol összefutottam néhány régi ismerőssel.
Na de benéztem testvéremhez is akinek a 6 éves kisfia mindig faggatja John nagybácsit legújabb kalandjairól. Habár saját gyerekem nincsen de szeretek neki mesélni, és persze hogy csillagflotta kapitány akar lenni.

Épphogy visszatértem a hajóra szinte azonnal jött az új üzenet a flottától... Miszerint a Klingonok ismét a teherhajóink körül garázdálkodnak és nekünk kell eltessékelni őket onnan. Kezdett idegesítő lenni a dolog, elég gyáva viselkedés ez a klingonoktól, szemtől szembe nem mernek velünk szállni csak a védtelen teherhajókat támadják meg.
Én érkeztem a főtisztek közül elsőként a hídra (már megint) majd megvárva hogy mindenki elfoglalja a helyét kiadtam a parancsokat.
- Rendben, ha készen állunk induljunk teljes meghajtással a megadott koordinátákra. Zavarjuk szét a harcos kismadarakat mielőtt teljesen megdézsmálják a teherhajók rakományát! -szólt a parancsom, és vártam az indulásra.



 
RoseKirkDátum: Szerda, 19-06-2013, 8:41:59 PM | Üzenet # 21
Lodestar - Kormányos
Csoport: Hadnagy

Teljes név: Rose Kirk

Üzenetek: 54
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Rövidre sikerült nyaralásomat egy adás zavarta meg.
Olyan hajnal hét óra lehetett. Az előző napi ovis party elég jól sikerült a gyerekemnek, ám én és még pár anyuka igencsak becsápoltunk (nem is csoda hisz a Rizán voltunk) és hát.. nem sokat aludtam e miatt az éjjel.
Felültem, hátra simítottam az elfeküdt szőke hajkoronámat, majd az éjjeli szekrényre helyezett kommjelvényemre ütöttem.
- Igen? .. Mi van? - Hátra dőltem, és csak akkor hallottam meg informátorom hangját hogy lőttek a szünetemnek.
- Francba. - Motyogtam a szünet után, majd lehajítottam a paplanba a komm-jelvényt.
Nem sokkal ez után már talpon voltam, és felsugároztam a Lodestarra a gyerekekkel.
Egyikük sem örült annak hogy az idilli helyről ilyen gyorsan a hajóra kellettek vissza menniük, de nem tagadhattam meg a parancsot és tudtam hogy szükségük lesz rám.
Így második ként közvetlen a kapitány után estem be az ajtón. És tájékozódott voltam, mindenről tudtam még a folyosón idefele elolvastam mindent.

- Üdv uram. - Köszöntöttem a férfit, majd megálltam valahol hátul és csak hallgattam őt.
Kis idő múlva aztán az új tisztekre néztem, majd vissza a kapitányra és egyetlen bólintással a posztom felé indultam.
- Igenis uram!


 
RiddickDátum: Csütörtök, 20-06-2013, 9:28:01 PM | Üzenet # 22
Lodestar - Tudományos Főtiszt
Csoport: Hadnagy

Teljes név: petya deki

Üzenetek: 38
Kitüntetések: 4
Hírnév: 1
Állapot: Offline
Az el távom nagy részét azzal töltöttem hogy gyorsan átnéztem a flotta szabályzatát mivel mikor a hajóra kerültem nem tudtam túl sokat ezért is adódott párszor probléma a küldetések során.
A hátralévő időt töltöttem egy kis bérlakásban valamilyen tengerpart mellett és elmélkedtem a küldetéseken elkövetett hirtelen felindulásaimon. A pár nap gyorsan elszállt és kaptam egy hívást hogy induljak a Lodestar felé fel keltem az ágyamból meg köszöntem a bér házat és a legközelebbi közlekedési módszerrel a parancsnokságra majd a hajóra vettem az irányt kis idő elteltével úgy 30 perc lehetett fenn is voltam a hajón berobbantam a kabinomba egyen uniformis fel asztalon a rövid leírás a küldetésről. Turbóliftbe bementem és fel a hídra "Nagyszerű ismét utolsó ként érkezek". A kapitány gyorsan közölte a fejleményeket oda léptem a helyemre és vártam a parancsokat.


 
LaurenDátum: Péntek, 21-06-2013, 8:59:52 PM | Üzenet # 23
Lodestar - Első tiszt
Csoport: Moderátor

Üzenetek: 426
Kitüntetések: 3
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Hajj.. egy újabb rohanós nap. Már megint küldetésre hívnak minket, amit amúgy nem bánnék ha nem a nyaralásom szakítanák vele félbe...
Épp otthon voltam. Évek óta most először, s épp hogy találkoztam apámmal, már jöhettem is haza... Hogy menjenek a kvancba.. Na mindegy, ha kötelesség van, akkor az van. Még szerencse, hogy elhoztak, így gyorsan visszaértem a Lodestar-ra.

Az első utam nyilvánvalóan a kabinomba vezetett, ahol leraktam cuccaim, majd ettem, s elindultam a Hídra. Kissé késésben voltam, így egyenruha nélkül, egy rövid farmerben, s fehér pólóban érkeztem a hídra. Azért a kommjelvényem felvettem, s rangjelzésem a pólóm nyakára csippentettem.

Épp, hogy odaértem, mielőtt a Kapitány észrevette volna, s kifújva magam, késésem nem megtörténtét tettetve mentem oda a parancsnoki székhez, ahol leültem, s kissé zavartan néztem körbe, ugyanis én voltam az egyetlen aki egyenruha nélkül volt. Szokásom volt, hogy ha éjszakain voltam, akkor nem bíbelődtem az uniformissal, de most kellett volna...
-Remélem, nem megint csak felfújták az ügyet.... -súgtam oda Porter kapitánynak, mivel mostanság igen sok volt a téves riasztás...

Amint mindenki elhelyezkedett, el is indulhattunk végre a parancs szerint kidokkolván...





"Ne packázz velem... Én vagyok a mesélő"
"When the vi'lence causes silence, we must be mistaken."
Evil Wolf
Make no mistake between my personality and my attitude. My personality is who I am, my attitude depends on who You are.
 
Lauren(ST)Dátum: Szombat, 22-06-2013, 12:50:41 PM | Üzenet # 24
Storyteller
Csoport: Moderátor

Teljes név: Lauren Nasel

Üzenetek: 41
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Kicsit furcsán néztek Lauren-re a tisztek a hídon az egyenruha hiány miatt, de különösebben nem foglalkoztak vele. Mindenki inkább a saját dolgával volt elfoglalva, hogy a hajó elindulhasson a következő feladatára.

Mivel Riddick nem kapott külön parancsot, így elkezdte a rendszerek ellenőrzését. Minden rendszer üzemkész volt.

Menet közben az utolsó késő is betoppan, Rico hadnagy személyében. Gyorsan szolgálatra jelentkezett, majd az állomásához ment, s a taktikai rendszereket készítette fel. Úgy mint a tudományos rendszerek, ezek is működőképesek voltak.

Miután minden és mindenki kész volt, Rose el is indította a bárkát, s a következő pillanatban már a teret szelték mint kés a vajat. Fél óra volt a megadott koordinátákig, amit legfőképp pihenéssel töltöttek a tisztek, de a háttérben páran a küldetésről beszéltek... Két fiatal tiszt volt az a híd hátsó részében. Kissé aggódtak, mert sokfélét hallottak ezekről az esetekről...

John->Riddick->Lauren->Rose->Rico->Mesélő



Mesélő


Az üzenetet módosította: Lauren(ST) - Szombat, 22-06-2013, 12:51:04 PM
 
JohnDátum: Szerda, 03-07-2013, 6:28:40 PM | Üzenet # 25
Lodestar - Kapitány
Csoport: Adminisztrátorok

Teljes név: John Porter

Üzenetek: 219
Kitüntetések: 4
Hírnév: 1
Állapot: Offline
Miután a tisztek összekészülődtek a hajóval neki is vágtunk a fél órás útnak a célig..
Nem igazán figyeltem mi történt az út alatt a hajón, nem volt időm kialudni magamat a szolgálatba visszatérés előtt így itt volt a remek alkalom hogy a kapitányi szék karfájára könyökölve "pihentessem a szemeimet" amíg meg nem érkezünk.
Lehet picit fura volt a tiszteknek hogy ennyire nyugodt vagyok hogy még bealudni is tudok a hídon egy lehetséges csatahelyzet előtt, de nem zavartattam magamat.



 
RiddickDátum: Szombat, 13-07-2013, 9:30:30 AM | Üzenet # 26
Lodestar - Tudományos Főtiszt
Csoport: Hadnagy

Teljes név: petya deki

Üzenetek: 38
Kitüntetések: 4
Hírnév: 1
Állapot: Offline
Beléptem a hídra és mentem a pultomhoz és vártam a parancsokat de mivel nem kaptam kis idő múlva elkezdtem egy rendszer diagnosztikát. Miközben én szorgoskodtam belibbent valaki a hídra nem láttam ki az de mikor felnéztem láttam hogy csak Lauren parancsnok az. Amint végeztem az ellenőrzéssel örömmel vittem a kapitánynak és nyomtam a kezébe jelentésem.

 
LaurenDátum: Szombat, 13-07-2013, 1:23:26 PM | Üzenet # 27
Lodestar - Első tiszt
Csoport: Moderátor

Üzenetek: 426
Kitüntetések: 3
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A székből láttam, hogy páran furcsállkodnak rajtam, de hát ez van... ha nem tetszik, essen ki a szemük... Legalább szóvá nem tették. Lehet, az se zavarná Őket, ha egyáltalán nem hordanék egyenruhát? Bár, lehet nem a legpraktikusabb viselet lenne a farmer szolgálat közben, de ha már én vagyok az első tiszt, ki is próbálhatnám... Vajon mennyit bír a Captain?? Azért, a fúrián is elég meredt szemekkel nézett rám. Mint aki még nem látott fehér embert... Na jó, ez röhejes... nem is vagyok ember...

Átnéztem pár adatot, majd a hajó el is indult. Kissé lomhán indult neki, de ez gyorsan megváltozott, amint térbe lépett. Onnantól kezdve, mint valami álom, olyan nyugodtan és simán siklott a kicsike. Ennél csak a Scitera hajók kényelmesebbek, bár azok néhol eltúlzottak...

A fúrián rövidesen a kapitányhoz támolygott egy jelentéssel, de Porter kapitány ekkorra már bealudt.... Előre hajoltam, s fúrcsállkodó arckifejezéssel néztem rá, majd fejemet megrázva visszadőltem, s inkább átvettem én a jelentést, mert a Hadnagy ott próbálta a kapitány kezébe nyomogatni azt, mivel valahogy nem vette észre, hogy az alszik...

Elkezdtem átolvasni, de nem értem a végére pár tiszt zavaró sugdolózása miatt. A híd hátulsó részében csevegtek. Először megpróbáltam nem figyelni rájuk, de amint egyre zavaróbb lett a hulla csendet megzavaró madárciripelés, felálltam, hátrafordultam.
-Maguknak nincs dolguk? -szóltam rájuk viszonylag halkan, nehogy felébredjen a mellettem szendergő lény.
A fiatal tisztek szinte azonnal abbahagyták, majd kimentek a hídról. Úgy tűnik, tényleg nem volt dolguk, legalábbis nem a hídon... Visszaültem a székembe, majd a karfára könyökölve a kijelzőt bámultam magam előtt, s elmerengtem pár dolgon...





"Ne packázz velem... Én vagyok a mesélő"
"When the vi'lence causes silence, we must be mistaken."
Evil Wolf
Make no mistake between my personality and my attitude. My personality is who I am, my attitude depends on who You are.
 
RoseKirkDátum: Vasárnap, 14-07-2013, 4:54:03 PM | Üzenet # 28
Lodestar - Kormányos
Csoport: Hadnagy

Teljes név: Rose Kirk

Üzenetek: 54
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Hát mit ne mondjak a parancs egyszerű volt. 
- Máris uram. - Mondtam még hozzá a biccentésemhez, egyfajta nyugtázással hogy máris indulunk. A hajó hamarosan elindult hála értő kezeimnek. 
A parancs egy volt és a végrehajtás is. Habár sokat gondoltam a gyerekeimre és a kutyámra (legszívesebben velük töltöttem volna minden pillanatot) a pillanatok gyorsan mentek. 
Egy régi dalt dúdoltam félhangosan, fittyet se hányva arra hogy ki mit szól körülöttem. 
Egy pár tisztet azért hallottam hogy marhaságokat beszélnek hátul, d e ez van: mindig vannak ilyen bohócok... mivel rájuk is szóltak tovább énekelgettem mert hamarosan odaérünk majd: tudtam.


 
RicoDátum: Szombat, 20-07-2013, 11:03:13 PM | Üzenet # 29
Lodestar - Biztonsági Főnök
Csoport: Hadnagy

Teljes név: Balázs Szászi

Üzenetek: 44
Kitüntetések: 2
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Utolsóként érkeztem a hídra már megint, gyorsan a taktikai pulthoz siettem és lefutattam néhány szokásos diagnosztikát szerencsémre minden rendben volt.
-Kapitány fegyverzet működik , pajzs is rendben működik.
A jelentés utám két fiatal tiszt aggályaira lettem figyelmes, gondolkoztam rajta hogy megnyugtatom őket de ez inkább az elsőtiszt dolga nem az enyém.


 
Lauren(ST)Dátum: Szombat, 27-07-2013, 6:40:39 PM | Üzenet # 30
Storyteller
Csoport: Moderátor

Teljes név: Lauren Nasel

Üzenetek: 41
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Az út, ahogy mondták, fél óra volt. Se több, se kevesebb, de mégis hosszúnak tűnt. Kissé unalmas is lehetett... A vakáció után, újból a hídon nem épp a legjobb időtöltés, de munka volt...

A hajó egyre közeledett a cél felé, s Lauren oldalba bökte Porter kapitányt, amire az mindjárt fel is ébredt. Valahogy így kellett volna a híd többi tisztjével is tenni.

Rose navigációs pultján, egy visszaszámláló lassan elért a nullához, s abban a pillanatban, mikor véget ért, a hajó kilépett a szubtérből, pont a Kassae rendszer ötödik bolygójánál, a Kassae 5-nél...

Riddick mihelyst megérkeztek, azonnal tudta, hogy át configurálnia kell a kommunikációs rendszereket, a metreon izotópok jelenléte miatt.

A hely csendes volt... Túl csendes. Egy hajó sem volt a láthatáron, ami kissé furcsa volt... Itt a transzport hajóknak csak úgy rajzaniuk kéne, főleg mert a pletykák szerint, valamit építenek odalent. Ezt látva, Rico mielőtt a kapitány kimondhatta volna, elindított egy Scan-t.. Eltartott pár percig mire az eredmények megjöttek...

John->Lauren->Rose->Riddick->Rico->Mesélő



Mesélő
 
Fórum » RPG Hajók » U.S.S. Lodestar » Híd (Parancsnoki híd)
Keresés: