HSRC

Hun FRPG
Regisztráció Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
A fórum moderátora: AdamJCross, Lauren, Lauren(ST)  
Fórum » RPG Hajók » A.S.F. Bounty Hunter » Kilátó szint (Observation Deck)
Kilátó szint
Lauren(ST)Dátum: Szerda, 28-08-2013, 4:24:50 PM | Üzenet # 1
Storyteller
Csoport: Moderátor

Teljes név: Lauren Nasel

Üzenetek: 41
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Alan szép nyugodtan, s csendre vágyva belépett a kissé sötét helyiségbe. Szerencsétlenségére, épp most lépett a hajó a küldetése miatt álcába, így az ablakkal ellátott helyiségek sötétbe borultak és egy csak egy világos kék világítás volt jelen. Ez jóval világosabb volt mint a vészfény, ám még így is elég sötét volt, hogy Alan ne vegye észre, nincs egyedül a teremben.

Odalépett az ablakhoz ahol volt pár szék amire ha az ember szeretne, leülhet, ám a látvány néha ledöbbentette az ide látogatókat, ami miatt azok csak lefagytak.

Miközben Alan az ablakban megfigyelhető, gigászi sziklagolyót figyelte, a Cardassia Prime-ot, a sötétből egy középmagas, ennek ellenére viszonylag nagydarab ember lépett elő, s a frászt hozva rá, Alan mellé állt, majd megjegyezte milyen szép a kilátás.

Alan->Frankie->Lauren



Mesélő
 
AlanCromwellDátum: Szerda, 28-08-2013, 4:39:55 PM | Üzenet # 2
Bounty Hunter - Hajó pszichológus
Csoport: Hadnagy

Teljes név: Alan Cromwell

Üzenetek: 188
Kitüntetések: 3
Hírnév: 0
Állapot: Offline
" Végre!" - Gondoltam magamban amikor megtaláltam a kilátót térkép nélkül. - " Ügyes vagy Alan, gratulálok hogy volt annyi eszed megtalálni a kilátó termet, azt a helyiséget ami mellett egyépként minden nap elmész, gratulálok.." - Beléptem és végre elégedetten néztem körbe azt hogy vak sötét van.
Gondoltam jó, az űr sötét, hideg de legalább rohadt szép- hát téves volt. Mert nem lehetett látni nagyon semmit csak nagy kékséget- álcában voltunk.
- Ph'! - Sóhajtottam csalódottan. Ez ma nem az én napom... ráadásul emberkék is vannak! Atya ég.. hogy utálom őket, ilyenkor sem tudnak máshol lenni neeem, nekik egy sötét szobára nagyobb szükségük volt ahol nézhetik a semmit!
De vajon mit nézhetnek ezek annyira.. a semmit? Egyszerű alap pszichológia: a tömeg nem a semmit szokta ugye egyszerre, tátott szájjal nézni.
Úgyhogy fogtam, és én is odaléptem... és amit láttam végre megmosolyogtatott.
Az üvegre tettem a kezem és haloványan elmosolyodtam.
- De szép vagy... - Motyogtam magamnak.. és más is motyogta de nem magának.. csakúgy valaki kilépett a sötétből én pedig szó szerint az ablakhoz futottam ijedtemben.
- jah.. nagyon.. csak egy sziklatömb semmi több! - Mondtam csalódott hanggal.
"Ki ez a fószer szent ég? " - Gondoltam magamban. - " Csak úgy megijeszt mert ilyen napja van....." - gyorsan le is ültem így....




I'm not a show man.. at all...
If I am a charming man than the other's is glitter pony's... (:

Keep me away from the sickbay!


Az üzenetet módosította: AlanCromwell - Szerda, 28-08-2013, 4:45:09 PM
 
FrankieDátum: Vasárnap, 01-09-2013, 4:06:57 PM | Üzenet # 3
Bounty Hunter - Bizt. Főnök
Csoport: Hadnagy

Teljes név: Frank Mactyson

Üzenetek: 2
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A kabinomból kilépve elindultam felfedezni a hajó minden zeg-zugát persze nem teljesen tudtam körbe járni mivel egy hatalmas kilátó terembe értem pár száz méter unalmas egyhangú kabin mellett.

Láttam hogy vannak székek is kiválasztottam egy távolra esőt és le ültem elmélkedni.

Pár perc múlva jött valaki körbenézett majd megállt kicsit majd az ablakhoz lépett és ki nézett volna rajta ha kilehetett volna látni rajta rendesen.

Odaléptem hozzá majd megjegyeztem hogy de jó a kilátás.
A másik ember mintha valami szörnyet látott volna közelebb futott az ablakhoz és megjegyezte hogy jah.. nagyon de csak egy sziklatömb majd sóhajtott.

Leültem mellé majd bemutatkoztam.

-Üdv Frank Mactyson vagyok bizonyára eddig még nem találkoztunk mert most keltem csak ki a kabinomból- nyújtottam kezem az ismeretlen férfi felé majd mosolyogtam egyet.
 
Fórum » RPG Hajók » A.S.F. Bounty Hunter » Kilátó szint (Observation Deck)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: