HSRC

Hun FRPG
Regisztráció Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
A fórum moderátora: Lauren  
Fórum » Személyes » Karakter lapok » Lauren Cross (Lauren Hella Cross)
Lauren Cross
LaurenDátum: Szerda, 01-05-2013, 2:06:50 PM | Üzenet # 1
Lodestar - Első tiszt
Csoport: Moderátor

Üzenetek: 426
Kitüntetések: 3
Hírnév: 0
Állapot: Offline


Név: Lauren Hella Cross
Kor: 14 (20-21 földi év, de kinézetre 18 körül)
Nem:
Faj: Scitera (Arn)
Szolgálati hely: U.S.S. Lodestar
Beosztás/Poszt: Első Tiszt
Rang: Parancsnok

Külső: Szőkés barna haj... Időközönként világosabb illetve sötétebb, vékony, sportos testalkat, közép magas, nagyon fiatal kinézet.
Faji megkülönböztető jegyek: csontpengék mindkét karja külső oldalán. (Mint itt)
Család: Féltestvér - Seamus T. Haliburton (Nincsenek túl jóban, noha egy hajón szolgáltak)



Előtörténet: Földi évek szerint, 2370-ben a Bentus bolygón született, mint Seamus T. Haliburton féltestvéreként, Alexander Cross és Zer Merin lányaként, majd pár hónappal később a Shreeren állomásra költöztek. Seamus-al közös az anyjuk, csak apjuk különböző. Lauren apja, az emberek közt élt, s ott voltak a nevelő szülei, mivel korán elvesztette igazi szüleit.
Seamus-al sose jöttek ki jól, talán azért mert Lauren ismerte az apját Seamus pedig nem. Mikor anyjuk meghalt, Lauren az apjával maradt és visszatértek a Bentus-ra, de Seamus megismerte az apját és az emberek között élte tovább életét. Nem sokat hallott Lauren róla ezek után.

Lauren, fél katonai iskolába járt a Bentus-on. Sose volt egy nyílt személyiség. Az iskolában nem sok barátja volt. Természetét még barátai sem igazán ismerték. Sokszor került bajba, egyedül, vagy társaságban, azonban ezekben az esetekben, mindig kiállt barátai mellett és nem hagyta, hogy Ők vigyék el a balhét.
Gyakran verekedett heccből a barátaival, vagy véresen komoly balhékból kifolyóan. Az igazgatónál gyakori vendég volt. Habár nagyon szerette apját, sokat veszekedtek viselkedése miatt.
Mind ezek ellenére, osztály elsőként végezte az iskolát, bár az adatlapja virított a kihágások, figyelmeztetések áradatától.
Érzéke volt a műszaki és mechanikai dolgokhoz. Otthon volt a gépészetben, electronikában és a tudományokban is. 7 évesen végezte el az iskolát. (ez a normál kor, mikor befejezik azt) Otthon a folytonos veszekedések miatt 8 évesen elszökött otthonról. Lopott egy kisebb hajtót, s a Federáció felé vette útját.
Amint az emberek közé ért, a Földre költözött Toronto, Ontario-ba. Elég gyorsan beilleszkedett az emberek közé, habár a Scitera jelleg miatt, elég furcsán néztek rá.
10 évesen belépett a flottába, majd az évek során felkúszott a ranglétrán. Alig volt 14 éves, mikor bátyjával egy hajóra került, a U.S.S. Lodestar-ra. Seamus Parancson, Lauren Gépész Parancsnok-helyettes lett. Még mindig nem jöttek ki igazán, így nem sokat beszélgettek, ám miután a Lodestar találkozott a Bounty Hunter-el, Seamus elment a Lodestar-ról és Lauren kapta meg az Első-tiszti posztot és a Parancsnok-i rangot.



Jellem: Nagyon visszahúzódó, de lázadó természet. Nem sokat beszél, de egyszer elkezdi akkor nagyon megválogatott szavakkal beszél. Nem tűri a töketlenkedést, nem fél beszólni egy tisztnek sem, még a Kapitánynak sem, ha úgy véli, hogy az rosszul cselekszik. Emiatt volt már bajban, de később kiderült szinte mindig, hogy igaza volt, kivéve egyszer....
Szeret álmodozni, magában a szobájában ellenni. Zenélni, énekelni. Szereti a virágos réteket, az állatokat, az erdőket és a kék eget. Utálja a nagy városokat, kivéve Toronto-t. Imád kirándulni a valós természetben, nem a holofedélzeten.

Egyéb: A Scitera-kon nem alkalmazható az Egyetemes fordító, így sok nyelvet kellett megtanulnia. Szerencséjére, nyelvtanulási képességei kiemelkedőek. Pár óra alatt képes elsajátítani egy nyelvet, de megérteni még hamarabb.





"Ne packázz velem... Én vagyok a mesélő"
"When the vi'lence causes silence, we must be mistaken."
Evil Wolf
Make no mistake between my personality and my attitude. My personality is who I am, my attitude depends on who You are.
 
Fórum » Személyes » Karakter lapok » Lauren Cross (Lauren Hella Cross)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: