HSRC

Hun FRPG
Regisztráció Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
A fórum moderátora: Lauren  
Fórum » Személyes » Karakter lapok » Duncan Idaho
Duncan Idaho
HyrumDátum: Szerda, 20-03-2013, 10:16:28 PM | Üzenet # 1
Lodestar - Biztonsági tiszt
Csoport: Kilépett

Teljes név: Duncan Idaho

Üzenetek: 46
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Duncan Idaho



Kinézet:
Szem: közel ülő mélykék
Haj: Fekete erős szálú
Bőr: Napcserzett barna
Magasság: 178 cm
Súly: 90 kg
Sportos, izmos, inas szíjas alkat


Név: Duncan Idaho
Nem: férfi
Rang: hadnagy
Szakmai terület: műveleti
Beosztás: biztonsági, kiképző/tréningező tiszt
Szolgálati hely: átvezénylés alatt U.S.S. Lodestar NCC-92232
Szolgálati múlt: NCC 64925-C – A U.S.S. Deep Eye (Norway-class) , NCC 6349-D -A U.S.S. Sola Fede (Akira-class) , NCC-75328 U.S.S Visegrad (Defiant-class) , NCC-52138 U.S.S.Judicator (Steamrunner-class)

Kitüntetések: Főnix szárny (a Dominion Háború alattiműveleteiért)
Faj: ember
Születési hely, és idő: 2345.01.13. Ginaz planéta Salusa Secundusa Romulán határvidék.
Kor: 39
Képzettségek: Team Leader, Alapfokú csillagközi diplomácia, Biztonságitaktikák, Fegyveres/fegyvertelen harc, Harctéri elsősegély.
Képzések: exoskeleton vezérlésfolyamatban (Zero-G au
Ismert világok: Ginaz szülőkolónia, Romulus (Romulánok) , Vulcan(Vulkániak) , Qu’noS (Klingonok) , Vegan Tryann a Klingon és Romulán birodalom
között.
Ismert idegen fajok: Romulánok, Vulkániak, Klingonok.
Ismerősök: Fuyuiko Oike orvos (biotechnológia) , Thufir Hawat(taktikai személyi fegyverfejlesztő) ,  Hyrum Graffparancsnok (U.S.S. Sola Fede (Isten Keze, Akira - class)) , Shor'ak
Anderson parancsnok (U.S.S. Visegrad, Defiant – class)

Biográfia:
Vitatott Romulán határ zóna Ginaz kolóniáján látta meg a napvilágot, ez a légkör egész személyiségére rányomta a bélyegét. A folytonos Romulán fenyegetettség egy kicsit paranoiddá és gyanakvóvá tette. Kezdeti időben az
Ginaz Planetiáris véderejénél szolgált. Elég korán megházasodott (20 évesen) e házasságából egy leánygyermeke született.
Túlkorosan 25 évesen lépett be a Csillagflottába és kezdte meg a tanulmányait az akadémián és ezzel párhuzamosan a felesége és lánya is áttelepül a Sol mellé a Terrara. Akadémiai tanulmányainak befejezésével és egyre hosszabb kiküldetéseinek köszönhetően megromlott a házassága és pár évre rá fel is bontották azt feleségével.

Karrierje:
2358. év elején belép a Ginaz helyi véderőhöz, a kötelékben Team Leader-i desszantos- és városi harci képzést kap.
2365. szeptemberében kezdi meg az akadémiai képzését az öt éves tiszti iskolában. Akadémiai képzése alatt tanulmányi út gyanánt jár mind a Vulcanon, Romoluson és a Qu’noS-on.
2370. végén jó eredményekkel teszi le a záróvizsgáit egyetlen gyengébb pontja a csillagközi diplomácia és a Föderáció általános irányelveinek túlságosan tág értelmezése. Diplomamunkája az Eugenikus háború-ról és annak hatásairól írja, oktatói legnagyobb meglepetésére.
2370. a záróvizsgákat követően egy három éves kiküldetésre jelentkezik a Vegan Tryann űrbe (ekkor romlik meg végleg a házassága feleségével)
2373. visszatérve a mélyűri felderítő útról a Klingon határ mentén fekvő semleges zónába jelentkezik főleg „harci” feladatokat ellátó csillaghajókra. Ám a Dominion Háború-ra tekintettel egy Akira – class-ra vezénylik. Itt „ismeri” meg Hyrum Graff kapitányt.
2375. a Dominion Háború előbb lövünk aztán kérdezünk hozzáállása nem kedvezett előmenetelének, valószínűleg „agresszív” mentalitásának köszönhetően nem kapott nagyobb és fajsúlyosabb hajóosztályon felelős beosztást, ám a kimondott harci célokra tervezett Akira pont megfelelőnek tűnt számára egyenlőre. Zsák a foltja elvén Graff kapitány mellet teljesít továbbra is szolgálatot.
2380. az admiralitás indoklás nélkül átvezényli a DS9-re, majd onnan Shor'ak Anderson parancsnok alatt szolgála az U.S.S. Visegrad-on a Romulán – Föderációs közeledés alatt.
2382 átvezénylik a klingon „fenyegetettségre” tekintettel a Steamrunner osztályú U.S.S. Judicator-ra (NCC-52138) pletykák szerint az Artemis Interplanetary Defence Agency intézteaz áthelyezését átlag halandó számára felfoghatatlan célla.
2384 az admiralitás átvezényli a Victoria Űrkikötő-be

Fizikai kondició:
Kitűnő fizikai kondíciónak örvend, mestere fizikai összecsapásoknak legyen szó komplexum, vagy szárazföldi harcokról.

Magánélet:
A válása után egyre jellemzőbb lett rá, hogy inkább csak a munkájának él és az ahhoz kapcsolódó kedvteléseinek. Ennek ellenére tiszttársaival és a Csillagflotta parancsnoksággal próbál jó viszonyt ápolni ám megértő a helyi problémákkal kapcsolatba és azokat helyezi a globális Föderációs politika elé.

Hobbijai:
Parancsnoki továbbképzések mellet nagy figyelmet szentel a személyi védőfelszerelések fejlődésének és nyomon követi azokat több a témában szaktekintélynek számító tudóssal tart fenn levelezés útján kapcsolatot. Ha nem a munkáról van szó akkor az egzotikus filozófiák és a csillagközi történelem tanulmányozása nyugtatja meg a dohány és italkultúra mellet.

Pszichológiai jellemzés:
Az alany mentálisan stabil, hűvös természetű, de nem ellenséges. A korábban ért lelki traumára visszavezethető enyhe agresszió és minimális paranoina a képességeiben, nem számottevő mértékű korlát, jól kezeli a kritikus, váratlan helyzeteket. Idegen intelligenciákkal szemben bizalmatlan, de a munkájában nem akadályozza, vészhelyzet esetén azonban könnyen fordul bármilyen intelligencia ellen, ha veszélyt sejt.

Személyes tárgyak:
- Cédrusfa humidor benne különféle szivarokkal.
- Pipatorium benne 6 db pipával és dohánnyal
- Személyes adat pad, kommunikátor és adatkristály (rajta a hadviselés művészete gyűjtemény valamint különböző történelmi kronológiák, valamint a levelezése Dr.Fuyuiko Oike-val és orvosi adatokkal)
- UltraVisionOptic látáskorrigáló visor szemüveg (éjjellátó, termográf és infravörös beépített opciokkal)
- A Vegan Tryann űrben talált E1X letünt/eltűnt valószínűleg humanoid faj által hátrahagyott raktárból két kard az egyik jatagánra emlékeztető a másik szablya/hosszú kard keveréke.
- GW-03A plazma pisztoly
- Shipon Knife

NJK (-k): -
Hajó: -

Példa HSZ valamikor 2375 és 2376 között:

- Isten hozota magukat azU.S.S. Sola Fede fedélzetén állítólag maguk azakadémia legjobbjai! Az én nevem: Uram! Vagy Idaho alhadnagy!

A hangátérben lábaimat szétvetve állok az akadémia új üdvöskéinek sorfala előtt. A szemeim összeszűkülnek és csillognak, bőrömet vörösre cserezte a legutóbbi sivatagbolygó napja. Fekete sárga ruhám vasalt, bakancsom tükörfényes.

- Maguk az akadémia legjobbjai, állítólag az én dolgom lenne magukat életben tartani. Ha teljesítik a parancsokat, ha megtanulják, amit tanítunk, és ha nagyon, de nagyon szerencsések, akkor túlélhetik ezt a háborút, mert háborúban állunk. Ez a maguk számára megtiszteltetés, hogy ezekben a vészterhes időkben Hyrum Graff parancsnok alatt szolgálhatnak a Bolygók Egyesült Föderációja fennmaradásáért, mert most a fennmaradás a tét! Sokan nem hiszik, amit mondtam. Azt gondolják, az öreg megkeseredett ranglétrán továbbjutni képtelen alhadnagy keménykedik itt velünk. Tévedés! Dominion Jem'Hadar genetikailag fejlesztett harcosai halálosak és könyörtelenek ezért én fogom magukat felkészíteni a mocskos és kegyetlen valóságos terepbevetésekre ezért amíg fel nem készültek, Én rendelkezem magukkal!

Hátrébb lépek, összefogom két kezem a hátam mögött. Könnyedén beszélek, mintha csevegnék, de szavaim az hangártér legtávolabbi sarkába is eljutottak:

- Volt idő amikor hónapokig tartott egy jó műveleti tiszt valós terepre valófelkészítése. Mostanság más a helyzet. háború van. Csak a szükséges táplálékot fogják enni és keveset fognak, aludni, salakanyagot üríteni és nem fognak szexelni. Maguknak csak tanulniuk és tréningezniük kell. Napi tizenkét órát, heti hat napon át. egészen addig, amíg megtanulnak valamit, vagy kérik a szégyenteljesen az áthelyezésüket! Ha megtanulják, amit kell, a Föderációnak lesz egy új jól képzett műveleti tisztje aki képes felvenni a harcot a Jem'Hadar harcosokkal.
Ha rajtam múlna legtöbb dolgot neurális interfészen keresztül tanulnának meg. A csata, amit át fognak élni, egy lesz a sok ezer közül. Azzal, hogy megtapasztalják a valódi csatákat, a valódi halált, gyorsan fognak tanulni. Jó ideig a B.E.F. az gondolta a klingonok és a romulánok a két legharciasabb és a háború művészetét tökélyre fejlesztő intelligencia az univerzumban, hát tévedtek itt van a nyakunkon a Dominion fenyegetése és tenyésztett ragadozóik. Mostantól a feladatuk, hogy az agyuk ragadozó üzemmódba kapcsoljon akinek ez nem sikerül az elveszett a Jem'Hadar-ral szemben folytatott összecsapásokban. Első lecke: nem szeretem a kérdéseket. Aki kérdez, az gondolkozik. Aki gondolkozik, az intelligens. Az intelligens újoncok létezése természetellenes. Van valaki, akinek más a véleménye? Nincs? Helyes!. Második lecke: Alhadnagy vagyok. Ez azt jelenti, hogy én vagyok az isten. Vízen járok, tömény szeszt hugyozok, dinamitot szarok, és megszólíthatom a tiszteket……


Elégedetten tekintettem végig a sorfalon, kivételesen egyetlen újonc sem érzett késztetést kérdezni, aztán megpillantottam két hegyes fület és nem messze tőlük a jellegzetes barázdált homlokot. A bokorugrók még lehetnek vulkániak is, de szerencsémet ismerve romulánok lesznek a klingon viszont klingon eltéveszthetetlen, morranok egyet magamban, úgy tűnik a flotta agykurkászai engem is próba alá vetnek…….

- Oszolj! Irány a körletük húsz perc múlva gyakorlat az A1-es holotermben.Mozgás! Mozgás! Mintha élnének!

Egyenesen a A1-es holoterem felé veszem az irányt, miközben lekérem mind a tizenöt frissen végzett adatait a mobil adattáblámra, megkezdem a három csapat kialakítását.[/size]


Virtuális Könyvtár (MSN ID-vel elérhető SkyDrive)
 
LaurenDátum: Szerda, 20-03-2013, 10:42:26 PM | Üzenet # 2
Lodestar - Első tiszt
Csoport: Moderátor

Üzenetek: 426
Kitüntetések: 3
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Elfogadva

De melyik hajóra jelentkezel? (nem ártana tudni)





"Ne packázz velem... Én vagyok a mesélő"
"When the vi'lence causes silence, we must be mistaken."
Evil Wolf
Make no mistake between my personality and my attitude. My personality is who I am, my attitude depends on who You are.
 
Fórum » Személyes » Karakter lapok » Duncan Idaho
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: