HSRC

Hun FRPG
Regisztráció Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
A fórum moderátora: AdamJCross, John, Lauren  
Fórum » RPG Helyek » Vulcan » Raal városa (Raal City)
Raal városa
AdamJCrossDátum: Péntek, 18-01-2013, 6:54:07 PM | Üzenet # 1
Admin
Csoport: Adminisztrátorok

Üzenetek: 55
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
/-/
A költözködés miatti átmeneti megoldás:




Adam Cross's DeviantART
 
JohnDátum: Péntek, 18-01-2013, 9:26:57 PM | Üzenet # 2
Lodestar - Kapitány
Csoport: Adminisztrátorok

Teljes név: John Porter

Üzenetek: 219
Kitüntetések: 4
Hírnév: 1
Állapot: Offline
Ez tötént a Vulcanon az oldal költözés előtt:




Lauren

HozzászólásElküldve: 2013.01.14. 18:27

Raal városa... Egy kissé sivár, élettelen város a csodálatos de szinte élettelennek tűnő Vulcan bolygón. A mindennapok itt, elég egyhangúak. Szinte semmi nem történik, bár mostanság a lakosság nyugalmát megtörni látszik, a klingon fenyegetés közeledte.

John, Rico, Riddick épp egy homok fúvás közepette materializálódik a felszínen, aminek következtében, szinte azonnal homok kerül a szájukba, amit sietve ki is köpködnek, majd elindulnak a legközelebbi szélvédett helyre, ami pont a város központi épülete.

-Áhh... Porter Kapitány! Végre hogy megérkeztek! Az admirális már értesített minket, de mire mondhattuk volna neki, hogy várjanak pár órát, addigra már elindultak. Szóval, elnézést, hogy ilyen időben kellett megérkezniük. Egyébként, Salen kormányzó vagyok, Raal városának vezetője! -magyarázta kissé tolakodóan egy fiatalnak tűnő, kissé furcsa Vulcan-i férfi.
-Remélem az ügy gyorsan megoldódik. A lakosság egyre nyugtalanabb a itt lévő bűnöző miatt... -tette hozzá, miközben beljebb noszogatta őket.

Sorrend: John, Rico, Riddick, Lauren




John

HozzászólásElküldve: 2013.01.16. 16:21

Jól esett egy kis nosztalgia hiszen már egy jó ideje nem voltam bolygón lévő kézi fegyveres bevetésen.
Hiszen az utóbbi években inkább csak mint vadász pilóta tevékenykedtem a flottánál.
Amint materializálódtam rögtön elkezdtem kiköpködni a számban lévő homokot.
- A fene ebbe a sok homokba... -mondtam picit mérgesen 2 köpés között.

Ekkor tűnt fel egy vulkáni alak akiről fogalmam sincs ki csoda. Csak miután bemutatkozott tudtam meg hogy ő Salen, ennek a városnak a kormányzója.

- Üdv!
- Ezek szerint nekem nem kell bemutatkoznom... 2 tisztem, Rico hadnagy és Riddick hadnagy. -mutattam a két férfira.
- Ne aggódjanak, gyorsan elfogjuk és már itt sem vagyunk. -mondtam miközben megráztam a kompressziós puskámat, hogy megszabadítsam a homoktól.

Rico

HozzászólásElküldve: 2013.01.17. 09:11

Csatlakozott: 2012.12.08. 12:59
Hozzászólások: 13
Amint lesugároztunk, magával ragadott a vulcán vörösen izzó atmoszférája és a gyönyörű táj , ja és persze a vagy 40c-os hőmérséklet.
Miután túltettem magam a megérkezésen, levertem magamról a bolygó vörös homokját és elindultunk a távolban feltünő hegyesfülű felé.

-Kapitány az a vulcáni ismerős nekem.

Mikor közelebb ért megpóbáltam vulcáni módön köszönteni , azt hiszem sikerült az a bizonyos kézmozdulat.

Riddick

HozzászólásElküldve: 2013.01.17. 18:02

Amint matearizálódtam egész arcom tele ment vörös homokkal és én gyorsan le ráztam magamról kb 1 kiló homokot amit nem is nevezhetnék homoknak hanem valami köztes állapotot a kő és a homok közt.

Szóval le értünk a bolygóra és mentünk egy a bolygón nem messze lévő "menedék felé"

egy vulkáni várt ránk és bemutatkozott nekünk.

mikor befejezték a konzultálást a kapitánnyal oda léptem a kapitány mellé

-Uram bár nem vagyok taktikai tiszt de van gyakorlatom a harcokba ha meg engedi rico mögött maradnák és fedezném a önt és a megbízónkat . Meg előztem a reakcióját azzal hogy ki terítettem elé a fegyver táram .

1 szabvány fézer pisztolyból egy általam módosított kábító pisztolyból és egy pár egyedi a duránium ötvözetnél is kicsit erősebb és könnyebb kb 10cm-es harci késből állt a felhozatal és mind eszt a kabátom alá tudtam csatolni hogy kevésbé észre vehető legyen ez bárkinek is.

Ez után vártam a reakciókat.




Lauren

HozzászólásElküldve: 2013.01.17. 20:19

Salen kissé furcsálkodva nézte a furcsa szerzeteket, de látott már idegenebbnek kinézőket is.
-Először is, jöjjenek! Pihenjenek egy kicsit. Nehéz dolguk lesz. Nem kérnek egy Plomeek levest? -kérdezte kicsit görcsösen a fickó.

Kívülről, a FALAKON KÍVÜLRŐL, csak úgy visított a szél. Pont olyan hangja volt, mintha be akarna szakadni minden egyes ablak egyszerre... De szerencsére, a Kormány épület elég masszív egy, rakat tégla volt.

-Még jó, hogy a vihar enyhülésére értek ide. Ebben az évszakban, elég sok az ilyen, de azt mondják, ez lesz az utolsó... Reméljük... -tette hozzá, miközben leült az asztalhoz. -Üljenek le! Sajnos míg nem enyhül a vihar, nem engedhetem önöket sehova... -magyarázta s elkezdte enni a levest.

Eközben, egy közép magas, szőkés-barnás hajú fickó lépett oda hozzájuk.
-Áhh! Ő itt Seamus Thomas Haliburton! -állt fel hirtelen a kormányzó. Simons Admirális mondta, hogyha lejönnek, akkor mutassam be itt önöknek. Ha nem, akkor meg küldjem föl.
-Ez az úriember az első tisztje, Porter kapitány! -vigyorogta, ami meglepően furcsa volt egy Vulcan-itól.- Tudom, kicsi furcsa a helyzet ahogy csatlakozik önökhöz, de Mr. Haliburton-nek épp itt volt dolga.

Miközben Salen kormányzó magyarázott, Seamus csak hátra tett kezekkel állt és nézett a többiek felé.. Közben, azért a kézfogásoknak eleget tett.

Sorrend: John, Rico, Riddick, Seamus, Lauren




John

HozzászólásElküldve: 2013.01.18. 16:20

Riddick ahogy bemutatta fegyvertárát végig néztem a késeken és pisztolyokon...

- Hadnagy tudom, hogy vannak tapasztalatai a harc terén. Nem is lett volna önre itt szükség ha nem így lenne. -válaszoltam

Salen elég furcsa szerzet volt, vulcani létére nagyon megpróbált vendégszerető lenni és megfelelni minden elvárásunknak mintha egy hotelben lennénk. Még levessel is kínált minket.

-Köszönöm nem kérek levest. Remélem nem sértem meg, de nem vagyok a vulcani konyha nagy rajongója. -válaszoltam a kínálgatásra

- Ha ez az enyhülés akkor nem szeretném tudni, hogy milyen amikor tombol.

Az épület nyikorgott recsegett, először körbe is néztem, hogy biztos jó ötlet-e benne maradni de elég masszívnak tűnt és ha ennyi évet kibírt még biztos sokat ki fog. Úgyhogy leültem egy székre a puskámat meg letettem egy szekrényre.

Váratlan fordulatként Salen bemutatta új első tisztemet.
- Üdvözlöm a legénységben! -köszöntöttem az illetőt közben egy kézfogással.

Ekkor Visszafordultam Salen-hez és elkezdtem kérdezni tőle:
- Pontosan meddig kéne itt maradnunk? Csak mert nem szeretném túl sokáig elhúzni a dolgot. -kérdeztem picit türelmetlenül
- A hajónkon van megfelelő felszerelés ilyen terepre, hogy ne gyalog kelljen megtennünk az utat. -céloztam ezzel a hangárban pihenő 2 Argo osztályú kompra és a bennük lévő terepjáróra.

Rico

HozzászólásElküldve: 2013.01.18. 16:43

Már alig vártam hogy kipróbáljuk a terepjárókat, vártam már az akciót, de vulcáni barátunk jéghideg tekintettéből azt a következtetést vontam le hogy tőle még napokig ott várakozhatnánk ha rajta múlna.
Emelet örültem hogy csatlakozott hozzánk az elsőtisztünk, érdekes embernek tünt, majd kiderül hogy jövök ki vele a későbbiekben.



 
RiddickDátum: Szombat, 19-01-2013, 5:19:24 PM | Üzenet # 3
Lodestar - Tudományos Főtiszt
Csoport: Hadnagy

Teljes név: petya deki

Üzenetek: 38
Kitüntetések: 4
Hírnév: 1
Állapot: Offline
Ahogy hallgattam a kapitány szavait meg könnyebbűltem és válaszoltam hogy

-köszönöm kapitány akkor ha nincs ellenére maradnák annál a fel állásnál amit javasoltam jó ?

-Szóval vártam már a küldetést és hogy autókkal megyünk háát imádom az autókat szóval hajrá a viharban is el indulnák már.

Közben nagy mosollyal jeleztem aszt hogy mennyire örülök a dolognak és már tervezgettem az akciót magamban


 
SeamusDátum: Szombat, 19-01-2013, 8:23:15 PM | Üzenet # 4
Bounty Hunter - Első Tiszt
Csoport: Parancsnok

Teljes név: Seamus T. Haliburton

Üzenetek: 25
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
-Egy újabb szeles nap.- Gondoltam magamba, mikor a Salen által megadott helyre mentem, hogy itt találkozzak a kapitányommal, John Porter-el és a legénység főtisztjeivel. Kissé irtóztam a gondolattól, hogy új hajóra kerülök. A Prancer egy nagyon jó hajó volt, csak hát szegény kiöregedett, Apámmal együtt... Szegény öreg... Most töltheti hátralévő éveit a nyugdíjban.

Lassacskán odaértem a Kormány épülethez. Leszálltam a homokjáróról és beléptem a hátsó kapun. Csukjámat levettem és elindultam a hall felé.
Nem sokan voltak éppen az épületben, mivel a vihar és a körözött személy miatt mindenki otthon maradt szinte. Útközben se nagyon láttam senkit, pedig nem egy kihalt hely ez, csak hát az időjárás elég rossz.

Végig mentem a folyosók labirintusán, majd nagy nehezen elértem a célom. Épp ott álltak az asztal környékén, ahol én is ültem, mikor megérkeztem a bolygóra tegnap.

Odaléptem hozzájuk, de egy szót sem szóltam, mert Salen bemutatott nekik. Kezem hátra tettem, közepes lábtávolsággal álltam ott és kézfogásokra választ adtam. Porter kapitánynak egy bólintással válaszoltam.

Remélem könnyű dolgom lesz velük....


 
LaurenDátum: Vasárnap, 20-01-2013, 3:28:19 PM | Üzenet # 5
Lodestar - Első tiszt
Csoport: Moderátor

Üzenetek: 426
Kitüntetések: 3
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Most, hogy mindenki megérkezett, már csak a vihar végét kellett megvárni, mert a Vulcan-i sivatag, eléggé könnyen csapdába ejti az oda tévedőt ha nem tudja, merre megy. És sajnos a keresett személy is ott rejtőzik a legutolsó jelentések szerint.

-Kormányzó úr! -szólt oda az egyik Vulcan-i - Most kaptuk a hírt, mi szerint a vihar 20 percen belül enyhülni fog, talán meg is szűnik.
-Rendben! Ez nagyon jó hír. Legalább ennyi legyen! -mondta a fiatalnak számító Salen kormányzó, majd John-ék felé fordult.
-Úgy látszik, hamarosan indulhatnak. -kezdett bele majd egy pillanatra elgondolkodott.
-A fickó akit keresnek, James Cooper névre hallgat. Ember, aki a Hold kolónián született. Ő az egyetlen túlélője, az I.K.S. K'tar és a U.S.S. St. Helens csatájának, a Celes rendszerben. Sajnos ebből következik, hogy a hajója elpusztult. Őt, a K'tar legénysége ejtette foglyul, ami kissé furcsa a Klingonoktól. Mikor a U.S.S. Syrius legénysége utolérte a Klingon hajót, az egy gázbolygó légkörébe volt merülve. Cooper egyedül tartózkodott a hajón, és minden felé vérbe fagyott hullák voltak a hajón. Nagy valószínűséggel, Ő ölte meg őket, mivel mikor rátaláltak, véres volt mindene és egy szót se szólt. Elvitték a Föld-re ahol, egy gyógyintézetben próbáltak segíteni rajta, de semmi hatása nem volt. Két hónappal később, megszökött és ide jött. Senki sem tudja, mi a célja, de nagyon veszélyes, ha egy egész klingon hajó legénységét ki tudta írtani. -magyarázta a kormányzó, majd a teájáért nyúlt és ivott egy kortyot.

Sorrend: John, Rico, Riddick, Seamus, Lauren





"Ne packázz velem... Én vagyok a mesélő"
"When the vi'lence causes silence, we must be mistaken."
Evil Wolf
Make no mistake between my personality and my attitude. My personality is who I am, my attitude depends on who You are.
 
JohnDátum: Vasárnap, 20-01-2013, 4:20:32 PM | Üzenet # 6
Lodestar - Kapitány
Csoport: Adminisztrátorok

Teljes név: John Porter

Üzenetek: 219
Kitüntetések: 4
Hírnév: 1
Állapot: Offline
Reménykedtem benne, hogy kipróbálhatom Argo-t de sejtettem, hogy nem ma kerül rá sor.
Ez így is lett, örömmel hallottam viszont, hogy a vihar 20 perc múlva köddé válik.

- Addig rendeljünk pizzát... -mondtam komolytalanul a hátralévő idő hallatán.

De amint a kormányzó elmesélte mit is tett ez a gazfickó máris elment a kedvem a pizzától és inkább egy hadsereget rendeltem volna helyette.

- Remélem azért a phaser fegyverek hatásosabbak ellene mint egy csapat bat'leth-es klingon. -mondtam megkomolyodva.

- Nem ártana többet tudnunk a helyszínről ahol bujkál. Szóval mondjon el mindent amit tud. -mondtam a kormányzónak



 
RicoDátum: Vasárnap, 20-01-2013, 7:58:06 PM | Üzenet # 7
Lodestar - Biztonsági Főnök
Csoport: Hadnagy

Teljes név: Balázs Szászi

Üzenetek: 44
Kitüntetések: 2
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Ez a James Cooper sem semmi alak lehet ha ennyi embert megölt tehát vigyázni kell majd vele.
Azért lassan a vihar is elült és ez jó hír , elindultam előkészíteni a felszerelést és közben Riddick hadnagy felé indultam egyeztetni
Próbáltam a helyszinről információt szerezni de nem sok mindent találtam.


 
RiddickDátum: Vasárnap, 20-01-2013, 9:42:34 PM | Üzenet # 8
Lodestar - Tudományos Főtiszt
Csoport: Hadnagy

Teljes név: petya deki

Üzenetek: 38
Kitüntetések: 4
Hírnév: 1
Állapot: Offline
Amit hallottam James Cooper-ről az úgy tűnt nekem mintha a régi önmagam kéne üldöznöm .
De mit kell tegyek elfogom és ha kell cafatokra szedem kínvallatás gyanánt.
Egyeztettem Rico hadnaggyal hogy hogy is legyen ez a dolog ő megy elől mint biztonsági főnök utána John és Seamus aztán én majd a kormányzó.
Ha mindenkinek meg felel és van fegyverük felőlem indulhatunk mert én indulásra készen állok.
Közben a vihar el állt és a parancsra vártam hogy indulhassunk


 
SeamusDátum: Hétfő, 21-01-2013, 5:30:14 PM | Üzenet # 9
Bounty Hunter - Első Tiszt
Csoport: Parancsnok

Teljes név: Seamus T. Haliburton

Üzenetek: 25
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Épphogy csak odaértem, már is enyhülni kezdett a vihar. Talán még ma kijutunk innen.
Már épp leültem volna, mikor Salen a keresett személyről kezdett beszélni. Elég kegyetlen fickó lehet, ha ilyenekre képes volt. Hallottam is róla a tiszt társaim körében, de nem hittem el, hogy valaki ilyenre lehet képes. De, úgy látszik még is. Én is elég durva tudok lenni, de ennyire biztos nem. Valami nem stimmelhet a fickóval.

Reméljük, nem kell közelharcba szállni vele. Még mindig fáj a jobb karom Worf parancsnokkal való edzés után. A fickó, jól megizzasztott, az tuti.
Ha szerencsénk van, a vihar gyorsan elül és akkor indulhatunk, de ha nem, akkor még itt leszünk egy darabig. Sajnos mostanság, a Vulcan-i időjárás nem túl megbízható...


 
LaurenDátum: Hétfő, 21-01-2013, 8:04:42 PM | Üzenet # 10
Lodestar - Első tiszt
Csoport: Moderátor

Üzenetek: 426
Kitüntetések: 3
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Salen kormányzó látta, hogy a tisztek nem igazán szeretnek egy helyben ülni, és a vendégség gondolata, vagy helyzetese sem válik be nekik túlzottan, így inkább letette a teás bögrét, majd folytatta a mondókáját.

-Vagy két hete érkezett Mr. Cooper a Vulcan-ra. Személyesen adtam neki szállást, mivel álnéven, egy beteg vándornak adta ki magát. Visszagondolva, nem volt túl jó ötlet ilyen logikátlan döntést hozni, de én nem vagyok a végtelen logika híve, mint megannyi társam, tudják...
2-3 nappal később, nyoma veszett. Szállásán semmit nem találtunk, egy azonosító chip-en kívül, ami valahogy az ágya alá esett. Innen tudtuk csak meg, ki is Ő. Még az nap megjött az első hír, hogy egy Vulcan-i biztonsági csapatot találtak holtan a Mount Seleya lábánál. Nem tudni a körülményeket, de gyaníthatóan Ő tette.
Legjobb tudomásunk szerint, a Kohó (Vulcan-i sivatag az ENT-ben) középső részében lévő alagút hálózatban bujkál. Sajnos többet nem tudunk róla. -magyarázta Salen nagy sóhajtások közepette.
-Eddig, ahány Vulcan-i csapatot küldtünk oda, egyik se tért vissza. Valami nagyon nem stimmel azzal az emberrel.

Miután a kormányzó ezeket elmondta, csendben nekitámaszkodott a szék támlájának és csak arra lett figyelmes, hogy a vihar elült.
-Csodálatos! Akkor mehetnek is, ha felkészültek! -mondta kissé aggasztó hangnemben.

Sorrend: John, Rico, Riddick, Seamus, Lauren

Figyelem! Úgy írjátok, hogy a hsz végén, kimentek az épület elé!!!





"Ne packázz velem... Én vagyok a mesélő"
"When the vi'lence causes silence, we must be mistaken."
Evil Wolf
Make no mistake between my personality and my attitude. My personality is who I am, my attitude depends on who You are.
 
JohnDátum: Hétfő, 21-01-2013, 8:21:08 PM | Üzenet # 11
Lodestar - Kapitány
Csoport: Adminisztrátorok

Teljes név: John Porter

Üzenetek: 219
Kitüntetések: 4
Hírnév: 1
Állapot: Offline
Figyelmesen hallgattam végig Salen kormányzót, hogy minél többet tudjak meg a dologról hiszen az életünk múlhat ezen.

- Szóval alagút hálózat.... akkor szükségünk lesz a lámpákra, néhány kábító gránátra és a trikordereinkre. -Mondtam Ricoék felé fordulva hogy mit készítsenek össze a lehozott felszerelésből.

Ekkor a vihar hirtelen elült.

- Akkor felszerelést összekészíteni és ne húzzuk tovább az időt... kapjuk el a gazfickót.

A kompressziós puskát amit egy szekrényre tettem fölkaptam és az ajtó mellé általunk letett felszereléses ládához léptem. Kiszedtem belőle egy kábító és egy halálos photon gránátot, továbbá egy lámpát.
A gránátokat a trikorderem és a phaser pisztolyom mellé a felszerelés tartó övemre helyeztem.
Kimentem az épület elé ahol bevártam Rico és Riddick hadnagyot míg felkészültek.



 
RicoDátum: Hétfő, 21-01-2013, 9:48:47 PM | Üzenet # 12
Lodestar - Biztonsági Főnök
Csoport: Hadnagy

Teljes név: Balázs Szászi

Üzenetek: 44
Kitüntetések: 2
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Miután beszéltem a kapitánnyal előkészítettem és összepakoltam a felszerelést és a vihar véget is ért.
Felkaptam a fegyverem és lélekben felkészültem egy kemény harcra ezután kimentem az épületen kivülre.


 
RiddickDátum: Szerda, 23-01-2013, 7:25:40 AM | Üzenet # 13
Lodestar - Tudományos Főtiszt
Csoport: Hadnagy

Teljes név: petya deki

Üzenetek: 38
Kitüntetések: 4
Hírnév: 1
Állapot: Offline
Miután láttam hogy mindenki el indul kifelé felakasztottam az ölőszerszámaim és meg indultam kifelé én is beöltözve meg minden.
Még érezni lehetett a levegő nagy erejű nyomásának hatását és látni is lehetett a pusztítást amit véghez vitt.
Kérdezgetni kezdtem hogy most merre is kéne menni.
Láttam a homokfutókat én oda ugrottam az egyikhez és felpattanva rá oda álltam az épület elé.
Kicsit bejárattam amíg a többiek még megtalálják magukat a kilépés után.
Magyarán jót rodeóztam a homokfutóval de ilyen vagyok én ha nincs harc de van valami kerekeken guruló elkezdek vele hülyéskedni.


 
SeamusDátum: Szerda, 23-01-2013, 9:58:25 PM | Üzenet # 14
Bounty Hunter - Első Tiszt
Csoport: Parancsnok

Teljes név: Seamus T. Haliburton

Üzenetek: 25
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Miután Salen "áldását adta" a küldetésünkre, gyorsan elszaladtam a járművemhez, hogy idehozzam a cuccaim. Összeszedtem a puskám, tricoorderem, egy pár hang gránát, a radar szemüvegem -ami remélhetőleg hasznos is lesz, ha nem lesz újabb homokvihar- a csuklyám és indultam is vissza.
Futottam ahogy csak bírtam, de mivel a padló elég repedezett volt, tekintve hogy egy elhanyagolt szárny, elég régi folyosóján megyek, nagyban megnehezítette a biztonságos közlekedést.... Eltanyáltam....

-De jó hogy más nincs itt.... -gondoltam magamban, majd mentem tovább...
-A frász essen beléjük... Mi a kvancért nem javítják időnként ezeket? -folytattam a gondolatmenetet miközben kicsit jobban megnéztem a falakat és a padlót.

Ahogy visszaértem, ránéztem Salen-re és egy bólintás kíséretében kiléptem a kapun. De amit odakint láttam, kissé fejbe vágott... Egy flotta tiszt, a homokfutóval rodeózik.

Fejemet a tenyerembe hajtottam, majd odaléptem a kapitányhoz és vártam a további történésekre....


 
LaurenDátum: Szerda, 23-01-2013, 10:14:30 PM | Üzenet # 15
Lodestar - Első tiszt
Csoport: Moderátor

Üzenetek: 426
Kitüntetések: 3
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Folytatás: Kohó




"Ne packázz velem... Én vagyok a mesélő"
"When the vi'lence causes silence, we must be mistaken."
Evil Wolf
Make no mistake between my personality and my attitude. My personality is who I am, my attitude depends on who You are.
 
Fórum » RPG Helyek » Vulcan » Raal városa (Raal City)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: