HSRC

Hun FRPG
Regisztráció Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
A fórum moderátora: AdamJCross, John, Lauren, Lauren(ST)  
Fórum » RPG Hajók » U.S.S. Lodestar » Jeffries csövek
Jeffries csövek
Lauren(ST)Dátum: Vasárnap, 18-08-2013, 1:25:15 PM | Üzenet # 1
Storyteller
Csoport: Moderátor

Teljes név: Lauren Nasel

Üzenetek: 41
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
24-es szint.

Ted amint leért hosszú gyaloglás és liftezés után a 24-es szintre, meglepődve tapasztalta, hogy kisebb az egész mint ahogy emlékezett, ám nem gondolkozott ezen sokáig, inkább elindult megkeresni azon a hihetetlen "nagy" területen az 2-es szekció 1-es csövét. Nem kellett sokat keresgélnie, mivel csak 2 sarokra volt a lifttől, majdnem pont a főfolyosóra nyílt. Odament, majd megpróbálta kinyitni, ám az nem nyílt ki. Le volt zárva. Ted nem értette miért van lezárva, hisz nem létfontosságú rendszereket tartalmaz az a cső. Mivel azonban meg kellett javítania, már csak azért is, hogy lefoglalja magát, fel kellett oldania a zárolást a főgépészi parancskódjával. (amilyen kódot leírsz, majd jegyezd meg, mert máskor is kelleni fog :p)



Mesélő
 
TedDátum: Vasárnap, 18-08-2013, 5:28:18 PM | Üzenet # 2
Lodestar - Főgépész
Csoport: Parancsnok-Helyettes

Teljes név: Edward Forrest

Üzenetek: 15
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Az ellenőrzött gépészeti készlettel a kezemben érkezem a 24-esre, egy kissé hosszú liftezés és gyaloglás után. Ahogy körbenézek, konstatálom magamban, hogy a hely még annál is kisebb, mint amilyenre emlékeztem. Magamban elhatározom, hogy ha véletlenül kikérnék a véleményem egy csillaghajó tervezéséhez, az első dolog lenne, amit említenék, a nagyobb Jeffries csövek és egyéb karbantartó járatok lennének. Nem sok időt töltök azonban ezzel, inkább felidézem magamban a hajó tervrajzait, és elindulok a kettes szekció felé, azon felül is az egyes számú Jeffries csőhöz. Ez már nem volt messze, alig indultam el, már meg is érkeztem. Ahogy odamentem, és megpróbáltam elérni a járatot, érdekes dolgot tapasztaltam: nem nyílt. Mikor a computerrel próbáltam kinyittatni, azt a választ kaptam, hogy le van zárva a Jeffries cső.
~Mi a...? Hiszen nincs itt semmi különösen fontos... Egyre furább dolgok történnek ezen a hajón~ gondolom. Egy pár másodpercig csak nézek, aztán sóhajtok egyet.
~Na mindegy, meg kell javítani azt az energiaelosztót, úgyhogy munkára fel ~ gondolom még, mielőtt megszólalnék.
- Computer, írd felül a lezárást, főgépészi engedélykód, Forrester-Omega-7-4-3-9-Gamma. - mondom, és várom az ismerős pittyegést, valamint az út szabaddá válását. Egy rövid gondolat erejéig újra felmerül bennem, hogy miért is van lezárva ez a szakasz, de nem firtatom túl sokat, lévén úgyis hamarosan ki fog derülni.


 
Lauren(ST)Dátum: Hétfő, 19-08-2013, 4:26:45 PM | Üzenet # 3
Storyteller
Csoport: Moderátor

Teljes név: Lauren Nasel

Üzenetek: 41
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Az ajtó kinyílt, de ami Ted-et bent fogadt, nem volt épp tetszetős. Egy kissebb szerkezet lógott ki a falvól, pont az EPS elosztóból. Kissé olyan volt mint valami nagyranőtt kullancs, még lábai is voltak. Ted közelebb ment volna annak ellenére, hogy elég ijesztő látványt nyújtott, de nem tudott. Erőtér vette körül a szerkezetet. Valahogy le kell kapcsolnia azt, ha hozzá akar férni a döghöz.


Mesélő
 
TedDátum: Hétfő, 19-08-2013, 4:53:08 PM | Üzenet # 4
Lodestar - Főgépész
Csoport: Parancsnok-Helyettes

Teljes név: Edward Forrest

Üzenetek: 15
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Nem hiába várok, a computer a szokásos pittyegéssel elfogadja a parancskódom, és kinyílik a járat ajtaja. Sok mindenre számítottam, de az ami fogad, még a közelébe sem jár azoknak, amire gondoltam.
-Ez meg micsoda? - hangosítom ki a kérdést, nem mintha bármiféle válaszra várnék. Ezután megrázom a fejem, és magamban megállapítom, hogy valamiféle mechanikus bogárnak kinéző dolog az, ami az energiaelosztóból lóg, valamint azt is, hogy máskor, más helyzetben még akár érdekes is lehetne  Egy pár másodpercig csak nézem a frusztráló benyomást keltő szerkezetet, majd úgy döntök, megnézem közelebbről. Vagyis hát nézném, de egy erőtér állja utamat.
~Valahogy át kéne jutni ezen ~ gondolkodom. További egy pillanatnyi gondolkodás után úgy döntök, hogy egyszerre próbálkozom két dologgal: egyrészt, a magammal hozott trikordert előhalászom a gépészeti készletből, és beállítom az erőtér erőforrásának keresésére, majd amíg a trikorder szkennel, az EPS elosztóból logó szerkezetre figyelve, kiadok egy parancsot a gépnek is.
-Computer, ereszd le az előttem lévő erőteret. - mondom. Remélhetőleg a két próbálkozásból beválik az egyik, mert különben érdekes helyzet alakulhat ki. Persze mindeközben továbbra is a szerkezetre figyelek, a trikorderrel csak akkor fogok foglalkozni, hogy ha a computer nem tudja végrehajtani a parancsot.




Az üzenetet módosította: Ted - Hétfő, 19-08-2013, 4:55:09 PM
 
Lauren(ST)Dátum: Szerda, 28-08-2013, 4:08:32 PM | Üzenet # 5
Storyteller
Csoport: Moderátor

Teljes név: Lauren Nasel

Üzenetek: 41
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A Computer vagy egy percig dolgozott, ám végül csak ennyit közölt.
-A környező sziten csak 1 erőtér található, a légzsilip biztosító erőtere. Lekapcsolása veszélyes lehet... Biztos folytatja? -állította a gépies női hang.

Kicsit furcsa volt, mintha a computer nem tudna az erőtérről, noha az a scan szerint a hajó erőforrásaiból táplálkozik. Az erőforrás viszont az erőtéren belül van. Még egy furcsaság volt észlelhető. Az erőtérnek nem volt határa. Nem két emittersor között húzódott, hanem a hajó falain keresztül, kábé 2 méteres sugárban a szerkezetet ölelte körbe, mint valami gömb páncél.

Valami mást kellett Ted kitaláljon ennek a furcsa jelenségnek a megszüntetésére, főleg hogy az erőtér kinyúlt a hajó burkolatán kívülre is.



Mesélő
 
TedDátum: Szerda, 28-08-2013, 5:45:19 PM | Üzenet # 6
Lodestar - Főgépész
Csoport: Parancsnok-Helyettes

Teljes név: Edward Forrest

Üzenetek: 15
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Ezúttal sajnos nem sikerült minden úgy, ahogy szerettem volna. A computer még csak nem is érzékeli az erőteret, nem hogy lekapcsolni nem tudja, az erőtér erőforrása pedig az erőtéren belül van. Ha ez még nem lenne elég, kiderül az is, hogy nem csak egy sima erőtérrel van dolgom, hanem valamiféle gömb alakú energiaakadállyal.
-Nem, computer, nem folytatom - válaszolom a gépies kérdésre. Egy pillanatra elgondolkodva nézem az erőteret.
~Lekapcsolni nem lehet, az erőforrása pedig elérhetetlen, így annak lekapcsolásával nem tudom megszüntetni. Ellenben a scan kimutatta azt is, hogy a hajóból szerzi az energiát, így ha leválasztom az EPS-ről ezt az elosztót, akkor energia nélkül maradna az erőtér és megszűnne. Ezzel csak annyi baj lenne, hogy az erőtér a hajón kívülre nyúlni látszik, így nem tudom, mire számíthatnék, ha csak simán lekapcsolnám. ~ gondolom végig a helyzetet. Lehet, hogy időben bekapcsolnának a hajó vészerőterei, de a talánra nem szeretek alapozni. Ekkor jutott eszembe, hogy használhatnám a transzportert is, ha tudnám az erőtér frekvenciáját, és arra hangolnám a transzportert. Ekkor be tudnék transzportálni, és onnan talán könnyebb lenne a hajóra, valamint magamra veszélytelenül kikapcsolni az erőteret. Egyelőre utóbbi tűnik a leglehetségesebbnek, így újra a trikorderrel kezdek babrálni, hátha meg tudom határozni vele az erőtér frekvenciáját. Azonban ha semmi más nem használ, akkor megkockáztatom a hetes elosztó leválasztását az EPS-ről, ehhez is teszek annyi előkészületet, hogy megpróbálom beméretni magam a transzporterrel, hogy csak egy rövid parancsomba kerüljön az eltűnés innen, de ha minden jól megy, erre nem lesz szükségem.


 
Fórum » RPG Hajók » U.S.S. Lodestar » Jeffries csövek
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: