HSRC

Hun FRPG
Regisztráció Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
A fórum moderátora: AdamJCross, John, Lauren, Lauren(ST)  
Fórum » RPG Hajók » U.S.S. Lodestar » Főgépész kabinja (Edward Forrester)
Főgépész kabinja
Lauren(ST)Dátum: Kedd, 18-06-2013, 5:32:18 PM | Üzenet # 1
Storyteller
Csoport: Moderátor

Teljes név: Lauren Nasel

Üzenetek: 41
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A terv


Bevezetés:

...Fél évvel később

Fél év telt el azóta, hogy a Lodestar először kihajózott a szárazdockból, s elindult útjára a végtelenbe... Ez az út, azonban nem sikerült túl hosszúra először, mert a legénység rögtön egy feladatott kapott, hogy fogjanak el egy bűnözőt a Vulcan-on. Ezen a küldetésen a felderítőcsapat egésze megsérült, s Seamus Haliburton Parancsnok súlyos sérülési miatt, épp hogy túlélte a kalandot. Nem sokkal az eset után, a Lodestar-t a Watran rendszerbe riasztották, ahol egy idegen hajó leledzett. Mint utólag kiderült, a hajó a jövőből érkezett... Egy olyan jövőből, amit senki sem akar megérni.

A jövőben létezett egy fél magán kézben lévő, katonai vállalat, az A.I.D.A. (Artemis Interplanetary Defence Agency) ami a folytonos fenyegetést próbálta kézben tartani kisebb-nagyobb sikerrel, ám végül a titokzatos ellenség egy végzetes balesete az Ő malmukra hajtotta a vizet aminek a számunkra már nem ismert következményei lehettek, de ami biztos, hogy nem a Federáció volt aki jól jött ki a felmerült helyzetből.

Az A.I.D.A. a mi időnkben még csak egy terv volt, egy koncepció arra, hogy miként védjük meg világunkat az esetleges, eddig ismeretlen fenyegetésektől, ám amint a jövőből érkező hírek elterjedtek, a terv kidolgozása felgyorsult, a alig pár hónapon belül megalapult, Europa Moon székhellyel, a Jupiter rendszerben. Egyenlőre a felszerelésük nagy része, a Flottától van, de már javában építik és fejlesztik a saját megoldásaikat.
Ami a talált hajót illeti, tekintve hogy az egyetlen esélyünk a felmerülő helyzet kezelésére, így újjáépítették amennyire tudták. Nem tudtak mindent felújítani, mert a technika ami benne van az még ismeretlen tudáson alapul, de mondván: "Jelenleg elég ami van. Így is sokat tudtunk meg, s már könnyebb lesz a fejlesztés." nem is nagyon foglalkoztak vele, hanem inkább a már megismert dolgokat kezdték tovább gondolni, tovább fejleszteni.

Mivel az AIDA-nak szüksége volt tisztekre az új hajóra, így sok helyről hívtak tiszteket, köztük Seamus Haliburton-t is, aki az A.S.F. Bounty Hunter néven megmaradt AIDA hajón fog, mint Első-tiszt szolgálni a továbbiakban.
Mivel azonban a Lodestar első-tiszti posztja megüresedett, így az egyik rangidős tiszt, Lauren Cross vette át a helyét a Kapitány mellett, s Parancsnoki rangra léptették elő...




Dátum: 2384 Június 18
Helyszín: Kassae Sector, Servin rendszer

Edward csak nem rég tért vissza a hosszúra nyúlt küldetéséről amire a parancsnokság külön Őt kérte. Feladata szerint, segítenie kellett az AIDA új hajójának beizzításában. Boldog volt, hogy egy olyan fejlett hajón dolgozhatott, de kicsit sajnálta, hogy ez alatt a fél év alatt nem lehetett a szolgálati helyén, a Lodestar-on. De most már "hazatért".
Ahogy megérkezett, szinte rögtön a kabinjába ment. Nem sok időt töltött itt, összesen talán ha hétszer aludt a saját kabinjában. Fáradt is volt, meg éhes is, így belépvén alig tudta eldönteni melyik irányba menjen....



Mesélő
 
TedDátum: Szerda, 19-06-2013, 1:05:13 AM | Üzenet # 2
Lodestar - Főgépész
Csoport: Parancsnok-Helyettes

Teljes név: Edward Forrest

Üzenetek: 15
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Nem a legkipihentebben, de még mindig lelkesen lépek be ropogósan új kabinomba. Az utóbbi fél évből ha egy hetet töltöttem a Lodestaron, így, bár ahogy egy főgépésztől elvárt, fejből ismerem a hajó tervrajzait, mégis majdnem eltévedtem a kabinom felé menet, emlékeimbe merülten. Az AIDA projektje keretében meglehetősen érdekes, új technikákat ismertem meg, az új hajó körül dolgozni egy gépésznek kis túlzással paradicsomnak nevezhető, de legalábbis meglehetősen új, és stimuláló élmény volt, ha könnyűnek nem is lehet nevezni. És akkor még nem beszéltünk a különböző nagy koponyákról, akikkel ott találkoztam és dolgoztam. Az egyetlen dolog, amit bántam, hogy távol voltam a Lodestartól, de attól függetlenül, hogy ilyen módon üröm került az örömbe, mégis élveztem a küldetést. Szemem végigfutott a kabinomon, ami főtiszti kabin lévén, a legénységi szállásokhoz képest egészen nagy méretűnek nevezhető, minden hozzá tartozó kellékkel: a kis ebédlő résztől kezdve egy személyes munkaállomáson keresztül egészen a replikátorig, a melyet meglátva nagy kordulással adta tudtomra a gyomrom, hogy nem elégszik meg szellemi táplálékkal, továbbra is szüksége van ételre. Ezzel egy időben rám zuhant a fáradtság is, melyet jókedvem eddig többé-kevésbé kordában tartott. Egy pillanatra elgondolkoztam azon, hogy végül is mit is csináljak először, de gyomrom újabb kordulása meggyőzött, hogy mindenek előtt egyek valamit, így a replikátor felé indultam.
-Hmm... legyen mondjuk.... egy steak, félig átsütve - adom le a rendelést a replikátornak, az első ételt mondva, ami eszembe jutott, szinte nem is figyelve arra, hogy végül is mit mondok. Ezután, gondolván hogy töltsem az időt hasznosan, ha már itt vagyok, étkezés közben a kabinomban található konzol segítségével elkezdem átnézni az utóbbi fél évben a Lodastarral történteket, a legújabbtól indulva.


 
Lauren(ST)Dátum: Szombat, 22-06-2013, 1:04:16 PM | Üzenet # 3
Storyteller
Csoport: Moderátor

Teljes név: Lauren Nasel

Üzenetek: 41
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline

Hajónapló, kiegészítés.

Első tiszt bejegyzése: 2384 Május 15 6:45pm
Sikeresen célba juttattuk a konvojt, a Regulus rendszerbe. Nem tapasztaltunk további fenyegetést.
Bejegyzés vége.
.
Hajónapló, kiegészítés.

Első tiszt bejegyzése: 2384 Május 14 9:56pm
A konvoj sebességével közel egy napra vagyunk a Regulus rendszertől... Unalmas egy munka, de legalább már nem támadnak.
Bejegyzés vége.
.
Hajónapló, kiegészítés:

Első tiszt bejegyzése: 2384 Május 12 1:34pm
A legutóbbi támadásnál az egyik pajzsgenerátor megsérült, de szerencsére rendben tudták hozni. Reméljük nem lesz több meglepetés...
Bejegyzés vége.



Edward épphogy elkezdte a jelentéseket átnézni mikor, egy hívás érkezett a számítógépére.
A képernyőn egy fekete ruhás fickó jelent meg, rangjelzés nélkül, noha biztos volt, hogy nem civil az illető.

-Üdvözlöm Mr. Forrester. -kezdett bele a fickó.
-Remélem nem zavarom. A nevem Morgan Edison. Van egy feladatom a maga számára. Lenne egy feladatom a maga számára. Ezzel sokat segíthetne, s sok jót tehetne... -mondta a fickó aki kissé gyanús volt Edward-nak, ám kíváncsi is volt, mit akarhat az ürge tőle...



Mesélő


Az üzenetet módosította: Lauren(ST) - Szombat, 22-06-2013, 1:06:14 PM
 
TedDátum: Szombat, 22-06-2013, 9:01:11 PM | Üzenet # 4
Lodestar - Főgépész
Csoport: Parancsnok-Helyettes

Teljes név: Edward Forrest

Üzenetek: 15
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A jelentéseket átnézése közben ugyan nem feltétlenül a gépészeti problémákra koncentráltam, azonban lévén volt egy ilyen bejegyzés, kissé elgondolkoztam rajta.
~Egy pajzsgenerátor? De úgy tűnik, sikerült megjavítani nélkülem is. Jut eszembe, ha szolgálatban leszek, és lesz időm, lefuttathatnék egy gyors vizsgálatot is a kritikus rendszereken...~ilyen módon gondolkozom a gondolkozom, és már lépnék át a következő jelentésre, amikor is a gép jelzi, hogy hívás jött. Az éppen rágott falatot gyorsan le-, és majdnem félrenyelem, majd egy kis köhögés után, fogadom a hívást. Egy fekete ruhába öltözött férfi köszönt. Éppen megkérdezném  hogy ő kicsoda, ám odáig nem jutok el, folytatja, bemutatkozik. Említ valami feladatot, de lévén nincsenek rangjelzések nincsenek a ruháján, ami még csak nem is Csillagflotta egyenruha, meglehetősen furának találom. Persze felmerült bennem pár lehetőség, hogy kinek is dolgozik, mondjuk a Csillagflotta Hírszerzés, és megfordult a fejemben az AIDA is, bár ők valószínűleg hivatalosan a flottán keresztül léptek volna kapcsolatban velem, ez a hívás viszont nem tűnik hivatalosnak. Persze arra is kíváncsi voltam, mit takar ez a feladat, amit említett. Kérdéseimre egyelőre máshogy választ nem kaphatok, tehát megkérdezem.
-Nos, Mr. Edison, elfelejtette említeni kinek dolgozik. Márpedig ez nemcsak rendkívül érdekelne, de az említett feladattal kapcsolatban is bizonyára fontos, amit szintén nem részletezett. Ha lenne kedves ezekről felvilágosítani - mondom egy félmosollyal. Nem túl bizalomgerjesztő a fickó, sőt, mondható egyenesen gyanúsnak, de kíváncsiságom sikerült felpiszkálnia, így első körben próbálom udvariasan megtudni a válaszokat.


 
Lauren(ST)Dátum: Hétfő, 01-07-2013, 8:42:16 PM | Üzenet # 5
Storyteller
Csoport: Moderátor

Teljes név: Lauren Nasel

Üzenetek: 41
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
-A munkaadóm kiléte nem lényeges. Az egyetlen dolog ami jelenleg számít, hogy szükségünk van magára egy súlyos fenyegetés elhárításában.-magyarázta, majd megállt egy pillanatra, s folytatta.
-Hallott már a Scitera-król? Egy olyan faj az, amely már nagyon rég óta az emberiség és a környező fajok felett uralkodni akar. Kémekkel beivódnak közéjük, s úgy manipulálják őket. Van is egy a hajóján. Tippeljen ki az... -mondta felhúzott szemöldökkel...



Mesélő
 
TedDátum: Kedd, 02-07-2013, 9:18:20 PM | Üzenet # 6
Lodestar - Főgépész
Csoport: Parancsnok-Helyettes

Teljes név: Edward Forrest

Üzenetek: 15
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
-Lényeges vagy sem, engem meglehetősen érdekel - erősködöm, bár sok reményt nem látok arra, hogy választ kapnék. Az sokkal valószínűbb, hogy a férfi elengedi a füle mellett amit mondtam, de talán ha sokszor erőltetem a kérdéseket, valamikor elszólja. Nem mintha olyan fajtának tűnne, de a remény hal meg utoljára.
-Ami azt illetve, a Scitera-król nem hallottam, bár az alapján, amennyit elmondott a módszereik hasonlóak az elcseréltekéhez - mondom egy hirtelen gondolattól vezérelve, arra gondolván, hogy ha azt mutatom, hogy hajlandó lennék az együttműködésre, akkor talán valami pontosabbat megtudok. Ez a terv már egy kicsit több reménnyel kecsegtet, mint az egyszerű, de korántsem nagyszerű ötlet, hogy a saját kérdéseimet erőltessem.
-Tippeljek? - kérdezek vissza kissé meglepetten - Nos, azon felül, hogy magamról tudnám, ha egy állítása szerint ellenséges faj kémje lennék, nem hiszem, hogy kapcsolatba lépett volna velem, ha én lennék a gyanúsított... Hacsak ez nem valami teszt akar lenni - teszem még hozzá.
-Ami a továbbiakat illeti, nem nagyon tudnék tippelni. Én nem vettem észre semmi rendelleneset a legénységgel kapcsolatban. Valamint mivel Önről a nevén kívül nem tudok semmit, arról meg, hogy kinek dolgozik, még annyit sem, így az alapján sem tudok következést levonni, hogy miért velem léptek kapcsolatba, nem pedig a Csillagflottával, vagy legalábbis a kapitánnyal. Mindenféle információ nélkül pedig, nem hiszem, hogy értelmes tippet tudnék mondani. Márpedig maga nem olyannak tűnik, aki szereti, ha értelmetlen tippekkel rabolják az idejét. - az utóbbi kis monológom kissé vulkániasan hangzott, de leküzdöm a késztetést, hogy ezt hangosan is beismerjem.
-Szóval, hagyhatnánk is a tippelésnek hívott alaptalan vádaskodást, és megoszthatná kire gyanakszanak és mi alapján, illetve hogy gondolják ezt a "súlyos fenyegetés elhárítását" - ajánlom fel. A férfi egyre gyanúsabb, és egyre vadabb gondolataim vannak arról, hogy ki is lehet. Még az is felmerül bennem, hogy a pletykák az úgynevezett "31-es szekcióról", amelyeket mindig egy legyintéssel, vagy egy hitetlen nevetéssel el is intéztem, és amik a mostani helyzetre meglehetősen illene, mégis igazak.
~A Domínium Háború alatt is sokszor lehetett hallani, hogy egy Tal Shiarhoz és Obszidián Rendhez hasonló szervezet működik a Föderációban is, és hogy segít a háborúban, de ezt mindig leírtam alaptalan reménykedésnek, vagy rosszindulatú híresztelésnek. Lehet, hogy nagyot tévedtem..., vagy csak egyszerűen túl paranoiás lettem ennek a fickónak a titokzatossága miatt. ~ gondolkodom. Végül abban maradtam magammal, hogy amíg nem tudok többet, addig nem kezdek el kombinálni. Lehet hogy valami fedett Csillagflotta akcióról van szó, amit a Hírszerzésnél nem akarnak rögtön az orromra kötni.


 
Lauren(ST)Dátum: Csütörtök, 11-07-2013, 2:35:10 PM | Üzenet # 7
Storyteller
Csoport: Moderátor

Teljes név: Lauren Nasel

Üzenetek: 41
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
-Sejtettem, s be is bizonyosodott, hogy maga ilyen... Segíteni fog nekünk, most már biztos vagyok benne! -mondta a fickó, mint aki meg sem hallotta Edward szavait.
-Még jelentkezni fogok, de addig gondolkodjon el azon, mennyire fontos magának a hazája, s annak biztonsága.... Úgy is segíteni fog nekünk, vagy így, vagy úgy.... -mondta egyre fenyegetőbb hangon, s az adás lekapcsolt. Volt a fickóban valami, ami a végén már hidegrázást okozott Edward-ban. Sejtette, hogy ezzel még közel sincs vége a dolgoknak, ám az elkövetkező eseményeket még nem is sejthette ekkor...

Ahogy túljutott ezen az egészen, elindult kiszellőztetni a fejét a gépházba...

Utolsó hsz ide, következő kör a Gépházban lesz



Mesélő
 
TedDátum: Csütörtök, 11-07-2013, 4:28:59 PM | Üzenet # 8
Lodestar - Főgépész
Csoport: Parancsnok-Helyettes

Teljes név: Edward Forrest

Üzenetek: 15
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Ahogy sejtettem, elengedte a füle mellet amit mondtam, mondjuk nem csak az erősködést, hanem az egész monológom. Eleinte az az érzésem, hogy sikerült elhitetnem vele, hogy együttműködöm, bár az utolsó mondata után már nem vagyok ebben olyan biztos. De nem csak ez aggasztott, még csak nem is az egész beszélgetés maga, de a férfi személye is. Bár nem vagyok olyan fajta, aki megijed a saját árnyékától, ez a férfi meglehetősen rossz érzést, majdnem félelmet keltett bennem, és ezt tudatosította is a testem azzal, hogy még hideg is kirázott. Enyhén szólva nem repestem az örömtől, hogy újra kapcsolatba fog lépni velem.
-Mi a fene folyik itt?! - hangosítom ki a gondolataim. Néha, nagy ritkán magamban beszélek, és sokszor remek tanácsokkal is ellátom magam. Eseteként, még meg is fogadom őket. Most azonban sehogy nem jut eszembe semmi értelmes ezzel a kissé szürreális beszélgetéssel kapcsolatban.
~Felesleges ezen gondolkozni. Majd minden kiderül a maga idejében. Ha sokat gondolkoznék ezen, tényleg paranoiássá válok, és mindenkiben ellenséget fogok látni. ~ ezt már csak gondolom, hangosan nem mondom ki. Mindeközben ránézek a megmaradt a ételre, és az is tudatosul bennem, hogy az étvágyam is elment. Úgy tűnik, az a fickó rossz hatással van rám, minden tekintetben. Sóhajtok egyet, visszateszem a tányért a maradékkal a replikátorba, majd úgy döntök, hogy lemegyek a gépházba. Úgy gondolom, ott lehet könnyebb lesz kiverni a fejemből Mr. Edisont és ezt a beszélgetést, de legalábbis össze tudom szedni kicsit a gondolatimat, ha lesz mivel elfoglalni magam.


 
Fórum » RPG Hajók » U.S.S. Lodestar » Főgépész kabinja (Edward Forrester)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: