|
Társalgó
|
|
| Lauren | Dátum: Péntek, 26-04-2013, 8:40:49 PM | Üzenet # 691 |
 Lodestar - Első tiszt
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 426
Kitüntetések: 3
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Háló
"Ne packázz velem... Én vagyok a mesélő" "When the vi'lence causes silence, we must be mistaken." Evil Wolf Make no mistake between my personality and my attitude. My personality is who I am, my attitude depends on who You are.
|
| |
| |
| John | Dátum: Péntek, 26-04-2013, 8:46:47 PM | Üzenet # 692 |
 Lodestar - Kapitány
Csoport: Adminisztrátorok
Teljes név: John Porter
Üzenetek: 219
Kitüntetések: 4
Hírnév: 1
| hát... sztem ez a rész kicsit bugyutácska lett de mind1 szuper behatolás elhárító rendszer még bezárni sem tud minket rendesen. (meg pont a T elágazásba állunk amiről eddig szó sem volt) Az alacsony költségvetésű amcsi filmek (gyakran látni ilyeneket film+ on) jutottak eszembe erről hirtelen xD
|
| |
| |
| Lauren | Dátum: Péntek, 26-04-2013, 9:08:58 PM | Üzenet # 693 |
 Lodestar - Első tiszt
| Khmm.... alapból rosszul írtátok le xD benne álltatok, csak épp ti félreértettétek amit írtam xD
Nem mentetek tovább kilépés után... az ajtó amit annyira nyitogattatok, nem egy előttetek lévő ajtó, hanem a zsiliphez vezető xD
Am, e van... Nem egyszerű az ilyesmit bemutatni :-p és nem szuper... Csak a kompi néni megbolondult XDHozzáadva (2013-04-26, 9:08 PM) --------------------------------------------- Azért azt beleírhatnád, hogy a 3 objektíva közül melyik felé indulsz xD
"Ne packázz velem... Én vagyok a mesélő" "When the vi'lence causes silence, we must be mistaken." Evil Wolf Make no mistake between my personality and my attitude. My personality is who I am, my attitude depends on who You are.
|
| |
| |
| John | Dátum: Péntek, 26-04-2013, 9:09:34 PM | Üzenet # 694 |
 Lodestar - Kapitány
| jó azt vágom hogy a mögöttünk lévő ajtó volt mert azt én értettem félre (egyedül) és utólag jöttem rá hogy nem úgy volt de már lusta voltam átírni...
|
| |
| |
| Lauren | Dátum: Péntek, 26-04-2013, 9:10:14 PM | Üzenet # 695 |
 Lodestar - Első tiszt
| :-p szal most már mindegy...
|
| |
| |
| John | Dátum: Péntek, 26-04-2013, 9:13:12 PM | Üzenet # 696 |
 Lodestar - Kapitány
| hát igen... nem is a T elágazás volt a fő dolog amiért ez a kör sztem elég... hogy is mondjam szépen.... xD
|
| |
| |
| Andora | Dátum: Péntek, 26-04-2013, 9:14:29 PM | Üzenet # 697 |
 Lodestar - Főorvos
Csoport: Hadnagy
Teljes név: Dr. Elisabeth Howard
Üzenetek: 307
Kitüntetések: 6
| Akkor mi megyünk a hídra captain ok?
"Kindness is more important than wisdom, and the recognition of this is the beginning of wisdom." "We are all travelers in the wilderness of this world, and the best we can find in our travels is an honest friend." "The average dog is a nicer person than the average person." "Friend is someone who understands your past, believes in your future, and accepts you just the way you are."
|
| |
| |
| Lauren | Dátum: Péntek, 26-04-2013, 9:14:44 PM | Üzenet # 698 |
 Lodestar - Első tiszt
| XD nem véletlen választom szét mihamarabb a csapatot.. nagyon nehéz úgy megírni, hogy mindenkinek legyen dolga és egymásra is reagáljatok, szal nézd el nekem ezt xD
|
| |
| |
| John | Dátum: Péntek, 26-04-2013, 9:18:04 PM | Üzenet # 699 |
 Lodestar - Kapitány
| Jó de ehhez minek kel fitogtatni a APF Roncsmező "varázslatos" képességeit és annak hihetetlen működésképtelenségét? xD Jó volt az úgy sztem ahogy leosztottuk magunkat, ha meg nem lettünk volna egálban én átdobtam volna pár embert...
|
| |
| |
| Andora | Dátum: Péntek, 26-04-2013, 9:19:18 PM | Üzenet # 700 |
 Lodestar - Főorvos
| Akkor a híd jó lesz sir?
"Kindness is more important than wisdom, and the recognition of this is the beginning of wisdom." "We are all travelers in the wilderness of this world, and the best we can find in our travels is an honest friend." "The average dog is a nicer person than the average person." "Friend is someone who understands your past, believes in your future, and accepts you just the way you are."
|
| |
| |
| Lauren | Dátum: Péntek, 26-04-2013, 9:19:47 PM | Üzenet # 701 |
 Lodestar - Első tiszt
| Mert ez adja a "bonyodalmat" :-p Nem varázslatos, csak éppen más mint a födi normák. Ez katonai hajó, ahol a legnagyobb szigor van... Lehet röhelyes, de e van xd
|
| |
| |
| John | Dátum: Péntek, 26-04-2013, 9:19:52 PM | Üzenet # 702 |
 Lodestar - Kapitány
| yes nekem 8 hova megyünk csak menjünk vhová xD
|
| |
| |
| Andora | Dátum: Péntek, 26-04-2013, 9:29:09 PM | Üzenet # 703 |
 Lodestar - Főorvos
| Oké.
Hozzáadva (2013-04-26, 9:29 PM) --------------------------------------------- Már amúgy bocs John, de szerintem simán lehetett volna rá írni. De ez csak az én véleményem. Nem szeretnék belőle vitát.
Az üzenetet módosította: Andora - Péntek, 26-04-2013, 9:30:57 PM |
| |
| |
| John | Dátum: Szombat, 27-04-2013, 4:31:53 PM | Üzenet # 704 |
 Lodestar - Kapitány
| erre inkább nem mondok semmit mert akkora balhét kavarnék, hogy atomjaira esne a HSRC... De legyen elég annyi hogy ÉN ennyit tudtam rá írni, egy kis szenvedéssel tudtam volna egy hangyafinggal hosszabbat írni de sem időm sem kedvem nincs most hozzá....
|
| |
| |
| John | Dátum: Hétfő, 29-04-2013, 3:12:08 PM | Üzenet # 705 |
 Lodestar - Kapitány
| Üdv Mi van itt? meg sem kellett szólalnom rendesen hogy atomjaira hulljon a népesség vagy mi?
|
| |
| |