|
Társalgó
|
|
| RandyHarris | Dátum: Szombat, 20-04-2013, 10:06:00 PM | Üzenet # 616 |
 Kilépett
Csoport: Kilépett
Teljes név: Randy Harris
Üzenetek: 21
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Amúgy mint mondtam ...nem mutatkozott be ,Hyrum nekem így nem tudhatom még akkor sem a nevét ha ki van írva..
"I hear the voices in my head "
|
| |
| |
| Lauren | Dátum: Szombat, 20-04-2013, 10:08:54 PM | Üzenet # 617 |
 Lodestar - Első tiszt
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 426
Kitüntetések: 3
| De akkor a Hyrum-ot sem tudhatod ilyen alapon. Hozzáadva (2013-04-20, 10:08 PM) --------------------------------------------- Ha teljesen reálisan nézzük
"Ne packázz velem... Én vagyok a mesélő" "When the vi'lence causes silence, we must be mistaken." Evil Wolf Make no mistake between my personality and my attitude. My personality is who I am, my attitude depends on who You are.
|
| |
| |
| RoseKirk | Dátum: Szombat, 20-04-2013, 10:10:12 PM | Üzenet # 618 |
 Lodestar - Kormányos
Csoport: Hadnagy
Teljes név: Rose Kirk
Üzenetek: 54
| Mekis kártyák kellenének!: "Rose vagyok, segíthetek?" XD
|
| |
| |
| Lauren | Dátum: Szombat, 20-04-2013, 10:11:39 PM | Üzenet # 619 |
 Lodestar - Első tiszt
| :-p
A: Itt eszed? B: Nem, az asztalnál! A: Úgy értem, elviszed? B: Igen! Az asztalhoz!
"Ne packázz velem... Én vagyok a mesélő" "When the vi'lence causes silence, we must be mistaken." Evil Wolf Make no mistake between my personality and my attitude. My personality is who I am, my attitude depends on who You are.
|
| |
| |
| Andora | Dátum: Szombat, 20-04-2013, 10:13:13 PM | Üzenet # 620 |
 Lodestar - Főorvos
Teljes név: Dr. Elisabeth Howard
Üzenetek: 307
Kitüntetések: 6
Hírnév: 1
|
"Kindness is more important than wisdom, and the recognition of this is the beginning of wisdom." "We are all travelers in the wilderness of this world, and the best we can find in our travels is an honest friend." "The average dog is a nicer person than the average person." "Friend is someone who understands your past, believes in your future, and accepts you just the way you are."
|
| |
| |
| RoseKirk | Dátum: Szombat, 20-04-2013, 10:13:25 PM | Üzenet # 621 |
 Lodestar - Kormányos
| XD Azz ;=)
|
| |
| |
| RandyHarris | Dátum: Szombat, 20-04-2013, 10:15:41 PM | Üzenet # 622 |
 Kilépett
| Mindegy nem érted látom..hagyjuk inkább
|
| |
| |
| Lauren | Dátum: Szombat, 20-04-2013, 10:16:24 PM | Üzenet # 623 |
 Lodestar - Első tiszt
| Ömm... Oké...
|
| |
| |
| RoseKirk | Dátum: Szombat, 20-04-2013, 10:23:39 PM | Üzenet # 624 |
 Lodestar - Kormányos
| jó8 all
|
| |
| |
| Lauren | Dátum: Szombat, 20-04-2013, 10:50:52 PM | Üzenet # 625 |
 Lodestar - Első tiszt
| Good9 Hozzáadva (2013-04-20, 10:50 PM) ---------------------------------------------
|
| |
| |
| RandyHarris | Dátum: Szombat, 20-04-2013, 11:07:23 PM | Üzenet # 626 |
 Kilépett
| Tanulságos videó :-P sok igazság van benne.
|
| |
| |
| Lauren | Dátum: Szombat, 20-04-2013, 11:10:57 PM | Üzenet # 627 |
 Lodestar - Első tiszt
| Jaja...
Nah én is léptem.. Good9
|
| |
| |
| John | Dátum: Vasárnap, 21-04-2013, 0:10:12 AM | Üzenet # 628 |
 Lodestar - Kapitány
Csoport: Adminisztrátorok
Teljes név: John Porter
Üzenetek: 219
Kitüntetések: 4
Hírnév: 1
| háh látom nem éppen balhé mentesek voltak az események (legalább a hangulat nem lapos) De építő jellegű a névjegykártya tábla rendszám izé... így nem felejtem el a nevemet Kapitány meg éjszakai életmódot folytat ma, holnap vagy ma (vagy most mi is van) meg tenti estig xD ilyen ez az éjszakai műszak a hídon
|
| |
| |
| Hyrum | Dátum: Vasárnap, 21-04-2013, 9:11:39 AM | Üzenet # 629 |
 Lodestar - Biztonsági tiszt
Teljes név: Duncan Idaho
Üzenetek: 46
| Idézet (RandyHarris) Mindegy nem érted látom..hagyjuk inkább Üdv!
Nem akarlak elkeseríteni de személy szerint te nem érted és mindenki más érti, mivel a hangárban senki nem mutatkozott be senkinek, ezért ezzel az érvvel nem írhattál volna hivatkozásként neveket sem Hyrumot, sem kiskutyafülét sem semmit, csak külső megjelenésre hivatkozhattál volna például: - - A körülbelül 180 centiméter magas erős fekete szálú hajjal és közel ülő mélykék szemekkel rendelkező "számomra" unszimpatikus férfi aki a biztonságiak egyenruhájában gallérján a Főnix szárny kitüntetéssel feszített, nap cserzett kezével a mentőládákat pakolta a kompba... - - A fentebbi volt például Duncan Idaho, vagy hivatkozol nevekre mert a mesélő a kezdő postban felsorolta szépen tételesen ki van jelen mit már írtam, DE akkor nem hivatkozhatsz arra, hogy miért nem egyezik a Nick nevem a karakterem nevével...... (Továbbra is fenntartom Hyrum nevű személy nem volt jelen a komphengárban.... )
Virtuális Könyvtár (MSN ID-vel elérhető SkyDrive)
|
| |
| |
| Lauren | Dátum: Vasárnap, 21-04-2013, 12:15:05 PM | Üzenet # 630 |
 Lodestar - Első tiszt
| NA JÓL VAN! ELÉG LEGYEN!
Vita lezárva... Még egy szó ehhez a témához és elkezdek hihetetlen módon moderálni...
Hozzáadva (2013-04-21, 12:15 PM) --------------------------------------------- Egyébként Randy utolsó hsz-e nekem szólt, nem neked....
Az üzenetet módosította: Lauren - Vasárnap, 21-04-2013, 12:49:10 PM |
| |
| |