|
Társalgó
|
|
| Lauren | Dátum: Hétfő, 15-04-2013, 8:31:05 PM | Üzenet # 511 |
 Lodestar - Első tiszt
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 426
Kitüntetések: 3
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| de holoszar maga is súly... de az se fog működni szal baszhatod xD max egy zseblámpa amit a hajó meghagy neked... de ezzel már sokat mondtam xd
Szerdán majd meglátjátok mit eszeltünk ki xD (Adam and Me)
"Ne packázz velem... Én vagyok a mesélő" "When the vi'lence causes silence, we must be mistaken." Evil Wolf Make no mistake between my personality and my attitude. My personality is who I am, my attitude depends on who You are.
|
| |
| |
| Hyrum | Dátum: Hétfő, 15-04-2013, 9:13:04 PM | Üzenet # 512 |
 Lodestar - Biztonsági tiszt
Csoport: Kilépett
Teljes név: Duncan Idaho
Üzenetek: 46
Kitüntetések: 0
| Idézet (Hyrum) Hát.. ömm... oké.. de kivel fogsz verekedni? Egyenlőre ez egy mentőakció, szal max az ajtókat verheted xd
Am, semmilyen más fegyver, sem trikoorder nem fog működni xD Csak gondoltam, megkímélek mindenkit a dolgok felesleges hurcolásától azzal, hogy előre szólok...
Soha nem tudni mi mire is lesz jó (túlélőcsomag manapság: hitelkártya, svájci bicska és egy strandpapucs, a közeli jövőben pedig a törölköző lásd: Galaxis útikalauz stopposoknak)
Idézet (Rico) hm ha jól tudom bár mi nem 'hazard team" vagyunk az ő egyenruhájukon van egy transzporter tároló amiben materializálódnak a fegyverek, így nem jelentenek plusz súlyt ezt egy öv formájában lehet viselni,
A karakterem régimódi nem bízik az ilyen transzporter bisz-b@..z kütyükben a "vas" mindig legyen kéznél abból még baj nem származott (jégcsákány)
Virtuális Könyvtár (MSN ID-vel elérhető SkyDrive)
|
| |
| |
| Lauren | Dátum: Hétfő, 15-04-2013, 9:19:26 PM | Üzenet # 513 |
 Lodestar - Első tiszt
| xD hajrá...
súly cipelésre tökéletesek... csak nehogy egy mágnes elcibálja xD
"Ne packázz velem... Én vagyok a mesélő" "When the vi'lence causes silence, we must be mistaken." Evil Wolf Make no mistake between my personality and my attitude. My personality is who I am, my attitude depends on who You are.
|
| |
| |
| Andora | Dátum: Hétfő, 15-04-2013, 9:51:26 PM | Üzenet # 514 |
 Lodestar - Főorvos
Csoport: Hadnagy
Teljes név: Dr. Elisabeth Howard
Üzenetek: 307
Kitüntetések: 6
Hírnév: 1
|
"Kindness is more important than wisdom, and the recognition of this is the beginning of wisdom." "We are all travelers in the wilderness of this world, and the best we can find in our travels is an honest friend." "The average dog is a nicer person than the average person." "Friend is someone who understands your past, believes in your future, and accepts you just the way you are."
|
| |
| |
| Lauren | Dátum: Hétfő, 15-04-2013, 10:07:49 PM | Üzenet # 515 |
 Lodestar - Első tiszt
| Ohh fuck.. im so weary... is should sleep cuz ill have a speaking examination tomorrow :S
Sooo... good9
|
| |
| |
| Andora | Dátum: Kedd, 16-04-2013, 5:25:53 PM | Üzenet # 516 |
 Lodestar - Főorvos
Teljes név: Dr. Elisabeth Howard
Üzenetek: 307
Kitüntetések: 6
| Ja, én is megyek jó éjt. Hozzáadva (2013-04-16, 5:25 PM) --------------------------------------------- sziasztok
"Kindness is more important than wisdom, and the recognition of this is the beginning of wisdom." "We are all travelers in the wilderness of this world, and the best we can find in our travels is an honest friend." "The average dog is a nicer person than the average person." "Friend is someone who understands your past, believes in your future, and accepts you just the way you are."
|
| |
| |
| John | Dátum: Kedd, 16-04-2013, 6:19:36 PM | Üzenet # 517 |
 Lodestar - Kapitány
Csoport: Adminisztrátorok
Teljes név: John Porter
Üzenetek: 219
Kitüntetések: 4
| Na milyen agymenést hoztatok össze? A "csodálatos" hajó deaktiválja a messziről jött "idegenek" (=we) összes felszerelését? Fú mekkora kreativitás :P Fölösleges HSZ növelés, ennyire nincs ötletetek? xD Bocs de egy kis kötekedés némi iróniával hozzám tartozik, habár ez lehet az életembe kerül azon a roncson xD
amúgy meg a mintatárolós öv lehet hogy szintén súly de jelentősen könnyebb mint egy kompressziós puska egy phaser puska és egy phaser hurkatöltő együtt. Nem beszélve az esetleges kiegészítőkről pisztoly meg zéró súly szóval az lehet elöl
|
| |
| |
| Lauren | Dátum: Kedd, 16-04-2013, 6:29:25 PM | Üzenet # 518 |
 Lodestar - Első tiszt
| Az oké, nem is vitatkoztam azzal, h hasznos, csak azt mondtam, h most nem veszitek hasznát :-p
Am, a felvetésedben van némi igazság, ám azt kicsit jobban kidolgozva :-p Ha meg lesz írva végre, akkor a "Források" részhez is be lesz rakva mint leírás De addig legyen meglepetés....
Azt, h mivel fogsz ezért bűnhődni, még meglátom . . . Am, meg volt a szóbelim is Szerintem jól ment... XD
|
| |
| |
| John | Dátum: Kedd, 16-04-2013, 6:43:08 PM | Üzenet # 519 |
 Lodestar - Kapitány
| nyem tudom de valahogy most olyan hangulatom van hogy per pill az sem érdekel ha Bajuz mellet végzem a legénység táblán egy nagy R.I.P. felirattal xD
"Többé az sem érdekel ha ki vagyok rúgva Eleget ittam és most má' be vagyok rúgva Nem számít már hogy a hajnal hol talál rám Mi lesz velem azt csak az Isten tudja" by Tankcsapda De azért ha így lenne egy végrendeletet írnék xD
|
| |
| |
| Lauren | Dátum: Kedd, 16-04-2013, 6:49:00 PM | Üzenet # 520 |
 Lodestar - Első tiszt
| xD Nem fogsz meghalni.. nem lenne ki irányítsa a Lodestar-t
Bajuz mellett meg nem fogod végezni.. Ő két darabban van xD A nagy arca és a többi...
|
| |
| |
| John | Dátum: Kedd, 16-04-2013, 6:59:00 PM | Üzenet # 521 |
 Lodestar - Kapitány
| hát igen ez egy olyan dolog ami mindenképp életben tart... Nem hagynám per pill senkire szegény Lodestart xD (she is my girl)
|
| |
| |
| Lauren | Dátum: Kedd, 16-04-2013, 7:21:20 PM | Üzenet # 522 |
 Lodestar - Első tiszt
| Úúúúúú... esküvő menetét mikor írjam meg? XD
|
| |
| |
| John | Dátum: Kedd, 16-04-2013, 7:31:49 PM | Üzenet # 523 |
 Lodestar - Kapitány
| Nem szeretném elkötelezni magam xD
|
| |
| |
| AlanCromwell | Dátum: Kedd, 16-04-2013, 7:37:07 PM | Üzenet # 524 |
 Bounty Hunter - Hajó pszichológus
Teljes név: Alan Cromwell
Üzenetek: 188
| Szép jó estét!
I'm not a show man.. at all... If I am a charming man than the other's is glitter pony's... (:
Keep me away from the sickbay!
|
| |
| |
| Lauren | Dátum: Kedd, 16-04-2013, 7:43:25 PM | Üzenet # 525 |
 Lodestar - Első tiszt
| @John Hát.. te tudod xD
@Alan Háj! Mizu? :-pHozzáadva (2013-04-16, 7:43 PM) --------------------------------------------- Holnap kaptok folytatást Kitartás!
Csak ki kell pihennem a mai fáradalmakat xD (meg a tegnapiakat...)
|
| |
| |