|
Társalgó
|
|
| Hyrum | Dátum: Kedd, 09-04-2013, 9:25:35 PM | Üzenet # 391 |
 Lodestar - Biztonsági tiszt
Csoport: Kilépett
Teljes név: Duncan Idaho
Üzenetek: 46
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Idézet (Lauren) Jóvann a.. mondom sietünk xD
Most ha mindent leirkálok akkor kijön egy 3 oldalas mesélői biggrin de beleírhatod h megpróbáltad, "rövid mérlegelés" címszó alatt. :-p
Hy!
Hova is sietünk? És miért is baj, ha három oldalas egy mesélői reag? Elvégre egy fórum játékról van szó és nem egy FPS gaméról
Virtuális Könyvtár (MSN ID-vel elérhető SkyDrive)
|
| |
| |
| Lauren | Dátum: Kedd, 09-04-2013, 9:47:07 PM | Üzenet # 392 |
 Lodestar - Első tiszt
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 426
Kitüntetések: 3
| Sietünk, mert már ideje lenne, ha a BH nem a Watran rendszerben rostokolna mint egy roncs...
Nem, de lehet nem lenne kényelmes, ha 1300 szóban oldanám meg... Na meg akkor már tényleg szájbarágós lennék xD Néha így is meg kell mondjam szinte mit mondjon az ember.... Na meg kicsit sok is lenne, tekintve h nem ez az egyetlen hely ahol vagyok :-p
"Ne packázz velem... Én vagyok a mesélő" "When the vi'lence causes silence, we must be mistaken." Evil Wolf Make no mistake between my personality and my attitude. My personality is who I am, my attitude depends on who You are.
|
| |
| |
| AlanCromwell | Dátum: Szerda, 10-04-2013, 3:44:55 PM | Üzenet # 393 |
 Bounty Hunter - Hajó pszichológus
Csoport: Hadnagy
Teljes név: Alan Cromwell
Üzenetek: 188
| Hali
I'm not a show man.. at all... If I am a charming man than the other's is glitter pony's... (:
Keep me away from the sickbay!
|
| |
| |
| Lauren | Dátum: Szerda, 10-04-2013, 4:19:59 PM | Üzenet # 394 |
 Lodestar - Első tiszt
| 'Ello! :-p
"Ne packázz velem... Én vagyok a mesélő" "When the vi'lence causes silence, we must be mistaken." Evil Wolf Make no mistake between my personality and my attitude. My personality is who I am, my attitude depends on who You are.
|
| |
| |
| AlanCromwell | Dátum: Szerda, 10-04-2013, 4:23:44 PM | Üzenet # 395 |
| Helyzet?
I'm not a show man.. at all... If I am a charming man than the other's is glitter pony's... (:
|
| |
| |
| Andora | Dátum: Szerda, 10-04-2013, 5:42:01 PM | Üzenet # 396 |
 Lodestar - Főorvos
Teljes név: Dr. Elisabeth Howard
Üzenetek: 307
Kitüntetések: 6
Hírnév: 1
| Hy all
"Kindness is more important than wisdom, and the recognition of this is the beginning of wisdom." "We are all travelers in the wilderness of this world, and the best we can find in our travels is an honest friend." "The average dog is a nicer person than the average person." "Friend is someone who understands your past, believes in your future, and accepts you just the way you are."
|
| |
| |
| Lauren | Dátum: Szerda, 10-04-2013, 6:43:50 PM | Üzenet # 397 |
 Lodestar - Első tiszt
| nothing so special
there?
|
| |
| |
| Hyrum | Dátum: Szerda, 10-04-2013, 7:49:09 PM | Üzenet # 398 |
 Lodestar - Biztonsági tiszt
Csoport: Kilépett
Teljes név: Duncan Idaho
Üzenetek: 46
Kitüntetések: 0
| Üdv!
Írtam eztet a hídra: Idézet (Hyrum) miközben a főlapra kirakom a modifikációkról készült jelentést, dolgom végeztével jelentkezem Rico hadnagynál a PADD-ommal. - Uram! A jelentés a kért módosításokról – nyújtom felé a PADD-ot, várom a további parancsokat, miközben fél füllel a kapitány utasításait csípem el.
Mr. Rico szintén reagált a hídra de a cselekményemet szinte teljesen figyelmen kívül hagyta mintha ott sem lenne a karakterem: Idézet (Rico) Miután megérkeztünk a watran rendszerbe a kapitány útasított hogy scanneljem a hajót!
-Uram az érzékelők szerint a hajó burkolatának 36%-a sérült, 6%-a viszont megsemmisült de 57%-ban még ép a pajzsa levált és a hajtóműve nem működik az érzékelők körülbelül a 200 életjelet érzékelnek és még valami a burkolat alapján az a véleményem hogy ez a hajó rendelkezhet egyfajta lopakodó technológiával azonban mivel sérült a burkolat és alig érzékelek energiát ezért nem hiszem egy hogy ez a funkció jelenleg működne.
A kapitány a jelentésem után fontolóra vette a lehetőségeket, majd a főtiszteket a hangárba rendelte:átszállunk a hajóra.
Ilyenkor mi vagyon, hogyan és miként írjak?
Virtuális Könyvtár (MSN ID-vel elérhető SkyDrive)
|
| |
| |
| Lauren | Dátum: Szerda, 10-04-2013, 8:15:05 PM | Üzenet # 399 |
 Lodestar - Első tiszt
| Rico már csak ilyen... Neki hosszabb idő az ilyet kitanulnia... Mond azt, h Nem reagált rá mert elfoglalt volt xd Már épp eleget rágtam a fülét, h nem figyel az előzőekre és felszínesen írja a dolgokat...
|
| |
| |
| AlanCromwell | Dátum: Szerda, 10-04-2013, 8:19:57 PM | Üzenet # 400 |
| Nem sok itt sem nagyon..
|
| |
| |
| Andora | Dátum: Szerda, 10-04-2013, 8:24:39 PM | Üzenet # 401 |
 Lodestar - Főorvos
| hello Alan Hozzáadva (2013-04-10, 8:24 PM) --------------------------------------------- How was this beautiful sunny day? 
"Kindness is more important than wisdom, and the recognition of this is the beginning of wisdom." "We are all travelers in the wilderness of this world, and the best we can find in our travels is an honest friend." "The average dog is a nicer person than the average person." "Friend is someone who understands your past, believes in your future, and accepts you just the way you are."
|
| |
| |
| AlanCromwell | Dátum: Szerda, 10-04-2013, 8:26:56 PM | Üzenet # 402 |
| Köszi, viszonylag jól telt Elizabeth A tied?
|
| |
| |
| Andora | Dátum: Szerda, 10-04-2013, 8:30:55 PM | Üzenet # 403 |
 Lodestar - Főorvos
| Jól köszi, főleg mikor kiderült, hogy sikerült átrakatni a jövő hét hétfői ZH-t 22.-re. Meg jó volt ez a kellemes idő hazafelé. Csak fájt a sarkam, mert tegnap feltörte az új cipő.
|
| |
| |
| AlanCromwell | Dátum: Szerda, 10-04-2013, 8:33:12 PM | Üzenet # 404 |
| Hát jobbulást kívánok akkor a sarkadnak!
|
| |
| |
| John | Dátum: Szerda, 10-04-2013, 8:35:01 PM | Üzenet # 405 |
 Lodestar - Kapitány
Csoport: Adminisztrátorok
Teljes név: John Porter
Üzenetek: 219
Kitüntetések: 4
| Üdvözletem! (Attention! Captain on the bridge xD )
Hát igen Hyrum, 2 ember van akit Rico figyelembe vesz a kommentjeinél: Lauren és Én Mondjuk szerintem van amikor még Laurenét sem olvassa el mert volt hogy látszott az én kommentemből indult ki és mivel 2 értelmű volt hibás dolgot írt. A többiekét vagy el sem olvassa vagy nem tudom... De majd belejön.
|
| |
| |