|
Társalgó
|
|
| John | Dátum: Szombat, 30-03-2013, 6:15:17 PM | Üzenet # 196 |
 Lodestar - Kapitány
Csoport: Adminisztrátorok
Teljes név: John Porter
Üzenetek: 219
Kitüntetések: 4
Hírnév: 1
Állapot: Offline
| váá miről beszélsz? O.o szemészeten sztem TB állja a színvakság kivizsgálását
|
| |
| |
| Lauren | Dátum: Szombat, 30-03-2013, 6:38:04 PM | Üzenet # 197 |
 Lodestar - Első tiszt
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 426
Kitüntetések: 3
Hírnév: 0
| Hahaha....
Most dokkolni vagy leszállni készülsz? vagy szétválik a hajó? Elválik a fejed a testedtől?
"Ne packázz velem... Én vagyok a mesélő" "When the vi'lence causes silence, we must be mistaken." Evil Wolf Make no mistake between my personality and my attitude. My personality is who I am, my attitude depends on who You are.
|
| |
| |
| John | Dátum: Szombat, 30-03-2013, 6:49:16 PM | Üzenet # 198 |
 Lodestar - Kapitány
| Csak szeretnéd hogy lerepüljön a fejem dokkolok... majd leszállok a Földre
|
| |
| |
| Hyrum | Dátum: Szombat, 30-03-2013, 7:58:55 PM | Üzenet # 199 |
 Lodestar - Biztonsági tiszt
Csoport: Kilépett
Teljes név: Duncan Idaho
Üzenetek: 46
Kitüntetések: 0
| Idézet (Lauren) John, Rose, Rico és végül Duncan egymás után érkeznek a hídra... Eredetileg Duncan a gyengélkedőn találkozott volna a kapitánnyal, de az végül, egy hajszállal előtte jött el.
Az amiért ilyen hirtelen, kabinjukat kihagyva jöttek a hídra, az az, hogy a járőrhajók, egy furcsa, azonosítatlan hajót találtak a Watran rendszerben, a szomszédos szektorban. Mivel azonban, egy jelentős erejű hajó sincs a közelben, a parancsnokság a tisztek állapotáról mit sem tudva, a Lodestar-t küldi oda, felderíteni a helyzetet...
Ahogy Porter kapitány belép a hídra, rögtön kiadja a parancsot az indulásra, majd leül a székében. Kirk hadnagy is gyorsan elfoglalja a helyét és a parancsra azonnal elkezdi a leválást a dokkról... Közben Rico hadnagy a taktikai pulthoz lépvén aktiválja a fegyverzetet és gyors diagnosztikát futtat (Nem jelentést kérek, hanem szöveget.. csak annyit írj le, hogy mi milyen állapotban van és ezt helyezd a hsz-be bele)
A hajó szép lassan kidokkolt, majd amennyire szépen, annyira gyorsan teret is váltott a Watran rendszer felé.. Ekkor, Duncan Idaho hadnagy lépett be a hídra és szolgálatra jelentkezett a kapitánynál, aki Rico hadnagyhoz irányította egy bemutatkozás után. Rico hadnagy először egy egyszerű feladatot adott neki, noha tudta, hogy képzett tisztet kapott...
John->Rose->Hyrum->Rico->Lauren
Üdv!
Az lenne a fentiek kapcsán a kérdésem, hogy mivel Rico hadnagytól kapok feladatot nem neki kéne előttem lennie a sorrendben, hogy kiadhassa az utasításait ?
Virtuális Könyvtár (MSN ID-vel elérhető SkyDrive)
|
| |
| |
| Lauren | Dátum: Szombat, 30-03-2013, 8:22:27 PM | Üzenet # 200 |
 Lodestar - Első tiszt
| Odalépsz hozzá (köszönsz stb) majd Ő kiadja és a következő körben én is hozzáírok és akkor mehetsz rá :-p
"Ne packázz velem... Én vagyok a mesélő" "When the vi'lence causes silence, we must be mistaken." Evil Wolf Make no mistake between my personality and my attitude. My personality is who I am, my attitude depends on who You are.
|
| |
| |
| Rico | Dátum: Szombat, 30-03-2013, 8:25:23 PM | Üzenet # 201 |
 Lodestar - Biztonsági Főnök
Csoport: Hadnagy
Teljes név: Balázs Szászi
Üzenetek: 44
Kitüntetések: 2
| Majd igyekszem egy nem túl unalmas munkát adni..........
|
| |
| |
| Lauren | Dátum: Szombat, 30-03-2013, 8:44:37 PM | Üzenet # 202 |
 Lodestar - Első tiszt
| Na én mára szerintem befejeztem... nincs, nem is volt és nem is lesz erőm ma nagyon írkálni xd Holnap a BH megkapja a mesélőiket, akár ír Fred akár nem...
|
| |
| |
| Hyrum | Dátum: Vasárnap, 31-03-2013, 9:38:47 AM | Üzenet # 203 |
| Üdv!
Másik kérdésem ki kell várjam Rose-t (mert általában csak hétvégén tudok reagni) vagy interakciózhatok Jhon és Rico felé ?Hozzáadva (2013-03-31, 8:38 AM) --------------------------------------------- Üdv!
Más valaki olvasta a Timothy Zahn Kobra harcosok című regényét: http://moly.hu/konyvek/timothy-zahn-kobra-harcosok
|
| |
| |
| Lauren | Dátum: Vasárnap, 31-03-2013, 1:50:20 PM | Üzenet # 204 |
 Lodestar - Első tiszt
| 1: Átírtam! Írhatsz...
2: Én nem... És nem is valószínű, h fogom...
|
| |
| |
| Hyrum | Dátum: Vasárnap, 31-03-2013, 1:53:46 PM | Üzenet # 205 |
| Üdv!
Post farm!
Esetleg ha valakit érdekelne egy lassú folyású (hetente vagy kéthetente van "körváltás") Alien 2179 (A Halál Kísértése Szerepjáték) amiben van két szabad karakter (black box mese zárt hellyel) az irjon rám PM-et a részletek megbeszélése végett.
Hozzáadva (2013-03-31, 12:53 PM) --------------------------------------------- Idézet (Hyrum) 1: Átírtam! Írhatsz...
Köszönöm ma vagy holnap írok is
|
| |
| |
| Lauren | Dátum: Vasárnap, 31-03-2013, 1:59:42 PM | Üzenet # 206 |
 Lodestar - Első tiszt
| A hirdetéseket lécci az a megfelelő módon (Adminokkal egyeztetve) intézd... Köszi...
|
| |
| |
| Hyrum | Dátum: Vasárnap, 31-03-2013, 2:08:31 PM | Üzenet # 207 |
| Idézet (Lauren) A hirdetéseket lécci az a megfelelő módon (Adminokkal egyeztetve) intézd... Köszi...
Üdv!
Szántszándékkal nem írtam semmi konkrétumot, mivel nem találtam az ilyen esetekre való szabályozást (Szabályzatot) az oldalon, akkor most megkérdezem ha egyeztetek veletek esetleg kirakjátok a teljes leírást amit annak idején kreáltam a keresésemhez ? Sőt jobbat tudok elküldöm PM-ben aztán eldöntitek mi legyen
|
| |
| |
| Lauren | Dátum: Vasárnap, 31-03-2013, 2:15:06 PM | Üzenet # 208 |
 Lodestar - Első tiszt
| Ha van külön oldal, akkor ki tudjuk rakni mint társ oldal... Ha nincs, akkor azt Adam-el vagy John-al kell megbeszélned. Az előbbiben tudok segíteni és társoldalságot nyújtani.
Banner itt található
|
| |
| |
| John | Dátum: Vasárnap, 31-03-2013, 4:25:38 PM | Üzenet # 209 |
 Lodestar - Kapitány
| Üdv mindenkinek!
Laurenel tudok egyet érteni, ennek a feldobom a dolgot és akit érdekel az PM-ezik nem sok értelme van. Ettől függetlenül ha nem naponta hozod fel a témát nem hiszem, hogy sok vizet zavar. De egy bannercserének tényleg több értelme van. Am köszönöm a kitüntetést
|
| |
| |
| John | Dátum: Vasárnap, 31-03-2013, 4:54:02 PM | Üzenet # 210 |
 Lodestar - Kapitány
|
Star Trek Sötétségben nemsokára itt van (május 16.) A hazai forgalmazó oldalán is így van bármit is írnak a rajongói oldalak... http://www.uipduna.hu/dynuip/movie.php?id=341 Igaz hogy ennek az előzőhöz (XI.) hasonlóan nem sok köze van a korábbi Star Trek-hez de szerintem az sem volt annyira rossz, abban meg már csak reménykedni tudok, hogy a XI.-nél jobb lesz...
|
| |
| |